2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044563 بازدید | 684399 پست
بهارک جون من میترسم برم دکتر بهم بگه رحم جایگزین بگیر😭 اخه من شش بار انتقال جنین دادم که منفی شده ...

عزیزم ازمایش ایمنی انعقادی دادی شما؟تاحالاسرم ای وی ای جی یاانترالیپیدوپردنیزولون داشتین؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسم منم بنویس عزیزم چند تا صلوات؟

چشم اسمتونو مینویسم

من ۷۰ حمد و دعای توسل میخونم به نیت سلامتی امام زمان (عج ) و حاجت روایی دوستان

شما یه صلوات بفرستین

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
بچه اولتون هست ؟ پس اگه شوهرتون مشکل نداره خودت هم اوکی هستی ایشالا کلی جنین پسر واست تشکیل بشه  ...

نه گلم دوتا معجزه دارم دخترن ؛ مشکلم اینه اینجا هزینه تعیین جنسیت ۴تا جنین ۱۷تومنه و برام زیاده احتمالا فقط بتونم ۴تا تعیین جنسیت کنم میخوام شانسم تو اونا بیشتر بشه 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 

🌹🌹🌹🌹🌹 

سلام دوستای عزیزم 

من مرداد ماه انتقال جنینم برای بار سوم منفی شد اولین پریود بعد قطع داروها یه هفته بعد بود دومین پریود که میشد ۲۸ شهریور نشدم ۱۷ مهر با دوتا پرژسترون شدم 😔 الان که سومین پریودم میشه باید ۱۷ میشدم نشدم امروز ۲۴ نمیخام پرژسترون بزنم بنظرتون چرا انقدر عقب میندازه دفعات قبل بعد انتقال منفی دومین پریود منظم میشد ولی این دفعه الان سومین پریود هنوز ردیف نشده بعد تنبلی تخمدان هم دارم ولی خفیف بنظرتون کیست دارم ؟ راهنماییم کنید چجوری بدون دارو پریود بشم  اکثر مواقع من فقط یکی دو روز عقب جلو میشدم ولی بعد انتقال سوم واقعا ترسیدم آخه خیلی عقب میندازه

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
چی بگم عزیزم خوب دکتر دلیل باردار نشدنم رو سن بالا و کیفیت پایین تخمک میدونه. پیشنهاد اهدایی بهم داد ...

انشاالله که این دفعه رشد میکنن عزیزم .توکل به خدا

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
فک کنم کلا ۲۴ تایی تععین جنسیت شد هزینه هاش با دوبار انتقال و داروها تقریبا ۸۰ تومنی شد . من ابن سین ...

بار اول منعی شدین؟

بار دوم چند تا انتقال دادن ک مثبت شد؟

شما بچه ی دیگم دارین؟

ابن سینا هزینه ی تعیین جنسیت برای هر جنین یادتونه چقدر شد؟

سه سال پییش جنینی ۹۰۰ بود

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ساروگیت منم از هفته 16،هر دو هفته یه پرولوتون میزنه. یعنی تا آخر بارداری باید تزریق کنه؟ 

اگه نیاز باشه اره اگه نه قط میکنن من کلا ۵ ماهگی همرو قط کردن شیاف هم نداشتم تازه دکترم یگفت تا ۴ هم زیاد بوده ولی من از ترس هی تا ۵ طولش دادم و چروژسترون مصرف کردم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
بار اول منعی شدین؟ بار دوم چند تا انتقال دادن ک مثبت شد؟ شما بچه ی دیگم دارین؟ ابن سینا هزینه ی ت ...

ابن سینا تقریبا یک سال پیش هر جنین ۱۲۰۰ بود ۳ ماه پیش که من دوباره انجام دادم به ازای هر جنین اضافه ۱۷۰۰ میشد . من ۵ سال پیش دوتا جنین انتقال دادم که تعیین جنسیت نکرده بودم اولین بارداریم بود خداروشکر مثبت شدم یکیش گرفت دخترم الان ۴ سالش هست . دوباره یه سال پیش جنین های فریز رو تعدادی ازشون تعیین جنسیت کردم یه پسر بود یه دونه جنین انتقال دادم و منفی شدم . الان دوباره ۳ ماه پیش بقیه جنین های فریز رو همرو تعیین جنسیت کردم دوتا جنین پسر انتقال دادم که خداروشکر مثبت شدم 

ساروگیت منم از هفته 16،هر دو هفته یه پرولوتون میزنه. یعنی تا آخر بارداری باید تزریق کنه؟ 

عزیزم الانم تو این ۳ ماه هر شب دوتا پروزسترون میزدم دیشب رفتم ان تی دیگه دکتر گفته ۴ تا امپول هفته ای یه دونه بزنم همولایف نوشته واسم و روزی یه شیاف چون دوقلو هستن واسه اون احتمالا شیاف هم داده . دیگه اگه ایشالا همه چی اوکی باشه گفت همین ۴ تا امپول هفته ای یه بار کافیه 

نه گلم دوتا معجزه دارم دخترن ؛ مشکلم اینه اینجا هزینه تعیین جنسیت ۴تا جنین ۱۷تومنه و برام زیاده احتم ...

عزیزم 😍 ایشالا که سلامت باشن . طبیعی بودن دختراتون؟ ابن سینا هم تقریبا ۱۲ تومن هزینه ۴ تای اولیه که کلا بسته جننی هست میگیره بعد به ازای هر جنین اضافه هم ۱۷۰۰ . شما اگه پانکچر هم نشدی اون هزینه ها هم اضافه میشه ایشالا که تو ۴ تا پسر باشه وانتقال مثبت داشته باشی 

قهوه ای  برای منم همین طوره تقریبا چند روز درمیون هست یهو خودش قطع میشه

من فردا میرم سنو انشالله که چیزی نباشه اخه میگن لکه بینی قهویی خطر ناک نیست و طبیعیه اما ما که با این بدبختی باردار شدیم می ترسیم من که دفعه پیش هم اینطوری شد حتی می ترسم الان برم دوش بگیرم برای فردا سنو بعضی وقتا خسته میشم دیگه با میگم تو فرشتت رو داری قویی باش اما بعضی از دکتر های این مرکز اینقدر بد رفتار می کنن ادم بیشتر استرس میگیره بعضی هاشونم فرشته  شانس من بد اخلاقه دفعه پیش سنو کرد اینقدر فشارم داد بعدش به لکه بینی افتادم

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
عزیزم استفاده از موبر مشکلی نداره، ولی برای اینکه کیفیت اسپرم خوب باشه میگن دوروز قبل عمل تخلیه نداش ...

نارسیس جان تا قبل از انتقال نزدیکی با جلوگیری باشه بهتره یا جلوگیری نکنیم ؟؟ 

آخه من فکر میکنم الان بهترین جنین ها رو فریز کردن دیگه ،اگه طبیعی باردار بشیم یه موقع کیفیتش مثل فریز شده ها نباشه ، نمیدونم فکرم درسته یا نه ،هر چند که همه چیز دست خداست.

نه نمیتونم راستش ، وسوسه هم شدم برم ولی اینطور که دوستان اینجا تعریف میکنن مام بهترینه که اونم میگن ...

درسته مام اکثرا اهدایی پیشنهادی میده

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...