2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044441 بازدید | 684389 پست

سلام وقت همگی بخیر 

من تازه واردم و اونقد تاپیک ها زیاد بود که نشد همش رو بخونم

میخواستم ببینم اینجا زوج مینور بتا هستن؟ کسی هست که برای این مشکلpgf انجام داده باشه؟ من میخوام انجام بدم ولی اطلاعات زیادی ازش ندارم و سابقه بارداری و سقط هم ندارم 

درواقع هنوز هیچ اقدامی برای بارداری نکردم 

نمیخوام طبیعی باردار بشم ایا کسی هست که pgd کرده باشه و بچش الان سالم باشه بدون ژن مینور؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی داروهایی که به من گفتید لاهوتی تجویز کرده یا خودتون با تحقیق فهمیدین چی استفاده کنین

خودم با تحقیق لاهوتی که خنگه توین زمینه

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
ممنون بچه ها از راهنماییتون انشااله برم میگم گونال و النوا رو امتحان کنیم بچه ها میدونم خارجیه و گر ...

گونال جدیدا رفته زیر پوشش بیمه من دوماه قبل خریدم برای ده روز روزی دوتا دور ناف میزدم شد پنج میلیون و سیصد که تکمیلی هم پولش رو بهم برگردوند به داروخانه گفتم چه خوب گه پنج تومن شد قبلا فقط یه۹۰۰ واحد می‌شد ۴و خوردی گفت اره الان تامین اجتماعی هم قسمتیش رو میده تو برگه پرینت نگاه کردم دیدم ستون بیمه بهش تعلق گرفته بود النوا هم من نداشتم ولی بچه ها گفتن بهش بیمه میخوره و برای کل سیکل ۸۰۰ تومان میشه

سلام دوستان من پس فردا به امید خدا عمل پانکچر دارم خواستم ببینم میتونم از پودر موبر استفاده کنم؟ بعد این که شب قبل عمل نزدیکی داشتم باشم اشکال داره؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
شما قبلی چی بود و جدید چی تجویز شد؟

سیکل اولم کوتاه بود .با سینال و منوپیور شروع شد و از روز ۸ با گونال ادامه دادم که ۱۰ تخمک شد (دوز دارو خیلی بالا بود )

سیکل دوم پیورگان و پرگووریس که ۷ تا تخمک شد (باز هم سیکلم کوتاه بود و در نهایت ۷ تا تخمک داشتم )

ولی سیکل آخرم لانگ استاپ بود با دوز خیلی کمتر .۹ تا تخمک داشتم .داروهامم سینال و هاش ام جی بود

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

سلام دوستان من قصد ای وی اف تعیین جنسیت دارم انشالله دو تا سه ماه اینده دارم فعلا چکاپ شدم دکتر داروی تقویتی به خودم و همسرم داده میشه دوستان تعیین جنسیت از غذا ها و خوراکی هایی که قبلش میتونه باعث تقویت اسپرم بشه برام بگین 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
سلام وقت همگی بخیر  من تازه واردم و اونقد تاپیک ها زیاد بود که نشد همش رو بخونم میخواستم ببین ...

سلام عزیزم درخواست دوستیمو قبول کن بهت بگم چیکار باید بکنی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد