2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044497 بازدید | 684391 پست
خیلی خوبه که . جای دیگه هم فریز داری ؟ فقط اشتباه منو انجام نده من اگاهی نداشتم سری اول گفتم ۹ تا با ...

نه همینجا ۸تا دارم.

یه ۵ تایی.

یه تکی

و یه دوتایی ک دو بسته اخر بلاست هستن.

الان شما دوقلو باردارین؟

من ک چشمم اب نمیخوره توشون دختر باشه.

من الان سه تا پسر دارم.

بعد چجوریه ک الان ه تعیین جنسی کردین یعنی و باز هم میخواین بکنین؟

یعنی برای بچه اول هم تعیین جنسیت کردین؟

ولی فکر کنم گفتین دو تا دختر دارین.

کاملا گیج شدم

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خوبه که . جای دیگه هم فریز داری ؟ فقط اشتباه منو انجام نده من اگاهی نداشتم سری اول گفتم ۹ تا با ...

آره بابا.همشون رو میگم تعیین جنسیت کنن.

وقت ندارم زیاد.و البته حس میکنم دختر نیست زیاد توش احتمالا.

آخه دفعه قبل دوقلو پسر شد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه ها شما خوبه بازم به بچه های بعدی فکر میکنید واقعا ماشالله به صبرو حوصلتون من گاهی همینجوری شیطان وجودم شیطنت میکنه فکرمو سمت بچه بعدی میبره ناخوداگاه میگم یا الله، استغفرالله ربی اتوب الیه😐😐😐😐فکرشم برام ترسناکه🤕🤕🤕

خداياشكرت....❤️ 
من شکمم واقعا آمده جلو😑. من الان معده ام اذیت میکنه، زیاد نمیخورم ولی وعده هام رو زیاد کردم.   ...

دو‌کیلو‌که‌خوبه منم بخوای در نظر بگیری ۱/۵زیاد کردم چون تو دو ماه اول ۱/۵کم کردم بعد تا الان همونو زیاد کردم اتفاقا داشتم فکر میکردم باید ازین به بعد شبا فقط ی لیوان شیر بخورم  

دخترا من تو حول ولای سونوی قلب بودم یادمه اینجا در مورد طول سرویکس صحبت می کردید واینکه نمی دونم دکتر کدوم یکی از شما عزیزان بود که چک نکرده بود من از اون موقعه یادم بود تو ان تی بگم چک کنه ولی امروز که نامه ان تی دادند دیدم چندتا فاکتور نوشته که بررسی بشه یکی اش طول سرویکس بود

گفتم بچه هایی که غربالگری در پیش دارند حواسشون باشه

مخصوصا لیمو لیمو که دو قلو داره

شادی صدام کنید
بچه ها شما خوبه بازم به بچه های بعدی فکر میکنید واقعا ماشالله به صبرو حوصلتون من گاهی همینجوری شیطان ...

چکیا جون کلی با جمله اخر پیامت خندیدم. خدا دو قلوهات رو حفظ کنه، کلا دوقلو داشتن سخته، بذار کمی بزرگتر بشن ، یهو دیدی شیطون یه گول شیرینت زد😁. من هنوز اولی رو به سلامتی به دنیا نیاوردم، میگم خدایا میشه زودی بعدش یه دو قلو سالم هم بدی😁

بچه ها شما خوبه بازم به بچه های بعدی فکر میکنید واقعا ماشالله به صبرو حوصلتون من گاهی همینجوری شیطان ...

تو دو تا دوردونه داری بسه دیگه🤣🤣🤣منم این یکی به سلامتی بیاد دیگه دوتا جنین دیگم رو میگم اوتشون کنن بیشتر نمیخوام خدا ببخشه همین دوتا کافیه همینم من فقط بخاطر دخترم که اینجا تو غربت تنهاس راضی شدم وگرنه من و همسرم موافق تک فرزندی ایم🤪🤪

چکیا جون کلی با جمله اخر پیامت خندیدم. خدا دو قلوهات رو حفظ کنه، کلا دوقلو داشتن سخته، بذار کمی بزرگ ...

الهی همیشه بخندی مهربونم. باران جون من از پس همین دوتا بر بیام فکرکن ۱۰ تا بچه بزرگ‌کردم خواهر😂شیطان خواست گولم بزنه ادرس شماهارو بهش میدم من دیگه جون ندارم ننه😂

خداياشكرت....❤️ 
حالا اگه انصاری پور همونه که ابن سینا هم هست زن داداش من بار اول با اون مثبت و دوتا دختر دوقلو به دن ...

منم ابن سینا بودم سه تا انتقالم با انصاری پور بوده ولی جدیدا خیلی بی نظمن تصور کن روزی که من انتقال داشتم از خانم هزینه گرفته بودن دکتر به جنین شناس گفت جنیناشو بیارن بعد یهو پرسید چند روز پروژسترون میزنی خانمه گفت دکتر برام ننوشته دیگه از رو تخت بلندش کردنو براش انتقال ندادن گفت باید ۵ روز میزدی حساب کن دراون حد ادم باید هوشیار باشه احساس میکنم بعضی وقتا بعضی جاها کم گذاشتنو متوجه نشدم که نتیجه نگرفتم نمیدونم از دکترمه شانسه منه 

دو‌کیلو‌که‌خوبه منم بخوای در نظر بگیری ۱/۵زیاد کردم چون تو دو ماه اول ۱/۵کم کردم بعد تا الان همونو ز ...

یه جایی خوندم از هفته ۱۵ به بعد هفته ایی ۰.۴ تا ۰.۵ کیلو اضافه کردن، طبیعی هست.

چکیا جون کلی با جمله اخر پیامت خندیدم. خدا دو قلوهات رو حفظ کنه، کلا دوقلو داشتن سخته، بذار کمی بزرگ ...

منم وقتی دخترم رو باردار بودم همش میگفتم ی ساله بشه دوباره اقدام میکنم ولی تا ۴/۵سالگیش صبر کردم چون تا یاد سختی هاش میوفتادم میگفتم خدایا همینو برام حفظ کن 🤣🤣🤣من تا ۴ماه حتی ی شبم نتونستم بخوابم دخترم فقط باید سرش رو میزاشت رو سینم تا صبح راه میرفتم تا بخوابه 

تو دو تا دوردونه داری بسه دیگه🤣🤣🤣منم این یکی به سلامتی بیاد دیگه دوتا جنین دیگم رو میگم اوتشون کن ...

اخه بچه ها دارن برای چهارمی برنامه ریزی میکنن😂😂😂من به جاشون استرس گرفتم😂من ۱۴ تا جنین دیگه دارم شوهرم نگرانشونه😂😂فکرکنم تو دلشه یه دو سه تا دیگه داشته باشه ولی روش نمیشه بهم بگه میدونه اینو بگه خونه میشه صحرای کربلا🤕

خداياشكرت....❤️