2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044737 بازدید | 684407 پست
سلام عزیزم خوبم شکر خدا شما خوبی؟ دیدم گلم ، خوبه همه چیز شکر خدا، یه عفونت جزئی نشون داده که احتما ...

ممنون عزیزم انشاءالله دخترگلیتو بسلامتی بغل کنی

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
نگران نباش آزمایش کلی مربوط به تخمدان و ... نیست کمی تو نوع تغذیه ات تجدید نطر کن غدای سرخ کردنی و ا ...

ممنون عزیزم آره جوجه کباب خوردم🤭

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره خیلی انفاقا باهاش صحبت میکنم میگم دختر و پسر فرقی نداره هر دوش خوبه و تو رو خیلی دوست داره فرقی ...

ای خداااا 😂😂😂انشالله که همیشه تنش سلامت باشه و از چشم بد دور باشه🙏😘

باز خدا رو شکر که داره کم کم باهاش کنار میاد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
 واقعا برا من و همسرم فرقی نداره دختر بشه دو تا خواهر اینجا تو غربت پشت هم ان و تنها نیستن وپسر ...

.واقعا درسته انشاالله که بقیه بارداریت به خوبی سپری میشه و سلامت بغلش میکنی عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ای خداااا 😂😂😂انشالله که همیشه تنش سلامت باشه و از چشم بد دور باشه🙏😘 باز خدا رو شکر که داره کم ...

ممنونم عزیزم ان شالله به زودی روزی تو بیای از شب بیداری هات بگی و از ده روز ده روز حمام نرفتنت🤣🤣🤣

باور داشته باش حتما توی راهی که قدم برداشتی، نتیجه تلاشت رو میبینی. حق داری که ناراحت بشی، گاهی گریه ...

انشاالله این طور باشه که شما میگی عزیزم .همیشه با خودم فکر میکنم که چ کسی رو به خاطر ناباروری سرزنش کردم که خودم دچارش شدم ولی هیچ چیز و هیچ کس به ذهنم نمیرسه 

ممنونم عزیزم ان شالله به زودی روزی تو بیای از شب بیداری هات بگی و از ده روز ده روز حمام نرفتنت🤣🤣🤣

مرسی عزیزم انشالله  .خدا خیرت بده که خنده رو لبم آوردی 😂😂

سلام ببخشید میتونید سوال منو پاسخ بدید من شوهرم از چند سال قبل یه مشکلی داره اینکه مشکل نغوز داره قب ...

عزیزم یه ازمایش تستسترون  بده همسر من تستسترون پایین داشت یه mri مغز داد ادنوم هیپوفیز داشت دکتر غدد گفت بخاطر همینه

مشکلات آناتومیک :از علل دیگر می توان به مشکلات آناتومیک و اختلالات عصبی از جمله آسیب به عصب پودندال ...

اهل دخانیات و اینا نیست چاقم نیست ولی چند سال پیش فتق عمل کرده نمیدونم احتمال داره روی اسپرم اثر بزاره یعنی با وجود ااین مشکل احتمال داره اسپرمش نرمال باشه ؟من خودم میگم نکنه سقطمم دلیلش مشکل اسپرمش باشه با توجه به این مشکل 

عزیزم یه ازمایش تستسترون  بده همسر من تستسترون پایین داشت یه mri مغز داد ادنوم هیپوفیز داشت دکت ...

تو چکاپ های اولیه که تو شروع سیکل مینویسن هست اخه از مایش هاش هیچ مشکلی نداشت

رو اسپرمش اثر میرازه یا ربطی نداره؟