2777
2789
عنوان

اگر آقایون بهتون اهمیت نمیدن😌

115 بازدید | 8 پست

خانومهای زیبا

وقتى يک مرد

جورى رفتار میكنه كه «انگار بهتون اهميت نمیده»

يعنى واقعا اهميت نمیده!

اگر جوری رفتار میکنه که حس میکنید «دوستتون نداره» 

یعنی واقعا دوستتون نداره! 

خودتون رو گول نزنيد و تعبير ديگه اى نكنيد.

مردها مثل ما زن ها پیچيده نيستن

همونى هستن كه نشون میدن.

پ.ن: تاپیک هایی از خانومها میبینیم که همه دنبال اینن تا بفهمن سردی رفتار همسرشون علتش چیه😢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه خب همیشه که اینطوری نیس گاهی اوقات ممکنه از چیزی ناراحت شده یا یه سوتفاهم و دلخوری پیش اومده که د ...

بله صد البته 

ولی خب منظور تاپیک همیشگی بود 

نه مقطعی 

گاهی بله ممکنه آقا مشکلی داشته باشن و خب نتونن اونجوری که باید به همسرشون اهمیت بدن کا خب مشکل برطرف میشه گ اوضاع عادی میشه

ولی اینکه شما همیشه حس دوست نداشته شدن یا بی اهمیت بودن رو داشته باشید نمیتونه یه سوتفاهم باشه 

سلام 

یه سوال غیر مرتبط🥲

دخترم کلاس دومه و از مدرسه و معلمش خیلی خیلی راضیم. ولی سطح بچه‌ها پایینه. دخترم هم نه که بگم بیست بیست در حد دو سه تا غلط داره توی امتحاناش

بچه‌ها رو که میبینه میگه بقیه کلی غلط دارن من که خیلی خوبم! من دلم میخواد انگیزه برای پیشرفت داشته باشه و درکل بچه پرتلاشی هست اما یکم بی‌دقته و رقابتی هم در کار نیست.

به نظرتون مدرسه‌ش رو عوض کنم؟ 

حیفمم میاد چون معلمش خیلی خوبه. 

همسرم میگه هرجا بری همینه. 

مدرسه دختر شما هم همینطوریه؟ اصلا به نظرت چیز مهمی هست؟

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧