2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044061 بازدید | 684355 پست
ی وقتای انگار ته دنیایی این بده که میبری...  هرجور با خودت حرف میزنی قانع نمیشی انگار با ی بدب ...

ماهییا جون اگه قبلا بهت گفتند ۱۵ فولیکول داری و امروز فقط ۵ تا تخمک کشیدن ، ممکنه تخمکهات آزاد شده باشه. 

آمپول اچ سی جی رو سر وقتی که گفتند، زدی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس چرا اینجور میشه بنظرت؟ شما داروت چی بود؟

قبل عید بود عزیزم

اسمشون یادم نیست ولی همین امپولی بود که دور ناف میزدم 

زیادم دارو نبود

ولی خب به خاطر پلی کیستیک بودنم دکتر گفت هایپر شدی چون همون ۱۷تا زیاد بود 

عزیز دلم توکلت به خدا باشه بهت گفتن جنین تشکیل شده ؟ ایشالا اگه یه جنین هم واست تشکیل شد همون بگیره ...

نه فعلا چیزی نگفتن ممنون عزیزم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
من میگم اونایی که  پلی کیستیک باشن اینطورین تعداد زیادیشون نابالغ وغیر قابل تزریق میشن.دکتر با ...

اخه من پلی کیستیک نیستم، ولی همین که مشکل نداری فک کنم دارو ایرانی با دوز پایین تجویز میکنن و همین باعثش میشه

ماهییا جون اگه قبلا بهت گفتند ۱۵ فولیکول داری و امروز فقط ۵ تا تخمک کشیدن ، ممکنه تخمکهات آزاد شده ب ...

اره سر وقت زدم نمیدونم چرا اینجور شد از شانس منه 

اره سر وقت زدم نمیدونم چرا اینجور شد از شانس منه  

عزیز دلم اصلا به این چیزا اهمیت نده خدا اگه بخواد حتی ی جنینم برات تشکیل بشه با همون ی جنین مادر میشی خدا باید بخواد تو هم مهم اینه سعی ات رو کردی و مطمعنم برات جنین تشکیل میشه نگران نباش

حالت رو میفهمم تو شهر خودت نبودی و با این شرایط روحی و دوری راه و الان کلافه ای ولی تو زن قوی ای هستی خدا خودش میدونسته ماها میتونیم ازین شرایط بگذریم و برا همینم اینجوری امتحانمون میکنه ان شالله به زودی عکس بی بی مثبتت رو میزاری برامون

بالای ده دقیقه نباید به جوابش اعتماد کرد و اینکه هرروز پررنگ‌تر بشه.

نه بابا اگه منفی باشه تو دوروزم بزاری کنار هاله نمیندازه 🤣🤣باور کن من امتحان کردم 🤪🤪ولی اره این درسته باژد پررنگتر بشه وگرنه اثر داروس 

اره اینم هست راستش من با اینکه ی بار اونم با دوز کم پانکچر شدم ولی ی سال بعد بارداریم تخمدان راستم ب ...

امیدوارم که مشکلی برات پیش نیاد، خیلی وقت هام دکتر ها نهایت ی بیماری رو برامون در نظر میگیرن، تا مواظب باشیم، ولی خوب چه میشه کرد گاهی هم اتفاق میفته برامون،

من الان واقعن ناراحتم رو این مورد مصرف دارو که خدای نکرده بعدا مشکلی برام پیش نیاد. منی که از مجردی همیشه طبق سونو و آزمایشاتم بهم میگفتن بهترین بارداری و زایمان رو خواهم داشت و نگران نباشم  الان چهار ساله درگیر مصرف دارو و رفت آمد برای بارداریم، واقعا خدا بدادم برسه بعد از این قراره چی بشه با اون سابقه خانوادگی هم که دارم.

سلام شوهرم الان زنگ زد گفت منفی بود ممنون از دعاهاتون لعنت به هرچی بی بی چک🥺🥺

آخ عزیزم چقدر امیدوار بودم برات 😢

نمیدونم گلم چی بگم که از درد دلت کم کنم چون خودمم لب مرزم و فقط امید دارم کارام خوب پیش بره

این وقت ها هیچی دل ادم رو اروم نمیکنه 

خانوما سلام من فک کنم دیگ دارم دیوونه میشم عملاااا رد دادم ، از دیروز پشت رونم تا کف پام تیر میکشه ...

عزیزم من هر موقع مثبت میشدم این درد رو داشتم برای لانه گزینی و رشد جنینه ، باید همیشه گرم نگهش داری دردش خیلی بهتر میشه 

2810