2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044580 بازدید | 684400 پست
هر جنینی که تشکیل میشه ارزش انتقال داره حتی گریدهای پایین.

باز هم ممنون از جوابدهی 🌹

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند هفته  یعنی رفتید قلبش ابستاده بود؟

من رفتم شش هفته قلب داشت جنینم اندازه زد ضربانشم رو مانیتور دیدم بعد رفتم گفت فقط ساک خالیه پراز خون ولی من هماتوم داشتم نمیدونم هماتومه باعث شد البته دکترمم بهم پروژسترون اصافه نکرد برایه هماتومم که باید دوزشو زیاد میکرد

من رفتم شش هفته قلب داشت جنینم اندازه زد ضربانشم رو مانیتور دیدم بعد رفتم گفت فقط ساک خالیه پراز خون ...

ببخشید عزیزم امیددارم با سوالم ناراحتت نکرده باشم بله احتنالا همون هماتوم باعثش شده.

واقعا دکتر خوب خیلی شرطه

شادی صدام کنید
ببخشید عزیزم امیددارم با سوالم ناراحتت نکرده باشم بله احتنالا همون هماتوم باعثش شده. واقعا دکتر خوب ...

عزیزم چرا ناراحت بشم خدا به همه ی کسانی که در این راهن کمک کنه دله همه رو شاد کنه همه ی اوناییم که باراری به سلامتی بارشونو زمین بزارن خوشحال میشم کمک کنم

عزیزان معمولا به دو علت اصلی انوکساپارین تجویز میشه ۱ _ برای کسانی که مشکل انعقادی دارن تا از تشکیل ...

من وقتی جواب آزمایشگاه جتین شناسی رو تو پروندم نگاه کردم دیدم جتین شناس موقع لقاح تو قسمت گزارش نوشته سینوپلاسم تخمک ها کیفیت مناسب نداشت و نوشته بود سینوپلاسم Gose بود اینو نمیدونستم چی بود چون مثل دکترا بود دست خطش لاتین نوشته بود شاید کلمه ش رو اشتباه تایپ کردم معنیش هم نفهمیدم ولی چه کار میشه کرد که سیتوپلاسم تخمکم بهتر بشه از دکترم که پرسیدم جنین شناس چرا اینو نوشته گفت حتما میکرو میکرو متوجه شده و بعد گفتم من که ۴تا جنین ۴روزه دارم و سه تاش هم بلاست شده حتما مثلا تخمک خوب نبوده گفت اگه اره میشه

هر جنینی که تشکیل میشه ارزش انتقال داره حتی گریدهای پایین.

منظورم اقدامی هست انجام بدم سیتوپلاسم تخمک بهتر بشه از راه تقویت یا دارویی  دلیل تغییر کیفیت جنینم میتونه همین باشه؟

سلام دوستان به نظر شما برای کسی که تخمک بی کیفیت داشته آمپول پرگوریس بهتر جواب میده یا النوا؟؟

اگه هرجایی جواب این سوالت رو بهت گفتن اینجا اطلاع بده چون واسه منم سواله ❤️🙏🏻

منظورم اقدامی هست انجام بدم سیتوپلاسم تخمک بهتر بشه از راه تقویت یا دارویی  دلیل تغییر کیفیت جن ...

عزیزم تخمک یه پکیج هستش که شامل هسته و سیتوپلاسمه هیچ چیزی جدا جدا روی اونها تاثیر نداره

۲تا چیز متفاوتن یکی نوعی اسیدآمینه است و اون یکی انتقال دهنده اسید چرب به داخل سلوله اووابوست از س ...

من سه ماه خوردم نتیجه نگرفتم حالا شاید دلیلش همین باشه که شما میگید

فرتیل اید و پروفرتیل چی؟؟؟

راستی،ممنون که سوالهامونو با تخصصتون و دقت جواب میدین

سلام دوستان به نظر شما برای کسی که تخمک بی کیفیت داشته آمپول پرگوریس بهتر جواب میده یا النوا؟؟

این ها داروهای بالغ کننده فولیکول هستند و وقتی ذخیره تخمدان پایین باشه در هر سیکل تعداد کمتری فولیکول برای بالغ شدن وجود دارن و این داروها اثری روی تعداد نداره که تعداد کلی رو بیشتر کنه.

ولی در کل پرگوریس قوی تره