2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044589 بازدید | 684400 پست
@Ati7966   عزیزم رفتی ان تی؟؟ گل پسرا خوب بودن؟؟

سلام عزیزم خوبی من رفتم سونو خداروشکر همه چی خوب بود هماتوم هم انگار نبود دیگه چون به دکتر گفتم قبلا داشتم گفت من چیزی ندیدم .عدد ان نی ۱.۵۴ و ۱.۴۵ بود خوبن به نظرت ؟ استرادیول رو گفت دیگه کلا نخورم روزی یه شیاف و هفته ای هم امپول همولایف بزنم اسپرین هم گفت بخورم فقط خیلی ان تی طول کشید این دستگاه سونو خیلی ادیتم کرد شکم درد گرفتم دکتر میگفت باید به نیم رخ بمونن ان تی رو بگیرم نمیمونن 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی من رفتم سونو ان تی خداروشکر همه چی خوب بود هماتوم هم انگار نبود دیگه چون به دکتر گفتم قبلا داشتم گفت من چیزی ندیدم .عدد ان نی ۱.۵۴ و ۱.۴۵ بود خوبن به نظرت ؟ استرادیول رو گفت دیگه کلا نخورم روزی یه شیاف و هفته ای هم امپول همولایف بزنم اسپرین هم گفت بخورم . فقط پرسید پروژسترون دارم یا نه منم گفتم تموم شدن گفت دیگه هفته ای یه امول بزن حالا اومدم میبینم یه ۱۶ تایی دارم یعنی روزی ۲ تا بزنم تا ۸ روز به نظرتون بزنم اینارو بعد اون هفتگی رو شروع کنم یا نه

@Ati7966   عزیزم رفتی ان تی؟؟ گل پسرا خوب بودن؟؟

عزیزم تو سونو طول سرویکس رو نزده گفت دوهفته دیگه باز برم سونو میشه ۱۴ هفتگی تا چند هفته امکان سرکلاژ هست 

بچه ها من ذخیره تخمدانم ۱.۶۵ هست الانم ۳۳ سالمه ،یادمه دوتا پانکچر قبلی تعداد تخمکام ۶یا ۷ تا بیشتر ...

من پرگووریس زدم ۵ تا تخمک گرفتن ۳ تا جنین بی کیفیت برام تشکیل شد ک نه قابل انتقال بود نه فریز پرگووریس خوب نیست عزیزم بنظرم نگیر

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
سلام عزیزم خوبی من رفتم سونو خداروشکر همه چی خوب بود هماتوم هم انگار نبود دیگه چون به دکتر گفتم قبلا ...

خداروشکر اره عددهاش خوبن بالانیستن اصلا 

نگران نباش برا منم خیلی طول کشید ۱/۵ساعت تقریبا طول کشید چون خواب بود و دکتر گفت باید بیدارشه و تغییر پوزیشن بده دیگه وسطش ورزش کردم و کلی بالا پایین پریدم شکمم رو ماساژ داد دکتر تا اخرش بیدارشد 

عزیزم تو سونو طول سرویکس رو نزده گفت دوهفته دیگه باز برم سونو میشه ۱۴ هفتگی تا چند هفته امکان سرکلاژ ...

بچه های اینجا میگن تا ۱۶هفتگی ولی اینجا دکتر من گفت تا ۱۸هفتگی که بیای انومالی هم اکیه 

من باردار نیستم . چند روز دیگه قراره وارد سیکل انتقال بشم. تا الان فولیک یک و یدوفولیک خوردم.اگر از ...

راستش نمیدونم.

ولی فکر نمیکنم ایرادی داشته باشه

ولی باز هم یه مشورت بگیرین.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
خیلی ممنون عزیزم من می‌خوام تعیین جنسیت هم بکنم کلن چقدر میشه هزینه مرکز مام

سلام عزیزم والله من که هنوز نرفتم ولی نرخ امسال تخمک کشی یا ۱۳ گفت یا ۱۴ فکر کنم ۱۳ گفتن تعیین جنسیت ۴تا جنینم ۱۳ دارو و سنو اینام هست ازمایشو جنینای بیشتریم برات تشکیل بشه به ازای هر جنین پول  میگیرن هزینه ی فریزم هست دیگه نمیدونم دقیق چقدر میشه

من پرگووریس زدم ۵ تا تخمک گرفتن ۳ تا جنین بی کیفیت برام تشکیل شد ک نه قابل انتقال بود نه فریز پرگوور ...

یعنی برای شما سینال بهتر از پرگوریس بود؟النوا یا گونال امتحان نکردید؟