2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044416 بازدید | 684387 پست
اخه اونقدم بی کیفیت نیست برم سراغ اهدایی،واینکه اونجوری بایدجنین اهدایی بگیرم ولی این جوری بازبچه از ...

اهان پس ان شالله که همین انتقال مثبت میشی عزیزم فکر کردم دکتر بهت پیشنهاد اهدایی داده چون خیلی از بچه ها اینجا میگن خودمون تخمک داریم ولی دکترا سریع پیشنهاد اهدایی میدن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانا میشه برای منم دعا کنید؟ اینقدر استرس دارم که دلم مثل سیر و سرکه میجوشه همش. هی میگم نکنه جنینام قلبشون وایساده باشه . همش هم به خاطر این ترشحات قهوه ای که دارم این فکرا میاد تو ذهنم. سونو قلب رفتم و گفت وضعیت خیلی خوبه نمیدونه چرا اینقدر ترسیدم 

میگم کاش حالت تهوع داشتم حداقل خیالم راحت میشد که جاشون خوبه

عزیزم چکار کردی؟؟؟ صبح بی بی چک گذاشتی؟؟؟

اره عزیزم یدونه از مارک قبلی داشتم زدم رنگش بیشتر بود یکی هم مدیکور زدم مدیکور کمرنگه .ازمایشم شب آماده ست خدا کنه اینا کاذب نباشن 

هنوزم نداری؟

نه هنوزم ندارم دیگه هم زمان تهوع داشتنم گذشته چون معمولا تا ۱۲-۱۳ هفته هست 

من تو بارداری اولم هم نداشتم فقط بی اشتها میشم و اگه غذا ی کم زیاد بخورم معدم سنگین میشه و معده درد میشم ولی تهوع اصلا نداشتم 

دوستان یه نظر سنجی بهم میدید من بین مام و ابن سینا موندم اگه مام برم هزینش بیشتره و از هارو از اول ا ...

من ابن سینا میرم به نظرم خیلی دکتراش خوبه هیچوقت دنبال راه سخت و پر هزینه برا بیمار نمیرن تا جایی که بتونن از تخصصش کمک میگیرن که راحت به نتیجه برسی 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
اره عزیزم یدونه از مارک قبلی داشتم زدم رنگش بیشتر بود یکی هم مدیکور زدم مدیکور کمرنگه .ازمایشم شب آم ...

انشاالله بابتای تپل بهمون خبربارداریتومیدی عزیزم،دیگه همه بی بی چکانمیشه مثبت کاذب باشه که خواهر😍😍

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
نه عزیزم بیرون زدگی نداشت دکتر باید معاینه متوجه شد خودمم بیرون زدگی ندیدم. سحرجان یه سوال دارم ...

سلام دخترمنم اینطور بود یکی دوماه ببند با سکه قشنگ میره تو درست میشه