2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044332 بازدید | 684378 پست
عزیزم امپولت چی بود اگه اشتباه نکنم سیناله  اکثرا سینال همین جوریه منم بالای ۱۵ تا فولیکول داش ...

واقعا منم فکر میکنم به خاطر امپولاست تازگیا کسی رو‌نشنیدم که تخمک‌و‌جنین بت کیفیت و‌ تعداد بالا داشته باشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بچه من از هفته قبل تقریبا دارم یک روز درمیون میرم سونو ،  حالا خارش شدید گرفتم کلوتریمازول داخل ...

بارداری ؟ اگه‌نیستی و‌ پانکچر هم‌نداری آنتی بیوتیک‌بخور

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره سر وقت زدم نمیدونم چرا اینجور شد از شانس منه 

عزیزم  تازگیا هر کی رفته پانکچر همین بوده ،کلا تخمکها پوچ‌میشن یا اینکه‌بی کیفیت میشن‌ جنین تشکیل نمیشه ، با این امپولای آشغالی که ‌ما استفاده میکنیم ‌بیشتر از اینم‌ نباید انتظار داشت 

عزیزم من ازاد سازیم زدم سینال برایه اکثرا همینه برایه بعضیام خوبه ولی میگم شاید ماها پلی کیستیکیم با ...

نه ،منم ذخیره ام‌کمه با سینال اینجوری میشم ،کلا به بدن ۹۰ درصد ادما نمیسازه 

اره سینا بود، اخه چرا می‌نويسن وقتی فایده نداره 😔

به خاطر اینکه داروی خارجی پیدا نمیشه ، اونی ام ‌که ‌پیدا میشه یا تاریخ‌ گذشته است یا شرایط نگهداریش رعایت‌ نشده ، دیگه ‌کسی که‌ بدنش به داروی ایرانی جواب نمیده شانس اینو ‌نداره‌ که با خارجی هم‌ امتحان ‌کنه 

من خودم دوبار پانکچر شدم با داروی ایرانی هیچی به هیچی‌ ، دفعه سوم بازم مجبورم با ایرانی ادامه بدم

سلام خوبی؟ برامن نوشته آی وی اف.نمیخوام کسی بفهمه.واسه همین واسه بستری شدن خودم و همسرم میرم فقط.برا ...

برا من ۲۸

منم نمیخوام کسی بفهمه ولی مامانم میخواد بیاد و من نمیدونم چطور کنم متوجه نشه

بارداری ؟ اگه‌نیستی و‌ پانکچر هم‌نداری آنتی بیوتیک‌بخور

چرا گلم تو سیکل پانکچرم اگه فولیکولام خوب رشد کنن هفته دیگه پانکچر میکنم. باز شنبه هم سونو دارم. ببخشین ترشحمم بخاطر فعالیت تخمدان خیلی زیاد شده و همیشه مرطوبم رعایتم خیلی میکنم ولی واقعا کلافم کرده

به خاطر اینکه داروی خارجی پیدا نمیشه ، اونی ام ‌که ‌پیدا میشه یا تاریخ‌ گذشته است یا شرایط نگهداریش ...

منم بجز دفعه اول که پرگووریس بود همیشه با ایرانی برام ادامه دادن و همیشه ام روندم ی شکل بوده و اخرم تخمک پایین و بی کیفیت. بهم میگن سنت بالاست کیفیتت اومده پایین

منم پنج شال منتظرم چقدر سخته ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌واقعا

@گل_یخ۱۳۷۸

دوست عزیز امشب به نیت حاجت روایی شما ۷۰ حمد و دعای توسل خوندم و به امام زمان هدیه کردم.

ان شاء الله خیلی زود طعم مادر شدن رو بچشی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

لطفا برای حاجت روایی دوستان عزیزمون صلوات بفرستید

۱_یامنان✔️

۲_ پروانه۲۱✔️

۳_ آستاره ۷۲✔️

۴_ عبدالواحد✔️

۵_ گل_یخ۱۳۷۸ ✔️

۶_ سحربانو۶۸

۷_ khanomiman

8_alae

9_ floweroflo

۱۰_ ماهییا

۱۱_ niloo68

12_ رادیس۱۲

۱۳_ pariii73

14_sara123

15_ hannaneh74

16_ کاربر تکراریست

۱۷_ asemaneabi

18_باران۳۱

۱۹_ پشمالووو

20_ Ati7966

21_baharak2017

22_ترسو ۶۸

۲۳_mamannazaninandaryan

۲۴_  houra۱۴۰۰

۲۵_elahe_الهه

۲۶_زینب ف

۲۷_لیمولیمولیمو

۲۸_mehremah

۲۹_گونشمم

۳۰__sharareh_

۳۱_raha16

۳۲_هدیه۹۹

۳۳_فرزان3228

۳۴_پاپیون_سفید

۳۵_نگار80

۳۶_sssefat

۳۷_ favali

۳۸_ گیسوگلابتونم

۳۹_ farzi99

۴۰_ بررا۹۶

۴۱_ داداشممم

42_sarvesahi

۴۳_rose_710
۴۴____sara123
۴۵_haniiijoooon
۴۶_جی۲
۴۷_محلا20
۴۸_صدف_۶۹
۴۹_آسمانیترینم
۵۰_99lili
51_ماهک۱۱5
52_94rima
53_مرجانه ساحل
54_هانیلsآریل
 55_زهرااااباااانو
56_نازنینnazi
57_narsis_
58_sseeaa
59_مامان۱رقیه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
عزیزم من ازاد سازیم زدم سینال برایه اکثرا همینه برایه بعضیام خوبه ولی میگم شاید ماها پلی کیستیکیم با ...

من هم فکر میکنم به خاطر داروها باشه که این طور بچه ها میگن خیلی از دوستان جواب رضایت بخش نگرفتند