2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044655 بازدید | 684401 پست
برای dhea میگن باید ازمایش داد چون‌هورمونی هست ، برای من دکتر نوشته بود ازمایش نخواست ولی گفت بیشتر ...

چ جالب. نمیدونستم از منم آزمایش نگرفتن. الانم ۳ ماهه دارم میخورم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به سلامتی بهارک جون. من دارم میرم دکتر، تو راهم. والا ماما من که کاری برام نمیکنه، البته سوال داشته ...

بعد تولد اینجا پرستار نوزاد میاد. نه من مامام گفت هر وقت استرس داشتی بیا صدای قلبش رو بشنو 

هر دو هفته ام وقت دارم میرم ازمایش ادرار و فشار و وزن و اینا میگیره و اگه سوالی داشتم میپرسم 

ازمایش دیابت بارداری دادی؟؟؟

متاسفانه بعضی ها سیکل پانکچر رو کنسل نمیکنند که پولش رو بگیرند

دقیقا برا همین این کار رو کرده وگرنه قطعا تو سونو دیده تخمک ها نابالغ ان و زودتر متوجه شده به دارو‌پاسخ نداده

واسه من فقط cd56  و cd138 رو با بیوپسی بررسی کردند. وقتی پرسیدم بقیه مارکرها چی. گفتند ما وارد ...

تورک انامیگفت دوتایی هامهمن،cd56/16و

5/19cd

حیف شدتورک انادیگه نمیادتاپیک بالاله جون وثمین جون اینااطلاعاتشون خیلی خوب بودتواین زمینه،دوسال پیش خیلی فعالیت داشتن توتاپیک،کلی سوالای بچه هاروجواب میدادن،دیگه درگیربچه بزرگ کردنن فک کنم ایشالاهرجاهستن خوش باشن

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

بچه ها کسی آمپول واریوپپتیل داشته؟ قیمتش میدونین چنده؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
@houra۱۴۰۰   عزیزم امروز به نیتت سوره مریم خوندم ان شالله حاجت رواشی

سلام بهارک جون،ازت یه دنیا ممنونم یه دفعه ای تا اسممو دیدم گریه ام گرفت،ازخدا میخوام بهترینهانصیب خودت و خونواده ات بشه،واقعا با یاد کردن من،مدیونتم همیشه😘😘

بعد تولد اینجا پرستار نوزاد میاد. نه من مامام گفت هر وقت استرس داشتی بیا صدای قلبش رو بشنو  هر ...

این آزمایشها رو هر بار خود مطب دکتر میگیرند و توی پاس مادر می نویسند. بعد تولد هفته اول ماما میاد. این ماما قبلا خیلی کلاس های جور وا جور داشت و من گول همین رو خوردم. ما که رفتیم جلسه اول گفت هیچ کلاسی نداره چون سرش با دانشجوها شلوغه ولی بعد تولد میاد. تست قند هم فکر کنم هفته ۲۵ انجام میدند. برنامه وقتهام رو بهم دادند توش نوشته

بفرماگلم سوالات چی هست؟

خانومی شما که اهواز هستید یه خانمی هست بنام امانی عطاری داره و تو واتساپ هم کلی استوری میذاره که همه از داروهای گیاهیش نتیجه گرفتن از شهرهای دیگه میشناسین این رو ؟

چ جالب. نمیدونستم از منم آزمایش نگرفتن. الانم ۳ ماهه دارم میخورم

میگن هورمون تستوسترون و دها باید قبلش بدیم چون که قرصش هورمونی هست و اگه لازم نباشه بدتر به هم میزنه بدن رو .ولی حالا وقتی دکتر داده و خود سر نخوردین که عیبی نداره 

سلام بهارک جون،ازت یه دنیا ممنونم یه دفعه ای تا اسممو دیدم گریه ام گرفت،ازخدا میخوام بهترینهانصیب خو ...

ممنونم عزیزم این چه حرفیه ان شالله که خواست تو و حکمت خدا یکی باشه برات و به زودی بهترینها برات اتفاق بیوفته 

این آزمایشها رو هر بار خود مطب دکتر میگیرند و توی پاس مادر می نویسند. بعد تولد هفته اول ماما م ...

پس اینجا متفاوته ی بار ۱۸هفته میدیم ی بارم فکر کنم ۲۵هفته 

ما مطب دکتر خودمون زیاد نمیریم تو کل بارداری چهر بار میریم هر دو هفته میریم ماما و سونو ها رو هم که بیمارستان دکتر میریم