2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044355 بازدید | 684381 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مشخصات تخمک رو میزنه یعنی چطور منظور شکا فقط تعداد تخمک؟ یا مثلا میزنن تخمک چطور بوده وضعیتش یک ...

تو کارت جتین میزنه چن تا تخمک کشیدن چن تاش پوچ بوده و چن تاش قابل تزریق بوده چن جنین شده و کیفیت و تعداد جنین 

برا اسپرمم مشخصات نمونه ای که اون روز داده شده میزنه تو کارت جنین 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
نه بار اول بهم نگفتن برو صحبت کن الان هم وقت گرفتم بر صحبت کنم من مرکز ناباروری اصفهان میرم حالم ...

سلام خانومی من بهشتی‌سال۹۸ رفتم ۲۱تخمک که داشتم ۱۷تاجنین تشگیل شد ولی دوتا انتقال منفی که خب کیست اندومتریوز داشتم گفتم احتمالا برااینه که منفی شده قرارشده برم لاپروسکپی کنم کیست خارج کنم

ولی یه دکتری بیرون مرکز گفت احتمالا ژنتیک اسپرم مشگل داشته چون تویه جنین خوب اول کیفیت اسپرم مهمه بعد تخمک شوهرم فرستاد آزمایش دی‌اف‌ای‌آزمایشگاه دکتر شریفی گفت مشتاق‌نرو دی‌اف‌ای‌عددش ۲۵بود که خب بالاس ولی جالبه من شوهرم ۳سال پیش تو مشتاق که آزمایش داد دی‌اف‌ای۹بود امروز که مراجعه داشتم بهشتی چون قرار باز قبل لاپروسکپی برم پانکچر که تعداد جنینام زیادبشند دکترهمسرم دارو داد گفت این سری برید یا میلاد آزمایش اسپرم بدید یا نوبل

من خودم شک کردم نکنه مشتاق اون سال آزمایش دی‌اف‌ای اشتباه‌‌شده باشه🥴

طولانی شد😁🙃

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶
سلام یا خود خداااااا...پس هیچی مجبورم برم بگم همون سینال بنویسه

سلام عزیزم پرگوویس تحت پوشش بیمه هست ، من بیمه تامین اجتماعی دارم بیمه ای حساب شد مناسب بود ، چون دو تا پرگوویس و دو تا ستروناکس رو بزام ۳۷۶۰۰۰ حساب کردن 

بچه ها من برا تقویت تخمک چی بخورم شاید طبیعی باردار شدم، رژیم غذایی و سالم خوری و.... رو که نگم برات ...

خوشگل خانم بیا پیج دکتر تاجیک تو اینستا با اصلاح سبک خیلیا که دکترا بهشون پیشنهاد تخمک اهدایی داده بودن باردار شدن

یکم طولانیه اگه بقیه حوصلشون بکشه اوناییش که توپیج خودم تونستم جمع آوری کنم اینجا بنویسم چون هزینه خرید کارگاه۵۰۰ت

بعدم بابا تو که سنی نداری چرا اینقدر ناامیدی پس ما بگیم چه رفتیم بالا۳۰🥴

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶
سلام عزیزم پرگوویس تحت پوشش بیمه هست ، من بیمه تامین اجتماعی دارم بیمه ای حساب شد مناسب بود ، چون دو ...

عزیزم کدوم استانید ؟بعید میدونم ها؟اخه یعنی خود دکتریعنی نمیدونست که گفت ازاده و بیمه ای نیست؟تو سیستم نزد برام 

عزیزم کدوم استانید ؟بعید میدونم ها؟اخه یعنی خود دکتریعنی نمیدونست که گفت ازاده و بیمه ای نیست؟تو سیس ...

خوزستان هستم بله مطمانم نسخه رو دارم قبلش هم کد ملی ازم گرفتن ثبت سامانه کردن ، برای اطمینان از داروخانه بپرسید 

سلام دوستان عزیز، 

من ۶ هفته هستم و امروز لک دیدم، از صبح دپرس شدم، زنگ زدم ماما گفتن که انوکسا و ا اس ا رو قطع کنم بعد از ۴۸ ساعت از موقعی که کامل لکه بینی برطرف شد دوباره روال عادی رو ادامه بدم ، 

کسی بوده لک دیده باشه تو ۶ هفته؟ 

خوشگل خانم بیا پیج دکتر تاجیک تو اینستا با اصلاح سبک خیلیا که دکترا بهشون پیشنهاد تخمک اهدایی داده ب ...

اخه من مشکلی ندارم که اصلا نمیدونم چرا اینجوری شد فردا قراره با جنین شناس صحبت کنم، من دوماهه حتی ی دونه قند هم نخوردم سالم خوری کردم اصلا چیزای مضر نخوردم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام خانومی من بهشتی‌سال۹۸ رفتم ۲۱تخمک که داشتم ۱۷تاجنین تشگیل شد ولی دوتا انتقال منفی که خب کیست ان ...

۲۵ که بالا نیست برا شوهرم ۳۹ بود ولی گفتن عیب نداره و من پانکچر شدم البته جنین تشکیل نشد😐

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍