2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044325 بازدید | 684377 پست
ابن سینا بودم

دکترت کی بود واقعا ابن سینا جدیدا اصلا رسیدگیشون خوب نیست بااینکه میدونن سینال افتزاحه زنداداشم ۲۴ تا فولیکول داشت با سینال همون ابن سینا ۱۱تا تخمک اخرم یه جنین این همه هزینه خاک تو سرشون کنن اصلا بیمارو درک نمیکنن به من خیلی راحت برمیگرده میگه بازم از نوشروع کن چن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم اگه دکترت نقشینه باشه باید بری اون طرف دم اتاق عمل وایسه میاد بره باهاش حرف بزن منم یه سری ...

ا

امروز که باز نتونستم ببینمش یعنی اینقدر استرس رشد فولیکول هامو داشتم نوبت سونی من که شد دکتر حیدری رو اتاق عمل خواستنش رفت، دستیارش سونوم کرد و خداروشکر رشد کرده بودن دیگه خیالم راحت شد، دیگه کلا فراموش کردم . از اونجایی هم که من باسابقه ترین مریض اونجا بودم 😂😁همه میومدن ازم سوال میکردن خلاصه همه جمع شده بودیم دم اتاق سونو و منتظر و تجربه هاشونو میگفتن. همه هم دفعه اولشون بود بجز من که ید طولایی تو این مسیر دارم ، بهم میگفتن ویزیت هم ازمون بگیر 😂

من میگم اونایی که  پلی کیستیک باشن اینطورین تعداد زیادیشون نابالغ وغیر قابل تزریق میشن.دکتر با ...

ببخشید با عرض ادب اونجوری نیست دکتر وارد میخواد من خودم گفتم دیگه سینال نمیزنم با النوا ۱۷تا تخمک و ۱۵ تا جنین گرید خوب داشتم من از وقتی یادم مشکل ملی کیستیک شدیدم دارم 

ا امروز که باز نتونستم ببینمش یعنی اینقدر استرس رشد فولیکول هامو داشتم نوبت سونی من که شد دکتر حی ...

خداروشکر چقدر خوشحال شدم گفتی فولیکولات رشد کرده بودن ان شالله بقیه راه رو هم به سلامتی بری عزیزم و

ماهییا جون اگه قبلا بهت گفتند ۱۵ فولیکول داری و امروز فقط ۵ تا تخمک کشیدن ، ممکنه تخمکهات آزاد شده ب ...

عزیزم من ازاد سازیم زدم سینال برایه اکثرا همینه برایه بعضیام خوبه ولی میگم شاید ماها پلی کیستیکیم با سینال اونجوری میشه 

خداروشکر چقدر خوشحال شدم گفتی فولیکولات رشد کرده بودن ان شالله بقیه راه رو هم به سلامتی بری عزیزم و

فدات بهارک جان 💓💞😍 رشدشون هنوز اونطور که باید نبودن ولی بهرحال رشد کردن حالا باز شنبه سونو دارم تا رشد بعدیشون رو ببینن چطوریه. امیدوارم نابالغ رشد نکنن و همشون خوب بشن ، دفعه قبل هم دقیقا همینطور بودن و کلن ی جنین برام تشکیل شد 

بچه من از هفته قبل تقریبا دارم یک روز درمیون میرم سونو ،  حالا خارش شدید گرفتم کلوتریمازول داخلی و موضعی هر دوتاشو دارم مصرف میکنم ولی هیچ تاثیری نداره و حس میکنم داره بیشترم میشه. 

دفعه قبلم همینطور بودم به سونو و اون مواد ظاهرا حساس شدم

بنظرتون چی باید مصرف کنم؟ واقعا کلافم کرده

عزیزم من هر موقع مثبت میشدم این درد رو داشتم برای لانه گزینی و رشد جنینه ، باید همیشه گرم نگهش داری ...

خدا از دهنت بشنوه ،برای من منفی نگررر الان اینا خوبه ،من ک کلاا بی خیال شدم و اب پاکی رو ریختم رو دستم ولی شاید واقعاا معجزه باشه ،ممنون از انرژی مثبتت

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗