2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044496 بازدید | 684391 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا دکتر من گفت ۷-۱۰کیلو خوبه من دیگه بنا رو گذاشتم همون ۷کیلو ان شالله که بیشتر  نشه🤪🤪🤪

من هم امیدوارم بیشتر نشم، چون خالمه هام هر کدوم که زایید بعدش قلقلی شد و نتونست کم کنه. من هم که کلا هیکلی به اونها رفتم.

🤣🤣🤣نه بابا من دو تا دارم کلا🤣🤣

😂😂الهی خدا بچه هاتو حفظ کنه فداتشم😘😘ولی واقعا بچه داری حوصله خاصی میخواد من حس میکنم این داروها رو بی حوصلگی‌ بی تاثیر نیستن واقعا همون امپولا و قرصا خیلی به ادم اسیب میزنن

خداياشكرت....❤️ 
😂😂الهی خدا بچه هاتو حفظ کنه فداتشم😘😘ولی واقعا بچه داری حوصله خاصی میخواد من حس میکنم این داروها ...

وایی چیکا جون برایه من دعا کن خدا یه دقلو بهم بده از خدا دیگه هیچی نمیخوام من دوتا گل دخترام خودشون یه خانمن هر کدومشون میتونن کمک حالم بشن واییی نگو من اگه بشه چی میشه 

منم وقتی دخترم رو باردار بودم همش میگفتم ی ساله بشه دوباره اقدام میکنم ولی تا ۴/۵سالگیش صبر کردم چون ...

من هنوز تجربه ایی ندارم، باید تا اردیبهشت صبر کنم و بعد تجربیاتم رو میگم. راستی فکر کنم شما هم ان شااله زایمانت اردیبهشت باشه؟

😂😂الهی خدا بچه هاتو حفظ کنه فداتشم😘😘ولی واقعا بچه داری حوصله خاصی میخواد من حس میکنم این داروها ...

ممنونم خدا دو‌قلوهای تو رو هم حفظ کنه 

میدونی من چون اینجا تنهای تنها بودم مامانم اون تایم بابام سکته کردن و نتونست بیاد پیشم منم به همسرم گفتم مامانم که نیومده حوصله مامان تو روهم ندارم بگو نیاد دیگه کلا تنها بودم فکر کن بعد ی زایمان سخت و پرتنش ۱۸ساعته تا صبح دخترم شروع کرد چریه کردن حتی ی شبم نتونستم استراحت کنم الانم یادم میاد پشتم میلرزه  

من هنوز تجربه ایی ندارم، باید تا اردیبهشت صبر کنم و بعد تجربیاتم رو میگم. راستی فکر کنم شما هم ان شا ...

اره فکر کنم ترمین رو ان نی برام زده ۱۵می میشه ۲۴ اردیبهشت اگه اشتباه نکنم

من هنوز تجربه ایی ندارم، باید تا اردیبهشت صبر کنم و بعد تجربیاتم رو میگم. راستی فکر کنم شما هم ان شا ...

ان شالله تجربه میکنی و ی تجربه شیرین و دخترت نه کولیک داشته باشه و نه زردی و نه ریفلاکس🤪🤪🤪

وایی چیکا جون برایه من دعا کن خدا یه دقلو بهم بده از خدا دیگه هیچی نمیخوام من دوتا گل دخترام خودشون ...

ای جانم الهی خدا حفظشون کنه الهی هرچی به صلاحته خداوند همونو برات رقم بزنه خدایی افرین به اینهمه حوصله مادر بودن خیلی خیلی صبوری میخواد انشالله دوقلوی پسر ناز قسمتت دوستم🙏🙏😍😍🥰

خداياشكرت....❤️ 
خیلی خوبه که . جای دیگه هم فریز داری ؟ فقط اشتباه منو انجام نده من اگاهی نداشتم سری اول گفتم ۹ تا با ...

عزیزم منظورت من متوجه نشدم یعنی الان که به من گفتن ۴تا جنین تعیین جنسیت میکنن من بخوام که هر چی هست رو ازراول تعیین جنسیت کنن ؟

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای