2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044334 بازدید | 684378 پست
بتا بالا تو نت نوشته خارج رحم یا مولار هس میترسم😭😭

عزیزم مبارکت باشه 

یه خانومه بود باهم بود انتقالمون اون‌بتاش ۳۸۰۰ شد 

دوقلو دختر پسر داره الان 

فکرای مثبت بکن عزبزم‌ ایشالا میری دوتا ساک خوشگل میبینی 😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه یکی از لحاظ روحی رو جسمی داغون میشه ولی هزینه شو داره خودشو به هر شکلی شده جمع و جور میکنه دوبار ...

عزیزم انقدر خودت رو اذیت نکن خداروشکر سنت کمه و فرصت داری دوباره شروع کنی به خودت استراحت بده .بدهی ها کم کم تموم میشن و دوباره میتونی پس انداز کنی و شروع کنی .توکلت بخدا باشه خیلی از ماها هم برای جور کردن پول مخصوصا توی این شرایط گرونی و نبود دارو  اذیت شدیم حال تورو کاملا درک میکنیم ولی اصلا ناامید نباش حتما شرایطتون دوباره برای انجام سیکل جور میشه داروهای تقویتیتون رو ادامه بدین خدارو چه دیدی بهو طبیعی باردار میشی ..استرس و غصه خودش سمه ..وام فرزندان غدیر هم هست که میتونی درخواست بدی برای گرفتنش بین ۷ تا ۱۲ میلیون وام میدن و اقساط کمی هم داره 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام دوستان من هفته بیست و دو هستم ، متوجه تکونهای بچه نمیشم فقط یک هفته است یه وقتایی انگار یه چیزی ...

اره عزیزم همین لرزشا تکونای نی نی ه 

نگران نباش بعضیا دیرتر متوجه میشن 

جفتت قدامیه ؟ اضافه وزن بارداری اول اینا همه تاثیر داره 

خانمها تو رو خدا هرکس می‌تونه کمکم کنه .من تو سیکل انتقالم چهارشنبه هفته پیش رفتم سونو اندمترم هفت ب ...

اینجا بودن دوستای که مشکل ضخامت داشتن حل شده 

فک‌کنم از ‌پچ استرادیول استفاده کردن 

کدوم مرکزی؟ 

الهیی ناراحت شدم 😔😔.لقاح انجام شده ولی رشدش کنده یعنی ؟ فکر کنم زود باشه حالا ان شاالله تا فردا رش ...

نمیدونم همون روز پانکچرم گفتن احتمالش کمه جنین تشکیل بشه تخمک ها بالغ نیستن امروزم که زنگ زدم گفت تشکیل نشده فک نکنم فردا هم اتفاق خاصی بیفته ولی باز زنگ میزنم😔

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
ای بابا اینجا که انقد پول گرفتن اینطوری شد چه برسه به اونجاها

نه اینجوری نگو یکی از بچه ها مرکز دولتی انجام داده بود و نتیجه اشم خداروشکر خوب بود و مامان شد 😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم انقدر خودت رو اذیت نکن خداروشکر سنت کمه و فرصت داری دوباره شروع کنی به خودت استراحت بده .بدهی ...

برام دعا کن ماها همه دلمون بارها شکسته شاید خدا ی نگاهی بهمون کرد فقط میخوام این دوران بگذره😭😭😭

نه اینجوری نگو یکی از بچه ها مرکز دولتی انجام داده بود و نتیجه اشم خداروشکر خوب بود و مامان شد 😍

اخه نوبت دهیشون سخته منم شهرستانم 

بیمه تامین اجتماعی داریم که اونم خودمون هر ماه با بدبختی میریزیم کمترین درصدشو واسه همین دکتر و دوا ...

مدارکت رو بگیر از ابن سینا با یه برگه تاییدیه ببر تامین اجتماعی یه درصدی رو برمیگردونه که متفاوته ولی بر میگردونه 

مدارکت رو بگیر از ابن سینا با یه برگه تاییدیه ببر تامین اجتماعی یه درصدی رو برمیگردونه که متفاوته ول ...

گرفتیم فردا میبره شوهرم اونجا که گفتن ی درصد از هزینه عمل رو فقط میدن🤦‍♀️

نمیدونم همون روز پانکچرم گفتن احتمالش کمه جنین تشکیل بشه تخمک ها بالغ نیستن امروزم که زنگ زدم گفت تش ...

همش زیر سر این سینال هست روی خیلی ها خوب جواب نداده 😔😔

برام دعا کن ماها همه دلمون بارها شکسته شاید خدا ی نگاهی بهمون کرد فقط میخوام این دوران بگذره😭😭😭

سخته می دونم😔😔 ولی میگذره ..من خودم همه اینا رو پشت سر گذاشتم پانکچر با جنین رشد نکرده و انتقالهای منفی و باید ناامید نشیم و تلاش کنیم .ان شاالله خدا بدلت نگاه میکنه و بزودی خوشحالت میکنه 😍🤲🌷 

اره عزیزم همین لرزشا تکونای نی نی ه  نگران نباش بعضیا دیرتر متوجه میشن  جفتت قدامیه ؟ اض ...

ممنون عزیزم جواب دادید جفتم خلفی عستش بله متاسفانه اضافه وزن دارم

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉