2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044331 بازدید | 684378 پست
سلام دوستان عزیز،  من ۶ هفته هستم و امروز لک دیدم، از صبح دپرس شدم، زنگ زدم ماما گفتن که انوکس ...

بله عزیزم نگران نباش اکثرا اوایل لک یا خونریزی داشتیم

منم هفته پنج خونریزی داشتم ولی فقط همون یکبار بود

اسپرینمو قطع کردم و همزمان دو تا امپول پروژسترون زدم تبدیل ب لک و بعد هم قطع شد

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بچه ها من برا تقویت تخمک چی بخورم شاید طبیعی باردار شدم، رژیم غذایی و سالم خوری و.... رو که نگم برات ...

برا تقویت تخمک کپسول اوابوست خوبه

انشالله طبیعی باردار میشی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۲۵ که بالا نیست برا شوهرم ۳۹ بود ولی گفتن عیب نداره و من پانکچر شدم البته جنین تشکیل نشد😐

ظاهرا برا آی وی اف باید زیر۲۵باشه چون نسبت به رنج آزمایشگاه بالا‌بود

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶

دخترا من الان به خاطرش تاپیک زدم

از دیشب بی اشتهایی وحالت تهوع ام رفته

امروز کاملا سرحال بودم وغذامم خوردم

ساعت ۲ لوبیا پلو خورم

ساعت ۴ فسنجون

این غیر طبیعی نیست؟

شادی صدام کنید
اخه من مشکلی ندارم که اصلا نمیدونم چرا اینجوری شد فردا قراره با جنین شناس صحبت کنم، من دوماهه حتی ی ...

خب گلم اینا عالیه ولی درکنارش خودت تقویت کن مغز بادوم خیس کن وپوست بکن بخورهرروز هم خودت هم همسرت روزی ۲۰تا دونه مغزای دیگه بخور هویج رنده کن با گوجه به عنوان‌‌سالادبخور شبا دیرنخواب تو خونه جورابی که تا روی قوزک پات بیاد بپوش روغن مالی رحم و تخمدان از۵پریود تا۱۳انجام بده 

واینکه یادم اینجا همون خانومی که تحصیلات پزشکی داشتن گفتن اوابوست از۹۹به بعد اصلش وارد نمیشه و خانم تاجیکم نظرش اینه که فقط یه هزینه گزافی میدید تاثیر زیادی نداره

بچه ها کو کیوتن گفتن خوبه منم امروز گرفتم بخورم

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶
دخترا من الان به خاطرش تاپیک زدم از دیشب بی اشتهایی وحالت تهوع ام رفته امروز کاملا سرحال بودم وغذا ...

نه عزیزم طبیعیه منم ی روزایی انقدر خوبم کلا فراموش میکنم باردارم باز ی روزایی علایمم میاد سه ماهه دوم که کم کم واردش بشی بهترین دوران حاملگیه همه بهش میگن ماه عسل بارداری باز سه ماهه اخر بده

اخه نوبت دهیشون سخته منم شهرستانم 

عزیززم نگران نباش من ۱۱ سال ازت بزرگترم وفرصت هام  خیلی کمتر از شماست ولی تو همین مرکز دولتی تو شهررشت انجام دادم والان دوس دارم شما هم ناامید نباشی بسپار بخدا خودش حتما بهت میده نوبت گرفتن تو مراکز همه از طریق سایت نوبت دهی اینترنتی واسه همه امکان پذیره فقط مرکزت رو ودکترت رو انتخاب کن وبه امید خدا برو جلو مراکز دولتی اونقدرام بد نیستن فقط شلوغ هستن ک باید تحمل کرد گلم

نه عزیزم طبیعیه منم ی روزایی انقدر خوبم کلا فراموش میکنم باردارم باز ی روزایی علایمم میاد سه ماهه دو ...

مرسی عزیزم پس با خیال راحت برم بخورم

خوردن برنج تو این چند هفته برام شده بود حسرت.

شادی صدام کنید
خب گلم اینا عالیه ولی درکنارش خودت تقویت کن مغز بادوم خیس کن وپوست بکن بخورهرروز هم خودت هم همسرت رو ...

منم کوکیوتن میخورم و تقریبا همه رو انجام دادم ولی خب بیشتر رعایت میکنم باز ببخشید پیج دکتر تاجیک رو میفرستی برام

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
عزیززم نگران نباش من ۱۱ سال ازت بزرگترم وفرصت هام  خیلی کمتر از شماست ولی تو همین مرکز دولتی تو ...

ممنون خداروشکر که نتیجه گرفتی عزیزم خدا نی نی تو برات نگه داره

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
دخترا من الان به خاطرش تاپیک زدم از دیشب بی اشتهایی وحالت تهوع ام رفته امروز کاملا سرحال بودم وغذا ...

منم دقیقا از هفته ۹ معده درد و سنگینی که داشتم خوب شد،نگران شدم رفتم سونو خدارو شکر حالش خوب بود،دکتر گفت طبیعیه که علایم از این هفته کمرنگ بشه