2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044396 بازدید | 684384 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از مصرف دارو هیچ تاثیری روی مورفوش داشت؟ بعد یعنی یسری دیگه دوباره رفتید تهران که دوباره آزمایش ...

یکم بهتر شد مورفو 

ما دفه اول باهم رفتیم که هردو ویزیت شدیم و همسرم آزمایش اول رو داد و چون جوابش سه روز بعد میومد مظلومی  شماره واتساپ داد گفت براش بفرسته بعد تو وات براش دارو داد 

بعد ۵ ماه خودش تنها رفت تهران همون مام آزمایش داد برگشت 

بعد که جوابش اومد تو همون واتساپ آنلاین ویزیت شد با مظلومی جواب رو براش فرستاد اونم تاییده شروع سیکل الیته با تسه رو داد 

منم جواب رو تو واتساپ برا علیرضایی فرستادم که گفت داروهاتو روز اول سیکلت شروع کن 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
بهش میگن بارداری شیمیایی و متاسفانه تو معدودی از خانم ها این اتفاق میوفته 

اره شنیدم اینو . ولی برا من خیلی انفاق می افته. یکم بعیده ک هی بارداری شیمیایی باشه. کاش میشد بررسی کرد ک اشکال از بی بی چک هاست یا ی چیزی تو بدن من هس ک این اتفاق میفته

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم، خوبی؟ نی نی خوبه؟ دفعه پیش هم دو بار پشت هم پانکچر کردم، با نه تا جنین رفتم تو سیکل های ...

سلام عزیزم 

مرسی گلم خداروشکر خوبه

آها پس دفعه ی قبل تعداد جنینت خوب بوده

انشالله انتقال بعدیت نتیجه میگیری. من که میگم فقط باید تکرار کنید. یه بار دیگه هم پانکچر کن انشالله قسمتت میشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خداروشکر عزیزم 😍 نه من تازه ۲۱ تموم شد  میگم بعد انومالی چن تا سونو هست ؟

خودمم خیلی سردرنمیارم

فکر کنم یه سونو سه ماه سوم داشته باشیم

مهمترینش همین آنومالی بود

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اره شنیدم اینو . ولی برا من خیلی انفاق می افته. یکم بعیده ک هی بارداری شیمیایی باشه. کاش میشد بررسی ...

ازمایش ایمنی وانعقادی دادین تاحالا؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
ازمایش ایمنی وانعقادی دادین تاحالا؟

بله عزیزم. تو ایمنی آپکا پایین بود ک لنفوسیت تراپی کردم. و تو انتقال ها هم پردنیزودون میدن.

تو انعقادی هم ژن غلظت خون داشتم. ک برا اونم اسپرین و انوکساپارین میدن.

یعنی فک میکنین ب اینا ربط داره؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

[QUOTE=259729478]خانوماا اونایی ک تو مرکز رویان بودین ،حتماا باید وقت داشته باشی،یعنی نمیتونی همینطوری مستقیم بری و ا ...[/QUOTE

عزیزم اصلا بدون نوبت نرید، اگه نوبت سونو می خوای برات انجامش میدن ولی ویزیت به هیچ عنوان بدون نوبت انجام نمیدن

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
[QUOTE=259729478]خانوماا اونایی ک تو مرکز رویان بودین ،حتماا باید وقت داشته باشی،یعنی نمیتونی همینطو ...

اگه روز سوم پریود بدون نوبت بریم سونو ‌میکنن ؟ چون به تلفن درست حسابی جواب نمیدن 

شما رویان میرید ؟ در‌چه مرحله ای هستید ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اگه روز سوم پریود بدون نوبت بریم سونو ‌میکنن ؟ چون به تلفن درست حسابی جواب نمیدن  شما رویان می ...

اگه قبلش ویزیت شده باشی سونو بدون ویزیت هم انجام میدن

با این شماره تماس بگیرین 23562215

منم فردا ان شاءالله با دکتر مشایخی نوبت ویزیت دارم. البته مهرماه نوبت گرفتم که این تاریخ بهم وقت دادن.

من دو بار انتقال منفی داشتم عزیزم. ناباروری من بدون علت هستش

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️