2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044666 بازدید | 684402 پست
سلام عزیزم  نه دکتر اول cd 125 رو گرفت ازم برای آندومتریوز که چیزی نبود و بعد هم درخواست تست c ...

مرسی از جواب دهی عزیزم .باز خدا رو شکر که سخت گیری میکنه و همه جوانب رو میسنجه .من نمیدونستم رویان همچین تستی میگیره وگرنه خودم پیشنهاد میدادم

البته شاید هم جدید باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دوستان عزیز میخوام از امشب برای منتظرای نی نی و مامانهایی که باردارن به نیت سلامتی امام زمان   ...

عزیزم خدا خیر دنیا و آخرت نصیبت کنه

و هر چی میخوای خدا بهترینا نصیبت کنه  الهی امین 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم .اا به سلامتی شما هم رویان رو انتخاب کردین ؟ منم با دکتر مصطفایی ویزیت شدم نمیدونم حالا خ ...

قربونت، آره منم دیگه رفتم رویان. چون پاسخ تخمدانهام به دارو خیلی خوب نیست، هر جا برم بنظر برام خیلی فرقی نمی کنه. الان برام جنین شناسی مهمتره. توی بحث دارو هم خودم حواسم هست به دکتر پیشنهاد می دم چکار کنه.

ببین بیوپسی کلا خودش درحد ده پانزده ثانیه هم نیست، کل فرایندش نهایتا پنج شش دقیقه بنظرم زمان برد. بعد برای ماهایی که سختی کشیدیم تو این مسیر بنظرم دردش در اون حد و اندازه نیست واقعا که قیدش رو بزنیم. همون موقع طول عمق رحمت رو هم می گیره. البته برای من رو نگرفت بخاطر وسواسش، چون دهانه رحمم به سختی باز شد گفت می ترسم نیاز به هیسترو داشته باشی و بیا یبار دیگه برات عمق رحم بگیرم که اگر دیدم باز اینجوریه هیسترو کنم.🤦‍♀️

به من گفت روز ۱۰ پریودی بیا منتها چون روز ۱۴ اونجا وقت داشتم گفت بزار همین الان بیوپسی کنم، اینه که هول هولکی شد و منم آزمایش خون داده بودم قبلش موقعیت مناسبی نداشتم، ولی شما حتما وقت بگیر و قبلش یه چیز مقوی بخور و زودترم شیافت رو بگذار. ✌

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
آره تقریبا سه چهار ماه پیش گرفتم ، بعد از چهل روز دادن

چقدر هزینه پانکچرتون شد که این مبلغ رو پس دادن ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سه بعدی فرق میکنه این واژینال معمولی هست.منم باید از بوشهر برم خیلی سخته ولی دیگه باید تحمل کنیم عزی ...

عزیزم سونوی سه بعدی مطب رستمی داشت؟ اگه داشت هزینه اش چقدر بود؟

راست میگی باید تحمل کنیم که ان شاالله با تحمل این سختی ها هممون اولادهای سالم و صالح نصیبمون بشه

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
عزیزم ممنون که شما هستید کمک حال ما و شاید سوالات تکراری رو جواب میدین مرسی بخاطر وقتی که میذارید می ...

• تقویت اسپرم

فرتیل اید

کانت بوست

فرتیلمن

سمنکس

فرتی ویتال

اسپیریژن

مکمل دی اسپارتیک اسید

کیو۱۰

روی 

ویتامن E D C

امگا 3

کاهش وزن، ورزش منظم، اجتناب از لباس زیر و شلوار تنگ، اجتناب از آب داغ، فست فود، قندهای مصنوعی، نوشابه های انرژی زا و کافئین.

مصرف سبزیجات، غلات و پروتئین زیاد، عدم استعمال دخانیات و مصرف الکل

• تقویت تخمک

ال آرژنین

کیو۱۰

DHEA

گلای وانس

پرگناکر کانسپشن

حفظ وزن مناسب، ورزش مثل یوگا، دوری از سیگار و الکل و کافئین، عدم مصرف سویا، مصرف مغزها، آووکادو، عدم مصرف فست فود و غذاهای فراوری شده.

در کل اسپرم خیلی بیشتر و بهتر از تخمک نسبت به داروهای تقویتی جواب میده

ممنونم عزیزم .پس همون ده عدد رو میخورم  و یه سوال دیگه جنین کامپکت چند روزه حساب میشه ؟۴ روزه ...

بین ۳ تا ۴ ولی ما همون ۳ روزه در نظر میگیریمش.

۳ روزه ۸ سلولی هستش

کامپکت تقریبا ۱۶ سلولی

بازم بهتره از کسایی که ابن سینا و رویان رفتن ویژگی های خوب و بدش رو بپرسی تا مطمئن باشی بالاخره ...

سلام عزیزم والله با توجه به دوبار تخمک کشیو سه انتقالم به نظرم ابن سینا قبلا اونجوری نبود ولی جدیدا خییییلی بی نظمن نه به خاطره اینکه جواب نگرفتم من تو انتقال دومم مثبت شدم قبل اینکه سقط بشه باز همینو میگفتم تو هر ککاری باید خودت هواست جمع باشه واکثر مواقعم ادم استرس داره ونمیتونه یا یادش میره یا اصلا اطلاعات نداره مثلا انو کسا و پروژسترون تداخل دارنو بایدو ساعت فاصله باشه پرندزولون و قرص تیرویید اونام همین طور اصلا تو سه تا انتقال به من چیزی نگفتن وقتی فهمیدم تازه بهش گفتم گفت اره خوب خیییییلیا اینو نمیدونن یا سواد ندارن من هنوز مام نرفتم ولی میگن اونجوری نیست حالا برم ببینم چی میگن یعنی صدتا اتفاق اونجوری افتا ده که واقعا الان نمیتونم بگم ببخشی زیاد شد ولی واقعا میخوام بهترین تصمیمو بگیری برایه من اونطوری بود حالا شایدم شانسه منه برایه داداشم با وجود واریکوسل شدید دی اف ای داغون گفتن سالمه تو مام متوجه شدن برایه همین از چشمم افتاده

خانوما من اصلا منظورتون رو از تامین اجتماعی متوجه نمیشم مگه خودشون چون بیمه داریم مبلغ تامین رو کم ن ...

برا هزینه های ivf . iui سالی سه بار پرداخت میکنن

یعنی تا سه بار رو انجام بدی هزینه هارو میدن

برای داروها من قبلا که رفتم گفت داروهارو نمیدن همونه که داروخانه کم میکنه

اما اینجا خوندم یه خانمی داروخانه بش گفته بوده پرونده اتو و نسخه اتو ببر تامین تاییدیه بده هزینه دارو کم کنه

شما رو نوشتم قبلا  شماره ۱۵ ادامه  ۳۸_ گیسوگلابتونم ۳۹_ farzi99 ۴۰_ بررا۹ ...

😍

ممنونم که حواستون بهم بود

از ته دلم خوشحال شدم

الهی خیر دنیا و اخرت رو ببینی

الهی نوه هات دورت بال بزنن🤩🦋