2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044656 بازدید | 684401 پست
از سی دی مارکر ها و پروتئین مشخصه که هم مشکل ایمنی داری هم انعقادی 

پروتئین سی واینابرای انعقادیه پری جون؟دکتررزاقی انوکسا6000یباردرروزبرام تجویزکرده بوددکترالانم هپارین5000روزی دوبار،کدومش برام بهتربودبنظرت؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر رزاقی مهاجرت کردن کانادا و متاسفانه ایران نمیان☹️

وای راس میگی خواهر،اتفاقابه همسرم گفتم اگه تونستی مرخصی بگیریسربریم تهران درموردسرم انترالیپیدازدکتررزاقی سوال کنم ببینم برای من میشه استغادش کردیاحتمابایدای وی ای جی بگیرم،چون سابقه سرطان دارم ای وی ای جی سمه برام،فک میکردم میگیره اینبار،6تاداشتم ای وی ای جی رو،یکی ازدوستان اینجاگفت انترالیپیدخیلی عوارضش کمه سرچ کردم دیذم اره هم قیمتوهم عوارضش خیلی پایینه،حیف شددکتررزاقی هربارمیرفت میومددوباره

بچه هایی ک رویان رفت و آمد میکنن

چند روز پیشم این پیامو گذاشتم، ببینید شرایطشو دارید کمکم کنید

برای تکمیل شدن مدارک خدمات ناباروری تامین اجتماعی (تامین اجتماعی بخشی از هزینه های درمان رو پرداخت میکنه)، امضای دکتر رویان رو میخام بخاطر مسافت زیاد فعلا نمیتونم بیام رویان میترسم دیر بشه و از دستمون بره

کسی میتونه امضای دکتر رو برام بگیره؟ فرم رو براش پست میکنم زحمت امضاشو بکشه

دوستانی ک راه دور بودین چیکار کردید؟ خودتون حضوری رفتین؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

پری جون من هرباراسترادیول مبگرفنم توسیکل انتقال همزمان استرومارینم میگرفتم که به روزی 4تاهرکذوم میرسید،اینبارفقط استرادیول دکترم نوشت هرچیم گفتم گف نه مدل مافقط بااسترادیوله،البته اندومترم تری لایل و8ونیم رسیده بودچهارروزقبل انتقال،حالامیگم نکنه استرومارین نداده اندومترم رشدنکرده بعدانتقال جنین وجنین نتونسته لانه گزینی کنه،چون من کلاپریدنمیشم هرماه حتمابایداسترومارین وپروژسترون بخورم تاپریدشم

سلام طوطیا جان مرسی عزیزم خوبم خداروشکر تو خوبی؟ دیروز وارد ۲٨ هفته شدم نی نی پسره پیامتو دیدم ک ...

ای جااانم انشاالله بسلامتی زایمان کنی عزیزم 

مراقب خودت باش 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
پروتئین سی واینابرای انعقادیه پری جون؟دکتررزاقی انوکسا6000یباردرروزبرام تجویزکرده بوددکترالانم هپاری ...

اره.آنوکسا ایرانیه ولی اکثرا برای انعقاد من دیدم آنوکسا میدن. آنوکسا حداقل یک بار میزنیم بعد بقیه فاکتورهای انعقادت مشکل نداشت که روزی دوتا هپارین بخوای 🤷🏻‍♀️

پری جون من هرباراسترادیول مبگرفنم توسیکل انتقال همزمان استرومارینم میگرفتم که به روزی 4تاهرکذوم میرس ...

ببین وقتی سونو میشی و میخوان پروژسترون شروع کنن . با تزریق پروژسترون ها که برای جنین بلاست باید پنج روز بزنیم ضخامت میاد پایین تر .اگه ضخامت روز انتقالت رو میدونستی بهتر بود .من پنج روز قبل انتقال ۱۲ بود روز انتقال ۸/۵ بخاطر مصرف پروژسترون ها دکتر از قبلش گفت چون پروژسترون مخالف استرادیول دیگه نمیذاره به شدت قبل رشد کنه و بهم گفت برای روز انتقال از ۸ بالا تر عالی.بعد شما ضخامتی که اعلام کردن بهت خوب بوده نگران نباش فکر نمیکنم واسه ضخامت باشه در کل هر موقع بهترین کیفیت جنین مثلا جنین آ بلاست یا اصلا آ سه روزه چندتا گذاشتی و تکرار کردی بعدش نگرفت باید شک کنی به بقیه فاکتورها مثل رحم و ایمنی ولی وقتی جنین کیفیت بالایی نداشته احتمال اینکه همون روزهای اول از بین رفته بیشتره نظر من این شایدم درست نیست

پری جون من هرباراسترادیول مبگرفنم توسیکل انتقال همزمان استرومارینم میگرفتم که به روزی 4تاهرکذوم میرس ...

حالا بازم وقتی شرایط بدنت تو دستت اومده دفعه بعدی استرادیول تنها مصرف نکن بذار استرومارینم مثل قبل داشته باشی .خوبی اینکه چندبار تکرار کردی این هس که بدونی چه دارویی بهتره برات 

واییی چقدگرون

اره تازه منت میذاره که با تخفیف انقدر. بعد هم میگه امکان داره مجبور باشی تا یک سال استفاده کنی تا جواب بده. اگه واسه شوهرم بخوام که جدا هزینه میشه تقریبا ماهی همینقدر. ولی استوری میذاره مثلا کسایی که ۱۶سال۱۴سال ۱۸ سال باردار نشدن با داروهاش باردار شدن اول فکر کردم لاف میاد🙊 ولی دیدم عکس زن و شوهرا پیام هاشون عکس بچه های دوقلو طلاهای که براش می‌خرن رو میذاره باور کردم 

سلام مهتاب جان💞💞💞💞 قربون دل پاک و با محبتت الهی هر چی خیره تو زندگیت جاری بشه چقدر به دعاهاتون ...

سلامرعزیزم خوبی 

چه خبر نیلو جان چیکار کردی واسه ضخامتت 

منم متاسفانه مشکل ضخامت پیدا کردم 

شما تا حالا امپول استرادیول هم زدی؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود