2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044696 بازدید | 684402 پست
بین ۳ تا ۴ ولی ما همون ۳ روزه در نظر میگیریمش. ۳ روزه ۸ سلولی هستش کامپکت تقریبا ۱۶ سلولی

انتقال قبلیم جنین ۵ روزه انتقال دادم .یادمه کارشناس که پرونده رو دید گفت جنین هات کامپکت هستش

پس با این حساب رشدشون عقب بوده درسته ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم سونوی سه بعدی مطب رستمی داشت؟ اگه داشت هزینه اش چقدر بود؟ راست میگی باید تحمل کنیم که ان شاال ...

بله عزیزم داشت.۲۸۰هزارتومان.ولی اگه تو بری شاید اولین چیز هیستروسکوپی بهت پیشنهاد بده.به منم داد چون پارسال انجام داده بودم گفت سونو سه بعدی.بنظرم ضررنداره یه بار باهاش ویزیت شو.انشاءالله که صلاحمون تو بچه دارشدن باشه عزیزم.همچنین تمام چشم انتظارا

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
@یامنان     عزیزم امشب برای شما دعا کردم. ان شاء الله به زودی حاجت روا بشی

قربون قلب مهربونت خواهری.واقعا که احتیاج داشتم بهش.انشاءالله که هرچی از خدا میخوای بهت بده گلم.خیرببینی عزیزم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
قربونت، آره منم دیگه رفتم رویان. چون پاسخ تخمدانهام به دارو خیلی خوب نیست، هر جا برم بنظر برام خیلی ...

رویان جنین شناسیش از مام بهتره؟با تحقیق متوجه شدین چه دارویی بهتره ؟

اگه میخوای بری تهران باید با دکتر ارولوژیست همون مرکزی ک میری ویزیت بشه و دارو استفاده کنه  پر ...

پشمالو جان دکتر شوهرت که دارو داد بهش گفت چندماه بخوره؟که بعد وارد سیکل ivf شدی؟

• تقویت اسپرم فرتیل اید کانت بوست فرتیلمن سمنکس فرتی ویتال اسپیریژن مکمل دی اسپارتیک اسید کی ...

ببخشید فرق ال ارژنین با ال کارنتین چیه دوتاش رو میشه هم من هم همسرم استفاده کنیم واسه اووابوست هم خوبه درسته؟ 

هانیل عزیزم رفتم دکتر شیراز پیش دکتر افسون زارعی که دوباره پانکچر کنم همش استرس دارم که همه چی خوب پ ...

استرس نداشته باش گلم، میدونی که استرس سمه، با خیالت راحت توکل کن به خدا و پیش برو، ان شاالله که بهترینها رو برات رقم میزنه عزیزم 🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
 قربونت ممنونم از راهنمایی هات ببخشید منو که خیلی سوال میکنم چون هیچی نمیدونم میپرسم یه سوال ...

بیمه تکمیلی خوبه اما بدون تکمیلی کردی نه ماه بعد برای نازایی و زایمان میتونی ازش استفاده کنی ها

سلام عزیزم والله با توجه به دوبار تخمک کشیو سه انتقالم به نظرم ابن سینا قبلا اونجوری نبود ولی جدیدا ...

اره حتما بخاطر شلوغی اینجوره چون فکر کنم چندتا از دکتر های مام تو ابن سینا هم هستن ولی آدم بخاطر شلوغی و منظم نبودنش جرات نمیکنه حداقل با دکترهای مام ولی تو ابن سینا که هزینه کمتره بره.

دوستان عزیز میخوام از امشب برای منتظرای نی نی و مامانهایی که باردارن به نیت سلامتی امام زمان   ...

ممنون انشالله صدبرابر ش برگرده به خودت عزیزم❤❤❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
ببخشید فرق ال ارژنین با ال کارنتین چیه دوتاش رو میشه هم من هم همسرم استفاده کنیم واسه اووابوست هم خو ...

۲تا چیز متفاوتن

یکی نوعی اسیدآمینه است و اون یکی انتقال دهنده اسید چرب به داخل سلوله

اووابوست از سال ۹۹ چون اصلش وارد نمیشه کاری نمیکنه هزینه بیخود نکنید