2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044696 بازدید | 684402 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم والله با توجه به دوبار تخمک کشیو سه انتقالم به نظرم ابن سینا قبلا اونجوری نبود ولی جدیدا ...

سلام عزیزم واقعا انوکسا و امپول پروژسترون باهم خوب نیست من جفتش رو ساعت سه بعد ظهر میزنم‌ نکنه لکه بینی افتادم برای اونه ؟؟؟

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
من پروژسترونم قطع کردند  ولی از اول بین ساعت ۱۰ تا ۱۱ پروژسترون می زدم انکوسا ساعت ۳ بعدازظهر ...

اخه من ساعت ۹صبح شیاف پروژسترون میزنم و ۹شب الان یک دفعه ساعت امپول رو عوض کنم مشکلی پیش نمیاد ؟

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️

عزیزان معمولا به دو علت اصلی انوکساپارین تجویز میشه

۱ _ برای کسانی که مشکل انعقادی دارن تا از تشکیل لخته در جفت جلوگیری بشه

۲ _ کسانی که دوز بالای پروژسترون دریافت میکنن تا از ایجاد لخته در خون جلوگیری بشه.

انوکساپارین و پروژسترون اختلال داروییشون از نظر اینه که پروژسترون باعث لخته شدن و انوکساپارین باعث رقیق شدن میشه و برای کسانی که غیر از دوران بارداری از این ۲ دارو بصورت همزمان استفاده میکنن میگن تداخل دارویی دارن.

این کارو برای داروهای خارجی باید انجام بدیم؟

ن عزیزم دیدم خیلیارو حتی همین سینال و اینام از۶۰۰ ب ۱۰۰رسوندن ،ولی پرونده پزشکیت باید همراهت باشه ک تایید کنن

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗