2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044527 بازدید | 684391 پست

سلام ترو خدا اگ کسی میدونه راهنمایی کنه شوهرم ده روز پیش مریض شد یه روز تب شدید گرفت ما شیش ماه تو اقدامیم قرار بود بره اورولژی  الان گوگل خوندم تب اسپرم ضعیف میکنه گفت تا 45روز به حالت اولیه بر نمیگرده بنظرتون بره اولورژی یا الان نتیجه دقیق نمیشه یا اصلا راسته اسپرم خراب میکنه 

پس این بیوپسی که میگید باید برای همه انجام بدن دیگه چون فرد خودش هم ‌متوجه نیست یه همچین چیزی رو دار ...

تا زمانی که مشکل خاصی نیست دلیل نداره که انجام بدند.  معمولا برای کسانی که سقط مکرر هستند یا چندین بار انتقال منفی داشتند پیشنهاد میشه. اما باز هم بیشتر واسه سقط مکررها پیشنهاد میشه چون یکی از احتمالات سقط شرایط رحم و سلولهای رحم است که باید بررسی بشه. من خودم احتمال میدم بعد کورتاژ سقط اول دچار این مشکل شده باشم و بعدش باهام موند، یعنی عفونتی بوده و درمان نشده.

اینطوری هم نیست که هرکی عفونت گرفته دچار این مشکل بشه، سلولهای رحم خیلی هوشمندانه عمل میکنند، فقط در ۵ درصد خانم های دنیا ممکنه این مشکل به وجود بیاد ولی قبلش باید علتی باشه که به وجود بیاد الکی ایجاد نمیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اختلال ژنتیکی در سنتز فولات و سندرم پلاکت چسبنده (مشکل انعقادی) هستش که باعث سقط مکرر یا نقص در سیست ...

فر فولیک مکمل فولات رو داره ؟ ببخشید دکتر برام فولیک ۵ نوشته یه دکتر دیگه فر فولیک .

خدای من خدای معجزه هاست . 
ببخشید ،جسارتا میتونم ی سوال بپرسم؟ من روز پانکچر۱۲تا تخمک داشتم که دوتاش مناسب نبودن بعد روز انتق ...

عزیزم باید با توجه به آزمایشات شما و همسرتون نظر داد

آزمایشات اسپرم ذخیره تخمدان FSH و ...

من موقع انتقال جنینم که بلاست بود درد خیلی شدیدی گرفتم جوری که ده دقیفه بعد از انتقال زور میزدم خیلی ...

بگید با آرامبخش یا بیهوشی براتون انتقال بدن.

نظر راجع به کیفیت تخمک به سن ذخیره تخمدان FSH و ... بستگی داره ولی تعداد جنین تشکیلی نشون میده تخمک کیفیت پایینی داره.

همینطور هنوز معلوم نیست چطوری تستسترون (هورمن مردانه) بر توسعه تخمک در زنان تأثیر میگذاره، هنوز در مرحله تحقیقاتیه.
یک نظریه هست که تستوسترون مانع از مرگ زودرس تخمک در مراحل اولیه رشد فولیکول می شه.

خانما چند وقت بعد انتقال نا موفق میشه دوباره اقدام کرد برا انتقال ؟؟؟ 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

[QUOTE=259071648]خانما چند وقت بعد انتقال نا موفق میشه دوباره اقدام کرد برا انتقال ؟؟؟

ای جانم، حالت بهتره الحمدلله؟

می تونی سومین پریودی برای انتقال مراجعه کنی البته به شرط داشتن جنین فریز شده

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
این آزمایش رو تکرار کردید؟ فکر میکنم باید تکرارش کنید نقص در فاکتور انعقادی ۸ رو نشون میده (هموفیل ...

به من گفتن بیا دوباره آزمایش بده 🤦‍♀️

شنبه باید برم.

ازمایش انعقاد خون و کاریوتایپ آنزیمهای کبد وhiv دادم ،کلی هم خووون ازم گرفتن ،زنگ زدن گفتن یکسری از آزمایشهاتون آماده هستش همسرم رفت این برگه آزمایش زو دادن ،۲ روز بعدش زنگ زدن گفتن دوباره باید بیاید خون بدین ،من هم چون پانکچر شدم گفتم دارو و امپول استفاده میکنم تا چهارشنبه آمپولام تمام میشه  ،گفتن شنبه بیا دوباره خون بده.

عزیزم یعنی این برگه آزمایش هم که دادن اشتباه هستش؟؟

اخه من کل روز آنقدر زوم می‌کنم شاید متوجه چیزی بشم اصلا هیچی هیچچچچچی علائم ندارم اگه چیزی تو ر ...

اخه به توجه کردن یا نکردن نیست ، به داشتن یا نداشتنه😂😂😂

فقط به این فکر کن که مثبته . والا من الانم که ۸ هفته ام یه علامتی چیزی ندارم. امروز به مامانم گفتم چرا حالت تهوع ندارم ؟🤣

خوب پس سابقه دارین 😉 آره واقعا سخته .من خودم یک خط درمیون توی آزمایشهام چربیم بالاست بستگی به تغذیه ...

😋😁بله همینطوره

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

من دیشب یه شرایطی پیش اومد با جیغ از خواب پریدم در واقع ترسیدم هر چی سرچ کردم تو نی نی سایت خانم ها نوشته بودند ما انقدر پیش اومده ترسیدیم ولی نی نی سالمه

شادی صدام کنید