2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044439 بازدید | 684389 پست
وای خیلی سخته، خداروشکر، انشااله بسلامتی بغلش بگیری، من صبح با اینکه لک بود ولی از ترس سرم گیج می رف ...

من ببخشید کلی لخته دفع کردم گفتم دیگه قطعا سقط شده انقدر گریه گردم ولی رفتم سونو بچم بود و قلبشم میزد هماتوم داشتم که خداروشکر هفته ده از بین رفت 

دخترا من الان به خاطرش تاپیک زدم از دیشب بی اشتهایی وحالت تهوع ام رفته امروز کاملا سرحال بودم وغذا ...

نه،چرا غیر طبیعی باشه. شرایطتت توی بارداری ممکنه مدام تغییر کنه. ممکنه دو روز هیچ مشکلی نداشته باشی بعدش یهو تهوعت برگرده.

خودم از همون اول بارداری درد زیر شکم دارم، انگار میخوام پری بشم. یه روز زیاده، یه روز کمه، یه روز اصلا نیست.

اوایل شبها حالم بد بود. الان شبها گاهی حالم خوبه گاهی معده ام بهم میریزه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من مشهدم دکتر نفیسه برادران  بارداری قبلیم رفتم یک جلسه که جلسه بعدش گفت رشد نکرده داروهاتو قطع کن الان دکتری که ای وی اف کرده میگه تا هفته دیگه انوکسا رو کلا قطع کن اصلا تو مخم نمیره چون باید تا اخر بارداری بزنی الان دکتر برادران یک نوبت گرفتم برم باهاش مشورت کنم ببینم نظر اون چیه اما نی نی ساید تجربه خیلی بدی ازش نوشتن موندم 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
نه عزیزم طبیعیه منم ی روزایی انقدر خوبم کلا فراموش میکنم باردارم باز ی روزایی علایمم میاد سه ماهه دو ...

واسه من برعکس شده🤦‍♀️

الان بیشتر معده ام اذیت میکنه و همش سر درد دارم. از خوابم هم دیگه نگم☹. دیشب کل شب بیدار بودم🤦‍♀️ زیاد نمیتونم بخورم. ولی تعداد دفعاتم رو زیاد کردم.

سلام خانومی من بهشتی‌سال۹۸ رفتم ۲۱تخمک که داشتم ۱۷تاجنین تشگیل شد ولی دوتا انتقال منفی که خب کیست ان ...

عزیزم بهشتی اصفهان دولتی هست؟اون سال تقریبا چقدر تخمک کشی و انتقال گرفتند چون یکی از آیتم های انجامم میتونه اصفهان هم باشه دیدم شما هستین گفتم بپرسم

باران جون کی باید بری سونو انومالی؟؟ من باز از ان تیم گذشت استرس گرفتم🤪🤪

عزیزم من سعی میکنم که استرس نداشته باشم ولی تمام وجودم استرسه☹. ۷ دسامبر نوبت دارم.

نوبت ارگان اسکرین همون سونو انومالی هست؟؟

من خیلی نگرانم و استرس دارم. ان شااله همه باردارها به سلامت تا اخرش رو سپری کنند من هم تا آخرش به سلامت برم و دخترم رو بغل کنم.

واسه من برعکس شده🤦‍♀️  الان بیشتر معده ام اذیت میکنه و همش سر درد دارم. از خوابم هم دیگه نگم☹ ...

وای من سه ماهه اول خیلی بد بود هماتوم و مدام دردای پریودی داشتم اصلا هیچکار نمیتونستم انجام بدم تازه ی هفته اس رو به راه شدم