2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044504 بازدید | 684391 پست
بهارک جون، الان عکسای سونوهام رو نگاه کردم، از هفته ۶ هر دو هفته سونو شدم. هفته های ۶، ۸، ۱۰، ۱۳، ۱۶ ...

نه نگران نباش من هم سر دخترم هم سر این یکی خیلی سونو شدم سر این یکی که از هفته پنج تا هفته یازده هر هفته سونو شدم بخاطر هماتومم 

نه نگران نباش من هم سر دخترم هم سر این یکی خیلی سونو شدم سر این یکی که از هفته پنج تا هفته یازده هر ...

من هر بار یه مشکلی بود واقعا، یه بار لکه بینی، یه بار خونریزی، یه بار کرونا و...🤦‍♀️

حالا دکترم هم چیز خاصی نمیگه ها، میگه قلبش میزنه و یه عکس میده دستم. ولی الان یهو ترس برم داشت از تعداد سونو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هر بار یه مشکلی بود واقعا، یه بار لکه بینی، یه بار خونریزی، یه بار کرونا و...🤦‍♀️ حالا دکترم هم ...

نگران نباش اگر ضرر داشت دکترا خودشون انجام نمیدادن. حالت چطور شد؟ ان شاء الله که بهتری؟ 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
بعدکلا7تاتخمک دادک 4تاش جنین شدکه یکیشم ازبین رفت موندسه تا،که دومرحله ای انتقال دادونگرفت،حالابه او ...

از روی ذخیره میفهمن ، توی سونو هم‌وضعیت تخمدان ‌معلومه ، سن کسی که اهدا میکنه پایین باشه حتما‌که تخمک خوب میده 

اینا کسایی رو‌میگیرن‌میارن که چند بار اهدا‌کرده تخمکی براش نمونده‌ که ۷ تا میده ، انصاف ندارن ،آدم از هر چی انسانه حالش به هم‌ میخوره 

یعنی چی‌که اگه پوچ‌هم بود‌هزینه میگیرن بستگی به بدن فرد داره ؟ کسی اگه تخمک ‌پوچ‌ بخواد مال خودش هست دیگه اهدایی برای چی میگیره 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بعدکلا7تاتخمک دادک 4تاش جنین شدکه یکیشم ازبین رفت موندسه تا،که دومرحله ای انتقال دادونگرفت،حالابه او ...

شما کدوم مرکز میرید ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خانومی شما که اهواز هستید یه خانمی هست بنام امانی عطاری داره و تو واتساپ هم کلی استوری میذاره ک ...

بله عزیزم ایشون ی شهردیگه هستن من خودمم ازش داروگرفتم نتیجه هم گرفتم ولی متاسفانه نموند