2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044656 بازدید | 684401 پست
😂 چیکا جان همسرت از ذوقش دستاشو نشسته بود اول بیاد از شما بپرسه واقعا؟😉 خوب شد با دست نشسته بغلت ...

من راضی بودم با دست نشسته یه ذوقی بکنه حداقل😂طفلی میگفت باورم نمیشد حتی ازمایشم مثبت شده بود باز باورش نمیشد همش میترسید الکی باشه چون چندبار پیش اومده بود جواب کاذب.

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز روز هشت پریودیم بود فولیکولام دوتا 9 و دوتا 8و 7 و 7تا هم 6 داشتم دکتر گفت رشد نکردن دوروز دیگه باز سنو میکنن اگر رشدشون خوب نباشه پایان سیکل و دارو رو قطع میکنن برام.

نمیدونم چرا فولیکولام رشد نکردن فقط سینال و هاش ام جی دارم مصرف میکنم خیلی ناراحتم و گریه کردم .

دوستان برام خیلی دعا کنین 

این چهارمین باره که دارم پانکچر میکنم هردفعه هم بجای بهتر شدن روندم داره بدتر میشم.

نمیدونم.چرا دیگه بدنم به دارو خوب جواب نمیده .

کسی تجربه اینطوری داشته؟

اخ ستاره جون از چی برات بگم خواهر😂😂😂😂من قشنگ بی بی رو روی یه تیکه کاغذ چسبوندم زدم به اینه دستشو ...

وااااای خدایا 😂😂😂😂به خدا فکر کنم همه مردها همینطورن اصلا احساساتشون بروز نمیدن 

فقط فک کنم اینهایی که تو اینستا نشون میده و سوپرایز میشن از یه سیاره دیگه اومدن 😂😂

نه اتفاقا فیلم رو پاک نکن .بزار بعدا بچه هات نگاه کنن 😂

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
امروز روز هشت پریودیم بود فولیکولام دوتا 9 و دوتا 8و 7 و 7تا هم 6 داشتم دکتر گفت رشد نکردن دوروز دیگ ...

عزیزم باید با دوز داروهات بازی کنه دکتر من اینکارو میکرد. همون دوزو ادامه داد برات؟

خداياشكرت....❤️ 
اره روز دوم پری گفت فولی زیاد داری تو تخمدونات  ولی تخمک زیاد نداشتم کلا نه تا داشتم که شش تا ...

خوب خیلی‌هاشون رشد نکردن 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
امروز روز هشت پریودیم بود فولیکولام دوتا 9 و دوتا 8و 7 و 7تا هم 6 داشتم دکتر گفت رشد نکردن دوروز دیگ ...

تعدادشون که خوب بوده .همیشه رشدشون کنده .ببین بگو نوع سیکل رو برات عوض کنه .سیکلت کوتاه بود همیشه ؟

عزیزم اورگالترون برای جلوگیری از آزادسازی و اویترل برای آزادسازی .فقط منوپیور برای تحریک تخمدان هست ...

تا الان مشکل خاصی نداشتم فقط لوله سمت راستم یکم چسبندگی ولی چپم کامل باز و رحمم هیچ مشکلی نداره. دکتر بهم میگه مشکل فقط سنت هست که بالاست کیفیت تخمکت پایینه. ذخیره تخمکمم 4.2 هست.از یک سال پیش پیشنهاد اهدایی بهم دادن .38سالمه . 4سالمه دارم اقدام میکنم طبیعی هم باردار میشم ولی سقط میشه

خوب خیلی‌هاشون رشد نکردن 

اره دوز منوپورمم یادمه گفت با دوز کم شروع میکنم حتی یادمه هفتم هشتم پری رفتم سونو باز دوزش رو کمتر کرد از شروع سیکل 

فکر کنم میترسید هایپر بشم که هر چند هایپر هم شدم 

سلام عزیزم انشاالله که به سلامتی و موفقیت دوره ات رو بگذرونی و به زوووودی مامان بشی❤ ژل رویال و عسل ...

ممنونم عزیزم 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
خدایی از من وفادارتر دیگه نیستی که روز پنجم بی بی زدم و درجا اطلاع دادم😂

نه

اعتراف می کنم به اندازه شما وفادار نیستم

چیکا جان تعارف می ذاشتی کنار همون جاکه دکتر انتقال داد می رفتی سرویس بی چک می زدی

شادی صدام کنید

عزیزم گاهی با اینکه آروم رشد میکنن کیفیت بهتری دارن-بنظرم قبول نکن کنسل کنه باز خودت میدونی چون من اوندفعه که شدت رشد فولیکول بیشتر بود جنین سی شد ولی وقتی آروم تر رشد کرد بی و بلاست شدن گاهی فولیکول الکی فقط سایز بزرگ میکنه و داخلش خالیه ولی آروم آروم کیفیتش بهتره حالا واسه من اینجور بود شاید واسه شما نظر دکتر درسته انشاالله رشد بیشتری پیدا میکنن معمولا هفته دوم زود به زود رشد میکنن تا هفته اول استرس نداشته باش🌹

عزیزم باید با دوز داروهات بازی کنه دکتر من اینکارو میکرد. همون دوزو ادامه داد برات؟

دفعه اول که پرگووریس بود.

دفعه دوم و سوم و این دفعه که چهارمه دوز دارو و نوعش همش یکیه فقط ایندفعه النوا داد و بعد باز همون سینال و هاش ام جی با همون دوز هایی که دوره های قبل بود.

داروهامو تفاوتی توی این سه تا سیکل ندیدم