2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044292 بازدید | 684375 پست
سلام خانومی من بهشتی‌سال۹۸ رفتم ۲۱تخمک که داشتم ۱۷تاجنین تشگیل شد ولی دوتا انتقال منفی که خب کیست ان ...

سلام نمیدونی اصفهان کجا میتونم دارو کمیاب گیر بیارم؟؟؟دکتر شاکری تاحالا رفتی؟ایمنی انعقادی

سلام خانمای گل،من فردا نوبت دکتر دارم برای شروع سیکل مجدد

امروز آزمایشات چکاب رو گرفتم میبینم anti tpo نوشته بالا

و ESR هم بالای ۲۰ هست اطلاعاتی برای این دوتا دارین؟؟؟یه کم نگران شدم گفتم ببینم کسی میدونه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانمای گل،من فردا نوبت دکتر دارم برای شروع سیکل مجدد امروز آزمایشات چکاب رو گرفتم میبینم anti ...

اولی احتمالا قرص لووتیروکسین بهتون بدن دومی هم مال التهاب و عفونت یا حتی درد مثل بدن درد دندون درد انفولانزا و کروتا اخیر گرفته باشید یا کم خون و دیابتی باشین عددش بالاتر نشون میده 

سلام خانمای گل،من فردا نوبت دکتر دارم برای شروع سیکل مجدد امروز آزمایشات چکاب رو گرفتم میبینم anti ...

میشه کلا بگید چه آزمایشاتی نوشته براتون من چکاپ نشدم هنوز بخاطر انتقال های منفیم🤦🏻‍♀️

دوستان اصفهانی لطفاااا کمک....داروها کمیاب کدوم بیمارستان بگیرم؟؟؟؟ پرگووریس برام نوشته اگر قیمت هم ...

بچه های اینجا گفتند ۸۰۰ تومان خریدن احتمالا منظورشون برای کل سیکل شون بوده نمی‌دونم شاید خودشون دیدن جواب شما رو دادن

مممنونم عزیزم، خدا بهتون ببخشه، استرس گرفتم، لک خیلی کم بود ولی ترسیدم 🌿🍁

مبارک باشه🌹شما با علیرضایی چندتا تخمک و جنین داشتین همون سینال یعنی داروی ایرانی داشتین؟قبلا جای دیگه انجام دادین وضعیت جنین تون خوب نبود ؟میخواستم بدونم عوض کردن مرکز باعث مثبت شدن شد؟

منم میگرن دارم ، بله عزیزم با این دارو هورمونی ها میگرن تشدید میشه. 

اره. دو بار تا حالا پانکچر کردم هیچ وقت اینجوری نبودم. این دفعه خیلی درد دارم. فردا برم ببینم چی میگه دکتر.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منم میگرن دارم ، بله عزیزم با این دارو هورمونی ها میگرن تشدید میشه. 

اره. دو بار تا حالا پانکچر کردم هیچ وقت اینجوری نبودم. این دفعه خیلی درد دارم. فردا برم ببینم چی میگه دکتر.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

من الان پریود شدم کسی رو میشناسین که بعد از انتقال منفی همون پریودش وارد سیکل پانکچر بشه؟منظورم میتونم همین اولین پریودم شروع کنم سیکل رو اخه استرادیول هم برای کاشت استفاده کردم میگم شاید بهتر باشه که فاصله ندم برم پشت سرش پانکچر بشم

@alaae‍ 

@alaae    

سلام دوست عزیزم

امشب به نیت  حاجت روایی شما ۷۰حمد و دعای توسل خوندم و به امام زمان عج هدیه کردم

ان شاء  الله خیلی زود از معجزه های پاک الهی نصیبت بشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست