2777
2789
من قبلا میرفتم سوالی دارید بپرسید شاید بتونم کمک کنم

میخام دکتر انتخاب کنم واسه قبل بارداری وحین بارداری زیر نظرش باشم

دکتر خوب میشناسی اونجا؟

اقایون درخواست دوستی ندن  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میخام دکتر انتخاب کنم واسه قبل بارداری وحین بارداری زیر نظرش باشمدکتر خوب میشناسی اونجا؟

من خودم ۱۱ ساله زیر نظر دکتر افسانه لالویی هستم ،دوتا بارداری و زایمانم هم زیر نظر ایشون بود ،خیلی مومن متعهد ،خوش اخلاق و باحوصله هستن ،هم بیمارستان نجمیه میشینه هم بقیه الله مطبش هم امیر اباد هست 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
من خودم ۱۱ ساله زیر نظر دکتر افسانه لالویی هستم ،دوتا بارداری و زایمانم هم زیر نظر ایشون بود ،خیلی م ...

طبیعی بودی گلم؟

خدا خیرت بده پس از ایشون وقت میگیرم

اقایون درخواست دوستی ندن  
شما هم بیمه ات نیروهای مسلحه؟

نه عزیزم تامین اجتناعیم ولی زایمان هام رو یکی روفتم بقیه الله یکی رقتم نجمیه ،الانم تو اقدام سومی هستم اکر ان شالله باردار بشم بازمیرم نجمیه برای زایمان ان شالله 

نه عزیزم تامین اجتناعیم ولی زایمان هام رو یکی روفتم بقیه الله یکی رقتم نجمیه ،الانم تو اقدام سومی هس ...

نجمیه واقعا خوبه؟

من چون بیمه نیرو مسلحم گزینه دیگه ای ندارم

اقایون درخواست دوستی ندن  
نجمیه واقعا خوبه؟من چون بیمه نیرو مسلحم گزینه دیگه ای ندارم

ببین من بقیه الله رو بیشتر از نجمیه دوست دارم کلا ،ولی نجنیه از نظر تجهیزات و ان ای سیو خیلی خیلی بهتره ،نجنیه هم خوبه البته من وی ای می بودم تو بخش نبودم ولی دوستانم که تو بخش بودن راضی بودن

عزیزدلی من ۳ ماهه نشده فعلا

من هم متاسفانه دوسال میشه تو اقدامم نشده ،فعلا نرفتم دکتر برلی بررسی بیشتر چون یبار چکاپ کردم مشکلی ندشاتم منتظرم طبیعی باردار بشم 

من هم متاسفانه دوسال میشه تو اقدامم نشده ،فعلا نرفتم دکتر برلی بررسی بیشتر چون یبار چکاپ کردم مشکلی ...

اره بچه دوم به بعد سخت میشه نمیدونم چرا

اقایون درخواست دوستی ندن