2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044425 بازدید | 684389 پست
ان شاالله اینسری حتما جواب میگیری 🤲🤲 روش شانگهای رو به شما پیشنهاد کردن؟ مرسی عزیزم از توضیحاتت .ش ...

ممنونم عزیزم، همچنین 🌱

خودم گفتم به دکتر شانگهای رو ولی هنور نگفته انجام می دیم یا نه‌. فقط اینو گفت که دو مرحله ای و توی سیکل طبیعی انتقال می دم.

شیاف دیفلوفناک برای درد گذاشتم. راستش انقدر هول شدم اصلا یادم نیست عمق رحم رو با دستگاه اندازه گرفت یانه ولی حالا که فکر می کنم با سونو نبود انگار. باز رفتم می پرسم ازشون.  

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
وای واقعا اینطوری خیلی بد که اگه جنین شناس بهمن رفته باشه مام😬🙆🏻‍♀️

چرا؟ جنین شناس بهمنم خوبه منتها من چون دوبار اونجا جواب نگرفتم و دکتر خودمم ایران نیست ترجبح دادم عوض کنم مرکزمو.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما رویان پانکچر هم شدید ؟ قبل از پانکچر آسپرین ‌میدن ؟  

سلام. نه هنوز، ولی می دونم آسپرین و آنوکسا قراره بهم بدن. قبل از پانکچر می‌فرستند پیش متخص ایمونولوژی رویان و متخصص خونشون.

اره عزیزم دیروز خیلی حالم بد بود  الان بهتر شدم دوس دارم هنوز تلاش کنم اما جنینام که گرید a بود ...

الحمدلله رب العالمین که بهتری، همیشه خبر خوب همراه با سلامتیت بهمون بدی عزیزم.

باور کن به گرید نیست من خیلی ها رو دیدم با گرید b و c باردار شدن. مهم اینه که بازم جنین داری خداروشکر.

امیدوارم خدا به طرفه العینی بهترین ها رو نصیبت کنه و به حوائج قلبیت برسی. آمین

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
خانما چند وقت بعد انتقال نا موفق میشه دوباره اقدام کرد برا انتقال ؟؟؟ 

بعد پریودی دوم میرید مرکز اگه شرایط خوب باشه دوباره وارد سیکل میشید

منظورم از پری دوم 

یکی که همون بعد انتقال منفی دارو رو قطع کنی میشی  میشه اولی

پری بعدیت میشه دومی 

همون تقویتا ک دکتر داده بود و از روز ۲۰ پریود هم استرادیول داشتم. موعد پریودمم پاگشای داداشم بود از ...

سلام آلا جان خوبی؟  خیره عزیزم و انشالله این نشونه ی خوبی باشه برات. گاهی دل درد زیاد پریودی بخاطر دفع شدن کیست هم هست

الحمدلله رب العالمین که بهتری، همیشه خبر خوب همراه با سلامتیت بهمون بدی عزیزم. باور کن به گرید نیست ...

ممنون عزیزم بابت دل گرمیت انشالله از دی ماه دوباره شروع  می کنم شاید در رحمت خدا به روم باز بشه

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
ممنون عزیزم بابت دل گرمیت انشالله از دی ماه دوباره شروع  می کنم شاید در رحمت خدا به روم باز بشه

خیلی عالیه عزیزم. همیشه قوی باش. مطمئن باش بهترینا در انتظارته.

می تونم بپرسم مشکلتون چیه و اینکه با کدوم مرکز کاراتو جلو می بری؟

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️