2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044466 بازدید | 684390 پست
فک کنم تشکیل نشه😔 امروز زنگ زدم گفتن تشکیل نشده تا فردا صبر میکنیم امروز ۴۸ ساعت ازش میگذره دیگه فک ...

عزیزم شما همسرت اسپرمش ضعیفه یا تخمک ؟؟مکمل خورده بودی قبلش؟؟

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
عزیزم شما همسرت اسپرمش ضعیفه یا تخمک ؟؟مکمل خورده بودی قبلش؟؟

من خودم هیچ مشکلی نداشتم شوهرم اسپرم ضعیف بود بله مکمل هم خوردم خودم ویتامین سی، ای، کیوتن ، و آهن میخوردم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم هیچ مشکلی نداشتم شوهرم اسپرم ضعیف بود بله مکمل هم خوردم خودم ویتامین سی، ای، کیوتن ، و آهن م ...

ولی ۵ تا تخمک نابالغ به دست اومد، همه چیش به کنار نمیدونم چطور حال روحیم رو درست کنم خیلی داغونم

من خودم هیچ مشکلی نداشتم شوهرم اسپرم ضعیف بود بله مکمل هم خوردم خودم ویتامین سی، ای، کیوتن ، و آهن م ...

ببین من نمیدونم واقعاا مکمل تاثیری داره یا ن ،من بار اولی ک پانکچر شدم کلا ۳تا تخمک داشتم ک ی جنین شد ،چون دکترم اصرار داشت هیچ مکمل و ویتامینی نیاز نیس،منم گفتم اوکی ،بار دوم کلی مکمل خوردم خیلیاااااا ۱۸تا تخمک شد ۱۱تا جنین ،بار سوم بازم مکمل خوردم ۹تا تخمک شد ۶تا جنین 

اینبار آخرم بازم همونا رو خوردم ۵تا تخمک بود و دوتا جنین با کیفیت پایین ،یعنی یکی در میون خوب بود ولی بازم تقریباا نظرم اینه مکمل بی تاثیر نیس انشالله ک اینبار جنین داری و مثبت میشی ،اما ب هر دلیلی مجدد خواستی پانکچر شی ،اووبوست یا فرتی بیوتیک بخور ،تو اینا جفتش علاوه بر کلی ویتامین و اینا داره ملاتونین توشه ،ک شنیدم برای کیفیت یا تعداد تخمک موثره

یک پروتوکول کلی هستش که آسپرین و فولیک اسید همراه ید از شروع دوره IVF باید تجویز بشه

سلام عزیزم خوبی؟🌹

من مکمل اووژن میخورم فولیک اسید هم داره، میخوام بدونم کنارش قرص فولیک اسید بگیرم بخورم یا همون مقداری که توی مکمل هستش کافیه؟

ولی ۵ تا تخمک نابالغ به دست اومد، همه چیش به کنار نمیدونم چطور حال روحیم رو درست کنم خیلی داغونم

حالت بخاطر اون داروهاس ،منم بار اول ک ی دونه جنین شد همین حال تورو داشتم تازه من هایپر شدید شدم ،پیچ خوردگی تخمدان کلی درد و بستری اخرشم ی دونه جنین ،ولی خب من پررو تر از این حرفام ۴بار دیگه ام انجام دادم😀 شمام ناراحت نشو همین ک خداروشکر میدونی ک راهی هست برای امتحان دوباره یکم ک سرحال شدی دوباره شروع کن ،تو این تایم استراحت یکی دوماهه ام حتماااا ورزش کن

اره تشکیل پرونده رو زدم ولی ن اسمشو خواست ن کد ملی ،فقطی کد پیگیری داد یعنی کافیه؟؟ نزدیکترین تایم ...

تاریخ تشکیل پرونده نداد براتون؟ اگه اشتباه نکنم برای تشکیل پرونده حضوری باید برید، کپی از صفحات شناسنامه شما و همسر+ کپی از سند ازدواج

برای خودت هم باید بازه زمانی مشخص می کردی. یک تیک آبی داره اون رو باید روی بازه زمانی انتخابی یا تا یک ماه رو می زدی اونجوری پنج تا دکتر میاد که می تونی با هر کدوم که دوست داری انتخاب کنی.

اگر دکتر مشایخی مد نظرت بود می تونی با شماره 23562215 تماس بگیری، سریع جواب میدن و فقط اونجوری بهت نوبت ویزیت میدن

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

نگران نباش عزیزم ان شاءالله با همون 5 تا بهترین جنین برات تشکیل بشه. آمین

فقط اینکه الان که شما رفتی شهرستان مرکزت تلفنی بهتون میگن چندتا جنین تشکیل شده؟ برای من که رویان بودم فقط حضوری بهمون اعلام می کردن

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

عزیزم انقدر ناراحت نباش،تازه ۲۶ سالته کلی وقت داری. بسپار به خدا، دلت رو آروم کن عزیزم❤

مرسی عزیزم 😘 منم مکمل دارم ولی بهداشت گفت باید آهن هم بخوری بعد هموگلوبینم تو آزمایش ۱۱ بود که کفه

عزیزم اینو دیروز مامایی که چکاپ هفتگی دارم بهم داد چون گفتی مکمل اهن چی مصرف میکنی برات فرستادم روش نوشته ۴۰میلی اهن داره و ۴۰میلی ویتامین سی 

چون میگن اهن حتما باید با ویتامین سی خورده بشه تا جذبش بره بالا

ببین من نمیدونم واقعاا مکمل تاثیری داره یا ن ،من بار اولی ک پانکچر شدم کلا ۳تا تخمک داشتم ک ی جنین ش ...

مممنونم عزیزم ولی دیگه من نمیتونم دوباره پانکچر کنم همین ی بارم با بدبختی شد😔

عزیزم انقدر ناراحت نباش،تازه ۲۶ سالته کلی وقت داری. بسپار به خدا، دلت رو آروم کن عزیزم❤

میدونه شما همه کم زجر نکشید ید ولی من واقعا بریدم از هیچ لحاظ نمیتونم دوباره شروع کنم 

نگران نباش عزیزم ان شاءالله با همون 5 تا بهترین جنین برات تشکیل بشه. آمین فقط اینکه الان که شما رفت ...

اره زنگ زدم گفتن هیچی ولی تا فردا صبر میکنیم که فک کنم بی فایده ست

حالت بخاطر اون داروهاس ،منم بار اول ک ی دونه جنین شد همین حال تورو داشتم تازه من هایپر شدید شدم ،پیچ ...

انشانه که موفق میشی ولی من دیگه نمیتونم 😔

میدونه شما همه کم زجر نکشید ید ولی من واقعا بریدم از هیچ لحاظ نمیتونم دوباره شروع کنم 

عزیزم انشاالله که میشه اگه هم اینسری نشد ، نا امید نباش شاید خدا کاری کرد طبیعی باردار شدی، چون ۲۶ سالته اصلا غصه نخور 😘فقط تحت نظر دکتر باش 😘