2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044455 بازدید | 684390 پست
من تجربه ام از بی بی چک بگم ۵ سال داریم درمان می کنیم هر بار بی بی چک زدم اگه بادار نبودم سفید سفید ...

منم این مشکلو دارم بی بی چکام زیاد مثبت کاذب میشه. همین چند روز پیش دو سه روز عقب انداختم بی بی چک زدم همون لحطه اول مشخص شد اونم هاله نبودا قشنگ ی خط نازک صورتی بود.همون روز رفتم آز دادم ک منفی شد ۵/۷ بود. دو روز بعد با اینکه پریودم شروع شد دوباره زدم باز مثبت شد. فرداش ی مارک دیگه زدم یکم کمرنگ تر ولی بازم بود. برا اطمینان دکتر دوباره بتا نوشت باز منفی بود ولی شده بود ۶.

نمیدونم چرا اینجوری شد.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منم این مشکلو دارم بی بی چکام زیاد مثبت کاذب میشه. همین چند روز پیش دو سه روز عقب انداختم بی بی چک ز ...

بهش میگن بارداری شیمیایی و متاسفانه تو معدودی از خانم ها این اتفاق میوفته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به خاطر اینکه داروی خارجی پیدا نمیشه ، اونی ام ‌که ‌پیدا میشه یا تاریخ‌ گذشته است یا شرایط نگهداریش ...

اخه خدارو خوش میاد با این همه هزینه و دردسر

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
دکترت کی بود واقعا ابن سینا جدیدا اصلا رسیدگیشون خوب نیست بااینکه میدونن سینال افتزاحه زنداداشم ۲۴ ت ...

به نظرم به خاطره دارو هاست وقتی خارجی نیست اونا هم کاری از دستشون بر نمیاد 

جانان فردا منتظر خبر خوش از طرف هستیم انشاا‌..که ازمایش ات مثبت بشه

آره والا فقط جانان مونده از گروه شش هفت نفره ما

هممون منفی شدیم من که امیدم از دست دادم یعنی نباید یک نفرمون مثبت میشدیم

خدا کنه جانان مثبت بشه

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟

سلام خانوما توروخدا هرکس پیاممو دید جواب بده تا از این استرس شدید نجات پیدا کنم 

من ۸ سال پیش تو ۱۲ هفته جنین کیستیک هیگروما داشت سقط کردم الانم با آی وی اف باردار شدم بعد از ۸ سال خیلی میترسم تکرار بشه خیلی عذاب آوره این روزا فردا قراره برم سونو ان تی 

تو جنین آی وی اف امکان نقص ژنتیکی هست؟

تورو قرآن برام دعا کنین🙏😔

خدا به حق آبروی حضرت زهرا (س) دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه و دلشونو شاد 

دکترت کی بود واقعا ابن سینا جدیدا اصلا رسیدگیشون خوب نیست بااینکه میدونن سینال افتزاحه زنداداشم ۲۴ ت ...

دکتر شه بخش من ازش راضیم خدایی ولی کاش میدونستم از اول میگفتید به جا سینال ی داروی خارجی استفاده میکردم

بچه ها فصل سرما و گرما تاثیر داره تو نتیجه آزمایش؟

نه عزیزم فکر‌نمیکنم چون در نهایت دمای بدن ما ۳۷درجه است من خودمم دخترم زمستون  بود انتقال دادم و این انتقالم هم تابستون بود 

سلام خانوما توروخدا هرکس پیاممو دید جواب بده تا از این استرس شدید نجات پیدا کنم  من ۸ سال پیش ...

عزیزم احتمال اختلال ژنتیکی تو آی وی اف هم هست چون اختلال مخصوص ژنه و ژن حنین ای وی اف با جنین طبیعیه شما یکیه ولی قرار نیست چون ی بار برات این اتفاق بد افتاده بازم تکرار بشه استرس نداشته باش ان شالله فردا میری ان تی و همه چی رو به راهه 

ای وی اف کردی pgd انجام ندادی؟؟

دکتر شه بخش من ازش راضیم خدایی ولی کاش میدونستم از اول میگفتید به جا سینال ی داروی خارجی استفاده میک ...

عزیزم چرا اسم دکتر شه بخش و معترف تو لیست نیست ؟؟ میخواستم نوبت از سایت بگیرم 

دخترا من سه ماه دارم انکوسا می زنم تو یخچال تو طبقات پایین نگه می دارم مشکلی هست ؟یا حتما باید بیرون تو دمای محیط باشه

واینکه در مورد سونوی ان تی 

همون لحظه که سونو می کنند میگن جنین سالمه؟

چقدر طول می کشه سونوی ان تی مثل بقیه سونوها ۴ و۵ دقیقه ای تموم مبشه؟

اون ازمایش باید ناشتا باشیم؟فقط ازمایش خون یا ادار هم هست چی ها توش بررسی می کنند؟به من گفت ازمایش ات دیرتر جوابش میاد.

شادی صدام کنید
همون پس خارشت به خاطر ترشحات زیاد و مرطوب بودن هست. تو خونه لباس زیر نپوش

اره گلم یا شلوار گشاد یا دامن بدون لباس زیر میپوشم، با اینکه کلوتریمازول داخلی هم استفاده میکنم ببخشین ولی از دیروز ترشحاتمم بد بو شده. نمیدونم رعایتم دارم میکنم ولی باز عفونتی شدم. 

یک روز درمیون دارم میرم سونو دفعه قبلم برا پانکچرم همینطور شدم به دکترم که گفتم گفت برو پاپ اسمیر. اونا رعایت نمیکنن من باید برم پاپ اسمیر😁