2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044521 بازدید | 684391 پست
نمیدونم ولی معترف هست میخوایی این بار تعیین جنسیت کنی نینی چی داری

ترجیحم با طرازیه

البته اگر تصمیمم جدی باشه حتما تحقیق میکنم کدوم دکتر بهتره.

۳ تا پسر دارم.

کلا دلم میخواد بدونم چند تا از جنین هایی ک دارم دختره.

حالا انتقال بدم  یا ندم.

باردار بشم یا نشم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم خدا دو‌قلوهای تو رو هم حفظ کنه  میدونی من چون اینجا تنهای تنها بودم مامانم اون تایم باب ...

قربونت عزیزم. انشالله این یکی دیگه اذیتت نمیکنه😍من یادمه اینقدر دخترم گریه میکرد شبا تا خود اذان صبح یکسره گریه میکرد بابام میذاشت رو سینش مدام قدم میزد ارومش کنه از یه طرف پسرم شیر بالا میاورد یعنی واقعا اوایلش حداقل تا ۳ ماه خیلی سخته. 

خداياشكرت....❤️ 
قربونت عزیزم. انشالله این یکی دیگه اذیتت نمیکنه😍من یادمه اینقدر دخترم گریه میکرد شبا تا خود اذان صب ...

باز خوبه دخترت رو سینه بابات اروم میشده من دخترم فقط وقتی میچسبوندمش به سینم اونم بدون لباس و باید صدای قلبم رو میشنید تا میخوابید همسرم هم بغلش میکرد گریه میکرد

باز خوبه دخترت رو سینه بابات اروم میشده من دخترم فقط وقتی میچسبوندمش به سینم اونم بدون لباس و باید ص ...

اروم که چه عرض کنم در حد دو دقیقه بعد دوباره شروع میکرد😩😩ولی پسرم رو‌سینم خوابش میبرد.چه میشه کرد دیگه اینم یه دورانیه

خداياشكرت....❤️ 
ببخشید خیلی سوال میپرسم شما تو انتقالاتون استراحت مطلق بودی

اصلا.

چهار پنج روز تهران موندم بعد رفتم شهرستان.

استراحت نسبی داشتم.

مثلا کار خونه انجام نمیدادم ولی بقیه چیزا عادی

توی بارداریم ک فعالیتم زیاد بود.

بچه پیش دبستانی داشتم و چون زایمان طبیعی میخواستم پیاده روی ام زیاد بود.

اروم که چه عرض کنم در حد دو دقیقه بعد دوباره شروع میکرد😩😩ولی پسرم رو‌سینم خوابش میبرد.چه میشه کرد ...

اره دیگه الکی که نمیگن بهشت زیر پای مادراس 

چیکا جون من از دیشب ی چی مثل حباب زیر نافم میترکه حس میکنم حرکت جنینه چون سر دخترمم اولش همینجوری حس کردم

نه همینجا ۸تا دارم. یه ۵ تایی. یه تکی و یه دوتایی ک دو بسته اخر بلاست هستن. الان شما دوقلو باردا ...

کجا ۳ تا پسر داری ؟ اونا رو تعیین کردی ؟ نه عزیزم من یه دختر دارم با ای وی اف باردار شدم ولی تعیین جنسیت نبوده الانم دوقلو پسر باردارم اینارو تعیین جنسیت انتقال دادم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

سلاام خانوما من روز دوازدهم انتقال جنین سه روزه ام ب نظرتون الان بی بی بزنم چند درصد جوابش مورد قبوله ،محض کنجکاوی نیستاا من یکشنبه باید ازمایش بدم ولی میخوام بدونم امکانش هست چیزی رو بخواد نشون بده

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
اره دیگه الکی که نمیگن بهشت زیر پای مادراس  چیکا جون من از دیشب ی چی مثل حباب زیر نافم میترکه ...

خیلی زوده.حرکت نیست.

اما منم همین حس رو داشتم.

داره ابراز وجود میکنه🤩