2777
2789

من سال آخر دبیرستانم

خیلی ادم احساساتی هستم اصلا بدرد جامعه نمیخورم

دوستم حالش بد بود همیشه دوست داره کسی اذیتش کنه بخنده همیشه هم این کارو میکردم میخندید

منم داشتم اذیتش میکردم که بخنده 

کارت عابر بانکش دستش بود یهو شکست از وسط نوار مشکیش آسیب ندیده

بعدش کلی فوش داد تا گریه منو در نیاورد ول نکرد

گفتم تمدیدش کن

به نام خودشه و مامانش براش گرفته

دو سال دیر تر اومده مدرسه از ما کوچیک تره

گفت خودم باید برم درستش کنم

بعدش گفتم آقا تو هیچکاری نباید کنی 

من خودم قبلا کارت به این خودم گرفتم مامانم خودش برام گرفته بود من هیچکاری نکردم چون کارت ملی ندارم

بعدش گفت نمیشه من چهارشنبه میرم شیراز ساعت دو نیم تعطیل میشیم باید خودم درست کنمش اول صبح هم که مدرسه داریم نمیشه کلی سرم داد زد بقیه دوستام به جای این که منو آروم کنن مثل چی گریه میکردم بابت چیزایی که بهم گفته بود رفتن اونی که کلی منو فوشکش کردن آروم کردن

یه راه حل بدین به عنوان بزرگ تر من

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها

شوخی خرکي چیزی جزدعوا نداره خودمم ی مدت زیادانجام مس دادم

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊

شوخی خرکي چیزی جزدعوا نداره خودمم ی مدت زیادانجام مس دادم

عمرا شوخی کنم تا آخر عمرم بدرک بزار ناراحت بمونن

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای چه لوس بازی سر یک کارت. کار بانکیش 5دقیقه هم نمیشه. فکر کنم دفعه اخر از من5،6تومن گرفتن صادر کرد ...

بخدا من بزرگش نکردم اون آنقدر فوش داد

چقدر هزینه کردین بابتش همین قدر فقط ۵ تومن خالی یا ۵ میلیون