2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044564 بازدید | 684399 پست
عزیزم‌خوراک لوبیا چیتی رو امتحان کن . بدون قارچ و ... .

اون دوبار درست کردم بار اول خوب بود بار دوم درست کردم 

بعدشم رفتم پیاده روی گفتم شاید دراز می کشم غذا تو معده می مونه نگم از بعدش برات

تنها راهش این دوره اش بگذره

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۵ ام این ماه  پریود شدم  ،که بعدش پانکچر شدم و دوباره ۲۵ ام پریود شدم یعنی ۴شنبه ۲ روز ...

منم فردا آمپول آخرمه یعنی ممکنه پریود شم؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
عزیزم یه سوال دارم . غذاهای روزهای قبل انتقال چی باشه بهتره ؟ یا اینکه رب گوجه کارخونه ای بد نیست ؟ ...

روز انتقال اگه دوست داری حتما کله پاچه بخور 

جدای از اینکه شنیدم میگن برای جنین خوبه ، خیلی خوشمزه ست و حال میده😂😂😂

الان اینقدررررر دوست دارم بخورم ولی میگن سنگین و چربه خوب نیست☹️

تو رو خدا یکی بیاد کمکم من ای یو ای کردم روز چهاردهم ای یو ای بتام۹۸بود و روز هفدهم۶۳۰شد. بنظرتون زیاد بالا نشده میترسم هارج رحمی باشه. ازمایشا رو تو هفته چهارم دادم. کسی نیست 

نیازمند یه صلوات برای آرامش زندگیم. برا ازدواج برادرم هم یه صلوات میخوام
اون دوبار درست کردم بار اول خوب بود بار دوم درست کردم  بعدشم رفتم پیاده روی گفتم شاید دراز می ...

ایشالله که میگذره من تا ماه اخر حالت تهوع رو داشتم . وای خیییلی بد بود . بیسکوییت ترد اول صبحها خوب بود شور بود کمک میکرد آجیل شورم خوبه 

خدای من خدای معجزه هاست . 
روز انتقال اگه دوست داری حتما کله پاچه بخور  جدای از اینکه شنیدم میگن برای جنین خوبه ، خیلی خو ...

مرسی عزیزم . آره اینو شنیدم که خوبه . حالا من اهل کله پاچه نیستم . ولی مجبور باشم میخورم 

سلام عزیز گفتم الان شوهرم بره بخره از دیشب که دو قاشق کلا برنج خوردم هیچی نخوردم فشارمم پایین مرگمه& ...

منم به حال مرگ افتادم دلم داره زیر رو میشه صبح خوبم عصرا افتضاحم اصلا دهنم باز نمیشه حرف بزنم چه برسه غذا بخورم.

شادی صدام کنید
عزیزم یه سوال دارم . غذاهای روزهای قبل انتقال چی باشه بهتره ؟ یا اینکه رب گوجه کارخونه ای بد نیست ؟ ...

دوستان عزیزم اینجا چندبار سوال کردند جوابشون دادم از این جهت میگم که کامنتم برای بقیه تکراریه

من هیچ تغذیه خاصی قبل انتقال رعایت نکردم جز اینکه برای ضخامت رحم لوبیا سبز ابپز یا لوبیا پلو می خوردم.اونم نه زیاد.

ولی در کل سبک غذایی مون سالم خوری تا حدی البته.

اینجوری نبودم بگم رب گوجه وفلان نخورم.

بعد انتقالم به خوردم مرغ خوردم اونم تو همین نی نی سایت خانم ها گفته بودند لوبیا سبز ابپز خوردم

استراحت ام نسبی بود ولی از خونه بیرون نمی رفتم ده روزم حموم نرفتم.

از توالت فرنگی استفاده‌کردم.

داروهامم شیاف وپروژسترون وپچ بازو واسترادیول فولیک اسید وانکوسا واسپرین وویتامین دی بود.

بعد از اناقالم همون لحظه با ماشین خودمون اومدم شهرستان خونه خودم

شادی صدام کنید
منم فردا آمپول آخرمه یعنی ممکنه پریود شم؟

احتمالا عزیزم.

من شنیدم بعد از پانکچر ، اولین پریود زود شروع میشه ولی پریود دوم یه کم طول میکشه .حالا دیگه نمیدونم چقدر درسته فعلا که من اولین پریودم زود شروع شده.

منم به حال مرگ افتادم دلم داره زیر رو میشه صبح خوبم عصرا افتضاحم اصلا دهنم باز نمیشه حرف بزنم چه برس ...

بچه که امد سرش تلافی می کنیم 😄

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
تو رو خدا یکی بیاد کمکم من ای یو ای کردم روز چهاردهم ای یو ای بتام۹۸بود و روز هفدهم۶۳۰شد. بنظرتون زی ...

عزیزم چرا استرس گرفتی اصلا نگران نباش هیچی نیست 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
دوستان عزیزم اینجا چندبار سوال کردند جوابشون دادم از این جهت میگم که کامنتم برای بقیه تکراریه من هی ...

مرسی عزیزم . ممنون منم یه مسیر ۷ ساعته رو باید برگردم . پس نباید خیلیم سخت گرفت از لحاظ تغذیه . شما چند ساعت توی جاده بودین که برگشتین ؟ راستی مثانه رو تا چند ساعت تخلیه نکردین ؟ بعد هر یکساعت پیاده شدین راه رفتین ؟ وای شرمنده سوالام زیاده