2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044332 بازدید | 684378 پست
یا ممکنه به خاطر ضخامت دیواره رحم هم باشه، یعنی سلول تخم تشکیل میشه، hcg خون تغییر میکنه ولی سلول تخ ...

ببخشید باران جون متوجه نشدم ینی به خاطر نازک بودن ضخامت یا ضخیم تر بودن؟ 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اخه اكثرا مينويسن دوبرابر يا بيشتر شده .منم ظهر محل كارم از يه اتفاقي يهو ترسيدم ميگم نكنه تاثير اون ...

خب بدن بابدن فرق داره بعدجنین پسرتورک انامیگفت کندتررشدمیکنه بتا،نگران نباش عزیزم،من اوایل همین تاپیکوهمینجوری دارم براوقت گذرونی میخونم بارهاوبارهاتورک انانوشته 1/6برابرحداقل بایدباشه تاچندبرابر،ولی کمتردیگه نبایدباشه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزدلم من تمام امیدم به معجزی خداست خودش از حال دلم خبر داره😭😭😭🥱😭😭

راستی عزیزم یه چیزی یادم اومد

تمام مدارک درمانت رو از اول تا حالا چه پانکچر چه انتقال ببر دفترهای ثبت اسناد و مدارک تامین اجتماعی تو شهرتون تقریبا ۷۰ درصد هزینه هر یک دوره (پانکچر و انتقال)رو بهت میدن سالی دوبار میتونی هزینه سیکل پانکچر و انتقالو بگیری البته ۷۰ درصدشو

حتی اگر مال سالهای قبل باشه،فقط باید اگر یه مدرک پانکچر داری مدرک انتقالشم داشته باشی که شامل پرداخت هزینه بشه وگرنه پانکچر تنها نه،باید دوره کامل باشه،حتما سر بزن

راستی عزیزم یه چیزی یادم اومد تمام مدارک درمانت رو از اول تا حالا چه پانکچر چه انتقال ببر دفترهای ث ...

ممنون عزیزم اخه من که انتقال ندارم یعنی جنین ندارم، ولی حتما فردا میبرم مدارکو

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

سلام بچه ها خوبید

امیدوارم ب زودی نتیجه ی تلاشتون رو ببینید

درمورد بیمه ی تامین اجتماعی که بخشی از هزینه ها رو متقبل میشه کسی میتونه کمکم کنه؟

من رویان تحت درمان بودم از تامین اجتماعی فرم ثبت نام خدمات ناباروری هم گرفتم ولی امضای پزشک رویان رو میخاد که متاسفانه نتونستم بیام تهران

کسی میتونه این لطف رو در حقم بکنه و برام این امضا رو بگیره؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
یه سوال دیگه ببخشید خیلی سوال میکنم  من از بندرعباس میرم شیراز برا انتقال دکترم شیراز هست  ...

من بعد از هر دو انتقالی ک داشتم یک هفته موندم تهران و بعد برگشتم. البته منفی شدم

ولی انتقال آخرم فردای انتقال برگشتم و مثبت شدم. (حدود هفت ساعت تو راه  بودم)

البته با ماشین خودتون میتونید برگردید با اتوبوس مجاز نیستین

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ای بابا اینجا که انقد پول گرفتن اینطوری شد چه برسه به اونجاها

عزیزم الان ناراحتی درکت می کنم منم ده ساله این راه رو میرم و هر دفعه شکست خوردم گریه کردم خدا منو ببخشه کفر گفتم اما بعد یک مدت عشق مادر شدن یک امید بهم داد برای دوباره شروع کردن من یکی از بهترین مراکز خصوصی رفتم نشدکه نشد امدم بیمارستان دولتی دیدم واقعا فرقی با هم نمی کنن که اینجا پنج بسته برام درست شد خصوصی یکی دوبار هم منفی شدم شوهرم گفت دولتی به درد نمی خوره جنین هارو ببریم بیمارستان خصوصی اما من قبول نکردم و انتقال دادم خداروشکر مثبت شدم حالت رو هیچ کس به اندازه ما که این درد رو کشیدیم درک نمی کنه پس به خودت زمان یک مدت انشالله که خدا بهت طبیعی بده اگرم نشد تو زنی حقت اینه مادر بشی پس به خاطرش بجنگ پس فقط فقط زمان بده به خودت و دوباره شروع کن بوس بهت دختر مهربون 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
عزیزم الان ناراحتی درکت می کنم منم ده ساله این راه رو میرم و هر دفعه شکست خوردم گریه کردم خدا منو بب ...

ممنون عزیزم😭😭😭

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام خانما من فردا انتقال دارم لطفا با دلای پاکتون برام دعا کنید  واینکه از روزب که پروژستر ...

سلام عزیزم کاهو با روغن زیتون و الو بخارا خیلی خوبه من از روز انتقال تا سه روز وحشناک یبوست داشتم با همینا خوب سدم انشالله مامانی

برای شیاف به یک بار اشکالی نداره منم ساعت ۹باید میزاشتم اما چون دکتر بودم ۱۱گذاشتم عیبی نداره 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
فک کنم تشکیل نشه😔 امروز زنگ زدم گفتن تشکیل نشده تا فردا صبر میکنیم امروز ۴۸ ساعت ازش میگذره دیگه فک ...

الهیی ناراحت شدم 😔😔.لقاح انجام شده ولی رشدش کنده یعنی ؟ فکر کنم زود باشه حالا ان شاالله تا فردا رشد میکنن 🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...