2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044697 بازدید | 684402 پست
@Ati7966   عزیزم رفتی ان تی؟؟ گل پسرا خوب بودن؟؟

سلام عزیزم مرسی که به یادم بودی😍😍 هنوز نرفتم تا ساعت ۹ میرم چون من دکتری که میرم خودش سونو میکنه گزاشتم دیر وقت برم خلوت باشه ‌. از طهر گلو درد دارم و به شدت عطسه میکنم😥😥 چند روز دتترم مریض شده بود همش سرفه میکرد انگار منم ویروس رو گرفتم 😥

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه دوستان اميدوارم كه حالتون خوب باشه و همتون ب زودي مادر بشين بقيه هم ك باردارن همه نينيا ...

سلام عزیزم خوبی خدارو شکر که بارداری انشالله به سلامتی زایمان کنی جنسیت معلوم نشده 

والله خیلیا با علیرضایی اینجا بودنو نتیجه گرفتن خودمم میخوابرم پیشه اون کلا تیم دکتر نصر خوبن قاضی م ...

خیلی ممنون عزیزم من می‌خوام تعیین جنسیت هم بکنم کلن چقدر میشه هزینه مرکز مام

ممنونم عزیزم بابت اینکه با صبر و حوصله همه بچه ها رو امیدوار میکنی  انشالله همیشه حال دلت خوب ...

عزیزم سلام

جنین داری؟

من که ندارم، چون فقط یه دونه برام تشکیل شده بود

میخوام برم مام پیش لاهوتی

البته منم برا دی بهمن

اون موقع انشاالله دوتایی همزمان میشیم و مثبت

کجا میخوای انجام بدی؟

پری نشدی؟

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
سلام به همه دوستان اميدوارم كه حالتون خوب باشه و همتون ب زودي مادر بشين بقيه هم ك باردارن همه نينيا ...

سلام عزیزم

تبریک میگم بارداریتو ایشالا صحیح و سالم بغل بگیری 😍 

زیر نظر کدوم دکتر هستی بارداریتو ؟ 

فقط و فقط طبق نظر دکترت پیش برو و حتما باهاش درمیون بذار 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام عزیزم تبریک میگم بارداریتو ایشالا صحیح و سالم بغل بگیری 😍  زیر نظر کدوم دکتر هستی باردا ...

مرسي عزيزم همچنين شما انشالله😍

من دكترم سودابه متين

فردا اگ بشه ميرم پيشش ببينم نظرش چيه ولي كلا خيلي استرس دارم واسه شرايطم

سلام دوستان. امروز نوبت سونو داشتیم خدارو شکر همه چی خوب بود جنسیت هم گفت یه دختر و یه پسره. ان شاء الله که این لحظات شامل همه دوستان منتظر تاپیک بشه🤲🤲

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌