2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044521 بازدید | 684391 پست

خانما کمککککک کنید هر کی سر کلاژ کرده خواهش میکنم جواب بدین من رفتم سونو ۱۳ هفته و دو روز هستم با واژینال طول دهانه رحم رو اندازه گرفت گفت ۲۹ هست 😥😥😥😥😥 خیلی پایینه نگرانم چکار کنم همین جمعه گفته برم بستری بشم خیلی میترسم . 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
بله عزیزم ایشون ی شهردیگه هستن من خودمم ازش داروگرفتم نتیجه هم گرفتم ولی متاسفانه نموند

شما چند ماه استفاده کردید؟، به من میگه واسه خودم تنها بدون اینکه برای شوهرم بگیرم هر ماه سه میلیون میشه داروم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها تو سیکل پانکچر کسی دوفاستون داشته تا حالا؟ من امروز دکتر بودم شنبه برام وقت عمل رو تعیین کرد گف پنج شنبه هم تا یک ظهر همه قرصامو تموم کنم حتی دوفاستون ک ۱۲ ساعته بود رو گف تنظیم کنم تا ساعت ۱ تموم بشه. اونجا اصلا حواسم نبود بپرسم ک دوفاستون رو قطع کنم دو روز بعد ک روز عمله پریود نمیشم؟ کسی تجربه ای داره؟ یا چون وسط سیکلم پریود نمیشم؟

ممنون میشم اگه کسی اطلاع داره راهنماییم کنه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها تو سیکل پانکچر کسی دوفاستون داشته تا حالا؟ من امروز دکتر بودم شنبه برام وقت عمل رو تعیین کرد ...

عجیبه که همراه داروهای تخمک کشی دوفاستون یا همون پروژسترون دارید،ولی در کل وقتی پروژسترون مصرف میشه قطع که کنید پریود میشید حواستون باشه چون با داروها هم ضخامت به اندازه ای هست که دارو قطع بشه ریزش کنه نمی‌دونم بازم بهتره این مورد مهم رو زنگ بزنی از خودشون بپرسی تا ماها که سر از کار نسخه پزشک درنمیاریم

بله عزیزم ایشون ی شهردیگه هستن من خودمم ازش داروگرفتم نتیجه هم گرفتم ولی متاسفانه نموند

بنظرت قبل تخمک کشی بگیرم حداقل استفاده کنم که تقویت بشم چند ماه بگیرم خوبه؟ شما چند هفته از دست دادین؟ الان تو چه مرحله هستید ،نمیشه بازم ازش دارو بگیرید و طبیعی باز اقدام کنین؟

شما چند ماه استفاده کردید؟، به من میگه واسه خودم تنها بدون اینکه برای شوهرم بگیرم هر ماه سه میل ...

من قبل ازکرونابوداین قضیه اون موقع ۵۰۰ هزارتومان شدممکنه بایکبارنتیجه بگیری ممکنه هی بخوادتکرارکنه ولی خیلیاپیشش نتیجه گرفتن

عجیبه که همراه داروهای تخمک کشی دوفاستون یا همون پروژسترون دارید،ولی در کل وقتی پروژسترون مصرف میشه ...

منم بار اولم بود تو سیکل پانکچر دوفاستون میگرفتم دکتر گف با همینا کنترل میکنیم که ازاد نشن تخمکا. 

مشکل اینه دکترم تو مرکز فقط روزای زوج هس.😭 فردا ی دکتر دیگه اس . نمیدونم ماماش همونه یا فرق داره. باز برا احتیاط فردا زنگ میزنم ببینم چی میگن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بنظرت قبل تخمک کشی بگیرم حداقل استفاده کنم که تقویت بشم چند ماه بگیرم خوبه؟ شما چند هفته از دست دادی ...

عزیزم نمیشه هم داروگیاهی مصرف کنی هم شیمیایی این داروهای گیاهی برای بارداری هستن که تجویزمیکنه ممکنه باداروشیمیایی تداخل داشته باشه می‌خوام بگم اگه میخوای بهت داروبده بایدقیدآی وی اف بزنی فقط همونارومصرف کنی گلم

@nilooo68 ‍  @nilooo68     سلام دوست عزیزم  امشب به نیت حاجت شما ۷۰ حم ...

سلام مهتاب جان💞💞💞💞

قربون دل پاک و با محبتت الهی هر چی خیره تو زندگیت جاری بشه

چقدر به دعاهاتون نیاز دارم دوستای عزیزم

خیلی پیامت حالم رو خوب کرد ممنونم ازت

ایشالله دعاها و قرآنی که بدرقه راهم کردی کارساز بیفته گره از کار منم باز بشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم نمیشه هم داروگیاهی مصرف کنی هم شیمیایی این داروهای گیاهی برای بارداری هستن که تجویزمیکنه ممکنه ...

منظورم قبلش بود نه همزمان -میگم اول گیاهی بگیرم اقدام طبیعی اگه نشد بعد برم ای وی اف که حداقل با اینا هم از قبل تقویت شده باشم.شما خیلی طول کشید تا طبیعی باردار شدید؟

عجیبه که همراه داروهای تخمک کشی دوفاستون یا همون پروژسترون دارید،ولی در کل وقتی پروژسترون مصرف میشه ...

پری جون شما نمیدونین امپول واریوپپتیل برا چیه؟ دکتر گف برا سیکل شانگهای باید بزنم. امکان داره این باعث جلوگیری از پریودی بشه؟

حالا واقعا هم همینطور جواب داد براتون با گونال نسبت به سینال یا نه؟

والاهمین جنین گریدآ وب روباسینالم داشتم این سری باگنالم همین آ وب شدولی کم شدکه یه آ ویه ب روگذاشتن بلاست شه یکیش ازبین رفت یکیشم کامپکت بی شد،من احساس میکنم کیفیتش خوب نبودکه بلاست نشدوبی شد،سریای قبل نمیذاشتن ک بیشترازسه روزبمونه که ببینن ب بلاست میرسه یانه همیشع سه روزه انتقال میدادن،من گفتم اینباراین یکی کامپکت شده شانسم حتمابیشتزه چون بلاست شانسش بالاتره ازسه روزه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
از روی ذخیره میفهمن ، توی سونو هم‌وضعیت تخمدان ‌معلومه ، سن کسی که اهدا میکنه پایین باشه حتما‌که تخم ...

والامیگن زیرسی سال میذاریم که یه بچه هم حتمابه دنیااورده باشه،حالامن گروه خونیم آب هس تاکیدداشتم حتماموردی ک میذارن آب باشه الان میگه دیگع گیرنده ب گروه خونی بذاهرگروه خونی شدبذارم برات ولی تخمک خوب داشته باشه،اره خواهرجان رحم ک اصلاندارن،الان همون امپول گنال 2400الکی گفتن بخررودستم موندپسم نگرف داروخونه،گفتم تعویضم کنه باای وی ای جی گفتن به هیچ وجه،اوردم گذاشتم تویخچال گفتم اگه بگیره جنینم اونواهداکنم که نشد،هرباروام بایدبگیریم قسطش به یکسال نرسیده پوله رفته جنینم رفته ازنوهمین داستان تکرارمیشه،بعددکترام همکاری نمیکنن مثلاسونووازمایشواگه بنام من صادرکنن میشه ازبیمه تکمیلی لااقل یه بخشی ازهزینه هابرگرده بهمون این همه میگن بچه بیارین ولی حمایت نمیکنن ادمهایی ک مثل مامشکل ناباروری دارن

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام عزیزم چطوری خوبی  چند هفته ای بسلامتی ؟ نی نیمون دختر یا پسر ؟

سلام طوطیا جان مرسی عزیزم خوبم خداروشکر

تو خوبی؟

دیروز وارد ۲٨ هفته شدم نی نی پسره

پیامتو دیدم ک گفتی دو بار سیکلت بخاطر ضخامت کنسل شده

انشالله تو بهترین شرایط برات انتقال میدن و باردار میشی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻