2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044330 بازدید | 684378 پست
مرسی عزیزدلم من تمام امیدم به معجزی خداست خودش از حال دلم خبر داره😭😭😭🥱😭😭

ی روز خوووووووووب میاد... صبر کن

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
سلام بهارك خانم و بقيه.يادتون باشه من بتا٨٦ بودم مثبت شد بعدش بتام رسيد٤٧٧.من امروز سركار كشوي ميزم ...

نه عزیزم نکران نباش اون جنین که چسبیده به دل مامانش به این راحتیا جدا نمیشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای کاش دکترا ی لحظه به ما و شرایطمون فک میکردن 

دکترا هم از تجربیاتشون استفاده میکنند و این تجربیات برای همه یکسان جواب نمیده. خیلی عوامل مختلف دخیله برای یه نتیجه خوب گرفتن، مثل سن، شرایط محیطی و تغدیه، شرایط روحی و جسمی و شرایط بدن فرد و خود داروهایی که تجویز میشه. در حقیقت یه جور آزمون و خطا است. درصد بالایی از خانم هایی که وارد سیکل میشند پانکچر اول خیلی خوب جواب نمیگیرند و پانکچرهای بعدی نتیجه بهتر میشه. دلیلش هم اینه که دکتر بعد نتیجه پانکچر اول خیلی اطلاعات از شرایط بدن بیمارش بدست میاره و بهتر میتونه روند رو پیش ببره

سلام بهارك خانم و بقيه.يادتون باشه من بتا٨٦ بودم مثبت شد بعدش بتام رسيد٤٧٧.من امروز سركار كشوي ميزم ...

توی این جور مواقع کمی آب بخور و نفس عمیق بکش. من چندبار این اتفاق برام افتاد که یهو بشدت ترسیدم. ولی خدا رو شکر فندقم سر جاش مونده و ان شااله سر موقع میاد و مامانش رو خوشحال میکنه.

عزیز دلم میدونم شرایطت ات سخته ولی منظورم اینه الان از نظر روحی بهم ریخته ای صبر کن ی کم زمان بگذره ...

ممنون خواهر که آرومم میکنی توکل به خدا هر چی خیره همون شه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
توی این جور مواقع کمی آب بخور و نفس عمیق بکش. من چندبار این اتفاق برام افتاد که یهو بشدت ترسیدم. ولی ...

ای جووووووونم   الهی آمین

ان شالله بهترین ها منتظرته عزیزم تو هنوز اول راه زندگی هستی 

کاش فقط خودم بودم فک کردن به اشکای مامان بابام ، همسرم داغونم میکنه از خدا میخوام منو آروم کنه که اونا اذیت نشن‌

@سنجاقک_جون   عزیزم خوبی؟؟ دوردونه ات خوبه خیلی وقته نیومدی پیشمون

سلام عزیزم.ممنونم که به یادم هستی.راستش آنقدر پر از اضطراب شدم که روحیم خراب شد.همش نگرانم که اون یکی قل هست،قلبش میزنه🥺هفته دیگه میرم انتی اما باورتون نمیشه جراتشو ندارم،میترسم چیز بدی بشنوم

دعا کنید هنوز باشه و رشد کرده باشه و قلبم آروم بگیره

سلام عزیزم.ممنونم که به یادم هستی.راستش آنقدر پر از اضطراب شدم که روحیم خراب شد.همش نگرانم که اون یک ...

سلام عزیزم ان شالله که همه چی رو به راهه نگران نباش اره حق داری چون ی تجربه بد رو داری حالا هی نگرانی ولی نگران نباش حتما حتما دوردونه ات صحیح و سالمه 

کاش فقط خودم بودم فک کردن به اشکای مامان بابام ، همسرم داغونم میکنه از خدا میخوام منو آروم کنه که او ...

من بخاطر شرایطم توی انتقال دومم مجبور شدم به مامانم بگم که بیاد پیشم، روزی که رفتم آزمایش دادم و جواب منفی و گرفتم اینقد توی آزمایشگاه گریه کردم و می گفتم خدایا من الان چ جوری به مامانم و همسرم بگم، خدایا کمکم کن نمی خوام مامانم بدونه تو دلم چی می گذره و ...

وقتی اومدم خونه اینقد با آرامش بودم که مامانم می گفت خداروشکر اینقد قوی هستی با  اینکه از درون داشتم له میشدم...

می خوام بهت بگم این مشکل برای من و همسرم بود قرار نبود خانواده م و درگیرش کنم که اونام بخوان باهام غصه بخورن.

تا می تونی قوی باش، نزار غصه تو مامان و بابات بخورن گناه دارن

من بخاطر شرایطم توی انتقال دومم مجبور شدم به مامانم بگم که بیاد پیشم، روزی که رفتم آزمایش دادم و جوا ...

توکل بر خدا😔

سلام عزیزم.ممنونم که به یادم هستی.راستش آنقدر پر از اضطراب شدم که روحیم خراب شد.همش نگرانم که اون یک ...

عزیززززززم، جاش خوبه خوبه نگران نباش اون جوجه ی مامانه آروم می خواد

مطمئنم هفته ی دیگه حاله هممون رو خوب می کنی