2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044441 بازدید | 684389 پست
مرسی گلم، قبلا ثبت نام کردم گفتن چک صیادی میخواد ما هم هیچکس بهمون نداد

کاری نداره عزیزم برو بانک تقاضای دسته چک کنید، فقط ی نفر که حساب جاری داشته باشه رو باید معرفی کنید، استعلام می گیرن اگه حساب اون بنده خدا برگشتی یا بدهی نداشته باشه یک هفته ای براتون صادر میشه

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
ماهییا جون میدونم خیلی سخته، ولی غصه نخوری عزیزم که خودت از پا در میایی. گاهی علت تخمکهای نابالغ تو ...

ای کاش دکترا ی لحظه به ما و شرایطمون فک میکردن 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاری نداره عزیزم برو بانک تقاضای دسته چک کنید، فقط ی نفر که حساب جاری داشته باشه رو باید معرفی کنید، ...

ما کسی رو نداریم فقط خانواده خودم هستن که اونم بابام نتونست خانواده همسرمم  هیچ...

هیچ بیمه ای نداری؟؟

بیمه تامین اجتماعی داریم که اونم خودمون هر ماه با بدبختی میریزیم کمترین درصدشو واسه همین دکتر و دوا گرفتیم که ی درصدی کمک حالمون باشه

ما کسی رو نداریم فقط خانواده خودم هستن که اونم بابام نتونست خانواده همسرمم  هیچ...

حس میکنم خیلی همه چی رو برا خودت سخت میگیری بعضی کارا خیلی راحت تر از اونیه فکر میکنی 

الان از نظر روحی خسته ای ی کم صبر کن زمان بگذره بعد به تمام راهها با ذهن راحت فکر کن و تصمیم بگیر 

دکترت الان مصطفاییه؟ اگه آره همون روز سونو شماره پرونده میدی + اسم دکترت ولی اگه اون روز دکترت نبا ...

آره باید ببینم‌ کدوم روز اونجاست یا روز دوم ‌برم یا سوم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
حس میکنم خیلی همه چی رو برا خودت سخت میگیری بعضی کارا خیلی راحت تر از اونیه فکر میکنی  الان از ...

میدونم که درک میکنید ولی هیچکس نمیتونه جای دیگری باشه ، توکل به خدا شاید حکمتش اینه من تسلیمم

ای بابا اینجا که انقد پول گرفتن اینطوری شد چه برسه به اونجاها

ماهییا جون الان ناراحتی و این طبیعیه. جور کردن هزینه ها یه طرف، رفت و آمد و خستگی جسمی و روحی هم یه طرف ولی ناامید نشو عزیزم. خدا نتیجه تلاشت رو حتما میده.  همسر من آستنواسپرمی شدیده، یعنی تحرک و مورفو ۱ درصد. آزمایش اسپرم اولش همش صفر بود. بعدیش بعد ۶ ماه شده بود ۱ درصد. خودم که سنم بالاست و ذخیره ام پایینه. پانکچر و انتقال اولم هم ناموفق بود. ولی خدا رو شکر زمانی که حتی احتمالش رو هم نمیدادم طبیعی باردار شدم. ان شااله به زودی یه همچین معجزه قشنگی برات اتفاق می افته و اون موقع تو هم میایی و به بقیه دوستان رو امید میدی

سلام بهارك خانم و بقيه.يادتون باشه من بتا٨٦ بودم مثبت شد بعدش بتام رسيد٤٧٧.من امروز سركار كشوي ميزم ميخواست بيفته ولي نيفتاد ولي من خيلي ترسيدم و الان حس ميكنم پاهام شل شده.بنظرتون ممكنه با اين اتفاق جنينم اسيب ببينه؟خيلي نگرانم

جانان به سلامتی پس فردا، دوشنبه میری آزمایش؟ ان شااله که دلت شاد میشه اینبار.

اره باران جانم،قربونت خواهر،ممنون بیادمی،انشاالله گفت شماباشه لطف خدا،خیلی سخت میگذره شبااصلاازاسترس خواب ندارم،ازاول تاپیک تورک اناروشروکردم خوندن که وقتم بگذره تمام سریالهای فیلیموروتموم کردم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
ماهییا جون الان ناراحتی و این طبیعیه. جور کردن هزینه ها یه طرف، رفت و آمد و خستگی جسمی و روحی هم یه ...

مرسی عزیزدلم من تمام امیدم به معجزی خداست خودش از حال دلم خبر داره😭😭😭🥱😭😭

میدونم که درک میکنید ولی هیچکس نمیتونه جای دیگری باشه ، توکل به خدا شاید حکمتش اینه من تسلیمم

عزیز دلم میدونم شرایطت ات سخته ولی منظورم اینه الان از نظر روحی بهم ریخته ای صبر کن ی کم زمان بگذره بعد به همه راهها فکر کن و بهترین نصمیم رو بگیر بعدم تو سنی نداری هنوز حداقل ده سال دیگه برا درمان زمان داری زندگی هم که همیشه ی جور نیس ان شالله انقدر روزای خوبی در انتظارت باشه و اتفاقای خوب برات بیوفته که این روزا رو فراموش کنی 

خدا رو‌ چی دیدی براش کاری نداره حتی طبیعی باردار شی ولی الان به چیزی فکر نکن بزار بهتر شی