دیشب واستون تعریف کردم که توی ۴ هفته و ۱ روز قرص سایتوتک مصرف کردم که خونریزی و دفع لخته و گوشت داشتم، فردای سقط رفتم سونوگرافی که متخخص سونو گفت بچه دفع شده ولی بقایا چندتا لکه خونه داری، بهم قرص داکسی ساکلین و مترژن داد که داروخونه اشتباه به جای مترژن بهم متفورمین داد، دیروز بهد گذشت ۴ روز باز رفتم دکتر زنان که با دستگاه سونوی مطبش سونو انجام داد و گفت من ساک حاملگی میبینم، من مردم و زنده شدم، خیلی نگران تاثیر قرصا روی جنینم بودم.
امروز رفتم دوباره همون سونوگرافی اولی گفتم شما چیمیگید اونا چی میگند، اینبار سونو از روی شکم انجام داد(دفعه پیش سونو واژینال بود) گفت خانم متخصص زنان درست میگند یه چیز گرد به اندازه ۶ میل داخل رحمت هست ولی هر گردی گردو نیست، این یا لخته خونه که دفع میشه و یا ساک حاملگیه که اندازش خیلی کوچیکه و توقف رشد داشته، هفته آینده یا این ساک همراه با خون های باقی مونده داخل رحمت دفع میشه یا توقف رشد داره و ختم بارداری میدیم، دوباره قرص مترژن (متیل آرگونوین) نوشت، به نظرتون به حرف کی گوش کنم؟ قرصا مصرف کنم یا بزارم ببینم هفته دیگه قلبش تشکیل میشه یا نه؟؟ من همین الان هم روزی یکبار لکه بینی دارم.