2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044564 بازدید | 684399 پست
دقیقا منم پرگووریس داشتم که ۳ تا تخمک و یک جنین تشکیل شد، کلا بیخود بود، خیلی هم گرون حتما به دکتر ...

یعنی برای شما سینال بهتر از پرگوریس بود؟گونال یا النوا امتحان نکردید؟

ممنونم عزیزم بابت اینکه با صبر و حوصله همه بچه ها رو امیدوار میکنی  انشالله همیشه حال دلت خوب ...

ای جاااااااانم، خوشحالم کردی از اینکه امیدوارانه به تلاشت ادامه میدی، قربونت برم من. واقعا کاری ک از دستم بر میاد و به نظرم این کمترین کاره...

ممنون از دعای قشنگت. الهی همیشه حاله دله شما و همه دوستامون خوب باشه. آمین

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از صمیم قلبم به آتی عزیز و گونشم نازنینم تبریک می گم.

الهی همیشه خوش خبر باشین.

الهی به سلامتی این روزای انتظارتون بگذره و به زودی فرشته هاتون رو بغل بگیرین. آمین

ای جاااااااانم بازم بهتون تبریک میگم      

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
یعنی برای شما سینال بهتر از پرگوریس بود؟النوا یا گونال امتحان نکردید؟

من ذخیره تخمکم ۰.۹ بود پارسال تو ابن سینا با سینال دوبارپانکچر شدم یبار ۳ تا تخمک و ۳ جنین و یبار دوتا تخمک و یه جنین شد

دوبار انتقال فرش دادم و منفی شدم

امسال دکترمو عوض کردم رفتم مطب  بهم گفت با توجه ب سابقت دارو خارجی بگیری بهتره منم با بدبختی پرگووربس پیدا کردم ک اینسری ۵ تا تخمک شد و سه تاجنین ضعیف شد که کلا بدرد نمیخوردن جنین شناس بهمسرم گفته بود کیفیت تخمکام خوب نبوده

نه گونال و النوا استفاده نکردم

من حالا رویان وقت گرفتم برم پیش خانم دکتر مصطفایی ببینم میشه برام روش شانگهای رو انجام داد یا نه

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
ممنونم عزیزم، همچنین 🌱 خودم گفتم به دکتر شانگهای رو ولی هنور نگفته انجام می دیم یا نه‌. فقط اینو گ ...

احتمال داره همون شانگهای باشه .ان شاالله اینسری حتما نتیجه بگیرین و مامان بشین 😍😍 انتقال دومرحله ای خیلی خوبه اکثر کسایی که انتقال دادن مثبت شدن .. خوب پس مسکن هست من خودم از توی خونه میخورم و میام که اماده باشم 😊 اشکالی نداره عزیزم ممنونم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
احتمال داره همون شانگهای باشه .ان شاالله اینسری حتما نتیجه بگیرین و مامان بشین 😍😍 انتقال دومرحله ا ...

قربونت برم ممنونم 🙏🌻🌻🌻

به شما چی گفت دکتر؟ قرار شد شانگهای باشه سیکلت؟ 

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ممنون بچه ها از راهنماییتون انشااله برم میگم گونال و النوا رو امتحان کنیم بچه ها میدونم خارجیه و گر ...

عزیزم النوا ۸ملیونو خوردهای که از روز ۵ یا ۶ به بعد بهت امپول میدن گونالو نمیدونم 

درصورت تایید بیمه کم میشه کرد؟ و اینکه پیدا میشن همون تهران؟

والله من همون داروخونه ی ابن سینا داشتن گویا یکی از دوستان اینجا گفتن با تاییدیه ی تامین اجتماعی ۸۰۰تومن گرفته یادم نبود کدوم کاربری بود