2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044514 بازدید | 684391 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خیلی بدبختم خیییلی  بعداز ده سال بخاطر تخمک های ضعیفم یدونه جنین برام تسکیل شد دکترم گفت کی ...

عزیزم همه مون همین هستیم من دیشب شاید سه بار خواب های رنگی در مورد بارداری و بچه میدیدم چقدر تو خواب منو و شوهرم سر از پا نمیشناختیم هی از خواب بیدار میشم میفهمیدم خواب بوده باز که میخوابیدم خواب جدیدتری میدیم تا ساعت شش سه بار این اتفاق افتاد طعم شیرینش جوری باهام بود که انگار واقعی اتفاق افتاده بعد بیدار شدن نمیدونستم ناراحت باشم یا خوشحالی خواب تخیلی رو کنم چقدر ما بدبختیم🙆🏻‍♀️

عزیزم همه مون همین هستیم من دیشب شاید سه بار خواب های رنگی در مورد بارداری و بچه میدیدم چقدر تو خواب ...

😭😭😭😭

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
چندتا صفحه قبل کامل نوشتم

من هرچی میخونم پیدا نمیکنم میشه بگی صفحه چنده؟

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
۲۹۳۸۷

عزیزم ممنونم ازت

سلولهای پلاسما یه جور سلول دفاعی بدنه که نشون دهنده عفونت مزمن هست و  با این عفونت سطحی فرق دار ...

یعنی کلا عفونت واژن ربطی به عفونت داخل رحم نداره ، یعنی کسی که عفونت واژن داشته باشه ممکنه این مراحلی رو‌که گفتین انجام بده و نتیجه اش سالم باشه ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بین ۳ تا ۴ ولی ما همون ۳ روزه در نظر میگیریمش. ۳ روزه ۸ سلولی هستش کامپکت تقریبا ۱۶ سلولی

من موقع انتقال جنینم که بلاست بود درد خیلی شدیدی گرفتم جوری که ده دقیفه بعد از انتقال زور میزدم خیلی ناخواسته نه تا تخمک ازم گرفتن یدونش حنین شد گفتن کیفیت تخمکات خوب نبوده حالا سوالم اینه دوباره پانکچر بشم دکترم گفت باید دوماه بهت هورمون مردانه بزنم بنظرتون این باعث میشه تخمکام خوب بشن؟و دوم اینکه اون زور زدن و درد شدیدی که بعداز انتقالم اومد سراغم رو چکار کنم ایندفعه اونجوری نشم چون فک کنم مثانم تحریک پذیره و بهاطر اون بود دردم خیلی شدید بود و مثل زایمان زور میزدم

عزیزان معمولا به دو علت اصلی انوکساپارین تجویز میشه ۱ _ برای کسانی که مشکل انعقادی دارن تا از تشکیل ...

ببخشید ،جسارتا میتونم ی سوال بپرسم؟

من روز پانکچر۱۲تا تخمک داشتم که دوتاش مناسب نبودن

بعد روز انتقال( دوروز بعد)حدود ۶تا جنین بود با گریدc،و۲ تا با گرید b(۴سلولی) که انتقالش دادن، بنظرتون علت اینکه کیفیت جنین پایین بوده،مربوط به اسپرمه یا تخمک؟

سه بار دیگم با قرص و دارو حامله شدم،که هر بار پوچ بود،علت اونم مربوط به تخمک و یا اسپرمه !!!از کجا میشه متوجه شد،کدومشون ضعیفن؟

ممنون میشم از پاسخگویتون🙏🏼🙏🏼🙏

سلام عزیزم. خوبی؟ رقتی رویان دیگه؟  منم دو ماه پیش رویان برای تست عفونت مزمن بیوپسی انجام دادم. ...

شما رویان پانکچر هم شدید ؟ قبل از پانکچر آسپرین ‌میدن ؟ 

یعنی کلا عفونت واژن ربطی به عفونت داخل رحم نداره ، یعنی کسی که عفونت واژن داشته باشه ممکنه این مراحل ...

یه مثال میزنم: عفونت مزمن مثلا قبلا یه عفونتی بوده، سلولهای دفاعی رحم زیاد شدند، عفونت رو از بین بردند ولی بعدش خودشون که مجدد باید تعدادشون کم بشه همچنان بالاست. عفونت سطحی که معمولا همراه ترشحات واژن،  خارش و بوی بد و... است معمولا به خاطر بهداشت فردی هست که با یه دوره پماد یا قرص رفع میشه. مثلا وقتی میرید پانکچر بعدش به خاطر عفونت احتمالی انتی بیوتیک میدند.

یه مثال میزنم: عفونت مزمن مثلا قبلا یه عفونتی بوده، سلولهای دفاعی رحم زیاد شدند، عفونت رو از بین برد ...

پس این بیوپسی که میگید باید برای همه انجام بدن دیگه چون فرد خودش هم ‌متوجه نیست یه همچین چیزی رو داره یا نه ؟