2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044325 بازدید | 684378 پست
ببین من نمیدونم واقعاا مکمل تاثیری داره یا ن ،من بار اولی ک پانکچر شدم کلا ۳تا تخمک داشتم ک ی جنین ش ...

خانم گل عزیزم میتونم بپرسم شما الان باردار هستین یا نه؟  تا الان چندبار پانکچر کردین چرا با اینکه تعداد تخمکتون خوب بوده ولی بازم پانکچر کردین؟

من توچهارمین پروسه پانکچرمم ولی تخمکم همیشه کم بوده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه یکی از لحاظ روحی رو جسمی داغون میشه ولی هزینه شو داره خودشو به هر شکلی شده جمع و جور میکنه دوبار ...

آخی عزیز دلم هنوز سنی نداری که اینقدر نا امید بشی، اینجا ههمون عین همیم و کامل درکت میکنیم گلم  این همه غصه نخور سخته میدونم ولی همش راه حل داره و مهمتر از همه زمان خیلی چیزا رو حل میکنه.

این همه دارو هورمونی خیلی آدمو بهم میریزه بخودت زمان بده یکم از این چیزا فاصله بگیر و هرکاری که حال دلت رو خوب میکنه انجام بده.

اطرافیان نزدیکمونم با ما خیلی غصه میخورن ولی چه میشه کرد این اتفاق برای ما افتاده باید تحملمون رو بالا ببریم.

از طرفی گلم مراکز دولتی هزینه هاش خیلی خیلی کمتره  و گاهی چون سرشون خلوت تره خیلی بهترم رسیدگی میکنن، تو هر شهری خواستی بری ی سرچی بکن ببین کدوم مرکز دولتی بهتره و برو اونجا ادامه بده.

به قول خانم گل ما پرروتر این حرفاییم و ادامه میدیم من 38سالمه و دفعه چهارممه میخوام پانکچر کنم اگر ایندفعه ام نشد و دکترم اجازه بده بازم پانکچر میکنم😉😅😅😅😂😂😂

آره دیدم اونجا پشت در سونو خیلی حرف میزنیم ازبس منتظریم😂 من حواسم نبود دستم خورد رو لغو دوستی🥴

😂😁😁😁😁 اشکال نداره بازم برام بفرست، یا من میفرستم براتون

منکه شهره عام شدم ،  شما کدوم بودین؟

آره دیدم اونجا پشت در سونو خیلی حرف میزنیم ازبس منتظریم😂 من حواسم نبود دستم خورد رو لغو دوستی🥴

درخواست دوستی میدم ولی قبول نمیکنه میگه کاربر قبلا براتون درخواست دوستی داده 

یادمه یکی از کاربرا می گفت بیمارستانهای دولتی رایگانه چرا اونجاها نمیری به نظرم گاهی پزشکای بیمارستا ...

بهارک جان رایگان نیست ولی هزینه هاش خیلی کمتره، تو ایران هیچی رایگان نیست 😁

ای بابا اینجا که انقد پول گرفتن اینطوری شد چه برسه به اونجاها

نه گلم اینطوریم فکر نکن ، خیلی ها که مراکز خصوصی جواب نگرفتن رفتن دولتی و جواب گرفتن و درمقایسه با خصوصی خیلی هم از همه چیزش راضی بودن .

حالا ضرر نداره یکم به خودت زمان بده حالت که بهتر شد ی سر بزن و ی پیگیری بکن.

بیمه تامین اجتماعی داریم که اونم خودمون هر ماه با بدبختی میریزیم کمترین درصدشو واسه همین دکتر و دوا ...

ماهیا جان اگه بیمه تامین اجتماعی هستین مرکز دولتی با پول دارو و هزینه های سونو و عمل و همه چیش ی 3 تا 4میلیون برات در میاد 

سلام خانوما من امروز روز ۱۴م بعد انتقالم هستم صبح آزمایش دادم بتام ۳۲۷۱ شده عددش خیلی بالا نیس؟ است ...

عزیزم اصلا نگران نباش من روز ۱۲ انتقال بتام ۲۵۰۰ بود دخترم الان بغلمه بیخود به خودت استرس نده جنین گاهی اوقات زود لانه گزینی میکنه بتا میره بالا جنینات بلاست بودن؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
😭 با استامینوفن رفع نمیشه. فقط نوافن روم اثر داره. دو روزه میگرنم بدجوری میگیره. تا دوشنبه هم دسترس ...

منم میگرن دارم ، بله عزیزم با این دارو هورمونی ها میگرن تشدید میشه. 

بچه ها من از جمعه تا الان علائم سرماخوردگی دارم، یک ماه پیشم انفوولانزارو گرفتم نمیدونم چرا باز دارم درگیرش میشم.

دیروز تا الان دارم بدتر میشم خصوصا گلوم بیشتر درگیر شده ، دیروز تو مرکز گفتم بهم گفتن اگه علائم داشته باشی پانکچرت کنسل میشه .

خودم دارم رعایت میکنم و شربت بروم هگزین فقط میخورم  بنظرتون جدی بگیرم و کنسل کنم یا نه تاثیری رو عمل نمیتونه داشته باشه.

عزیزم  میخواستم از خواهرت بپرسی عمل فتق سخت بود؟ اینکه اگه بیهوش کنن چجوری بچه رو ناشتا نگه د ...

سلام نه اصلا سخت نیس

بله باید ناشتا باشه بهش سرم وصل میکنن

فقط یه دکتر خوب ببر چون بچه ما عمل کرد یه سال بعد دوباره باز شد دوباره عملش کردیم 

سلام بچه ها

من ۱۷ ام تخمک گیری کردم

۲۱ تخمک داشتم وقتی میخواستم مرخص بشم دکتر بهم گفت ۲۱ تخمک با کیفیت داشتی 

ولی ۲ تا جنین تشکیل شد

گفتن بیا با جنین شناس صحبت کن ببین مشکل از کجا بوده 

بنظرتون تخمک هام بی کیفیت هستن

بار اول هم ۲۰ تا داشتم ۵ تا جنین شد

خودم فکر میکنم بخاطر ویتامین د۳ باشه 

چون از من ۱۰ بود 

دفعه اول هم ۲۰ بود

این دکتر ها اینقدر بی خیر هستن که قبلش همه چیو جک نمی کنن 

خودم گفتم برام آزمایش بنویس ولی تا جوابش اومد من امپول النوا را زده بودم