2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044756 بازدید | 684409 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوه اوه پس با تینکه همسایه ایم فرهنگ دانمارکیا خیلی متفاوته اینجا خیلی سردن تو روابط دیگه دختر و پسر ...

اینجا هم همینه ولی نه همشون، خانواده همسرم که اصلا اینجوری نیستند. بچه هاشون رو خیلی ساپورت میکنند و به زبون خودمون مدام چک میکنند😅. میگم که حداقل هفته ایی سه بار رو زنگ میزنند، تازه چندبار مادر شوهرم گفته کاش شما هم می آمدید شهر ما تا خیالمون راحت بشه. 

دوستان عزیز میخوام از امشب برای منتظرای نی نی و مامانهایی که باردارن به نیت سلامتی امام زمان   ...

سلام عزیزم اگه جا هست اسم منم بنویس لطفا   انشاله انرژیه مثبتش به خودتم برمیگرده   

منم منفی شدم

عزیزم چقدر ناراحت شدم 🥺🥺من خیلی امیدوار بودم که مثبت بشی. الان ما هر چی بگیم نمی تونه از این غم کم کنه فقط از خدا میخوام توانش رو بهت بده. 🙏🏻

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
دوستان عزیز میخوام از امشب برای منتظرای نی نی و مامانهایی که باردارن به نیت سلامتی امام زمان   ...

مرسی عزیزم .انشالله که چندین برابر ثواب و نیتش به زندگیتون برگرده 🌹🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنونم عزیزم ان شالله تو هم به سلامتی گل دخترت رو بغل بگیری  والا الان مایا خانم اسمم برا خواه ...

ای جاااانم .بچه ذوق داره خووووووو😂😂

ملانی هم قشنگ که 🤩

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم. خوبی؟ رقتی رویان دیگه؟  منم دو ماه پیش رویان برای تست عفونت مزمن بیوپسی انجام دادم. ...

سلام .دوست عزیز شما هم خودتون درخواست نمونه برداری داشتین یا پیشنهاد دکتر بود ؟

منم منفی شدم

متاسفم عزیزم .نمیدونم واقعا چی بگم که یکم ناراحتیت کم کنه

انشالله که خیلی زود دلت شاد بشه

دیروز سونوی واژینال توی مطب انجام دادم ولی اسمی از سه بعدی نزد 

سه بعدی فرق میکنه این واژینال معمولی هست.منم باید از بوشهر برم خیلی سخته ولی دیگه باید تحمل کنیم عزیزم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بچه ها میگن اینجوری جلو پریود رو نمیگیره و سر موعد خودت پریود میشی. من ماه پیش اینجوری بودم و سر موع ...

من دکتر بهم گفته یه آزمایش بارداری بده با جواب بیا احتمالا میخواد دارو بده پریود شم..همون موقع که رفتم ویزیت شدم گفتم یه چیزی بده که پریود شم گفت با همین میشی واقعا خنگ شدن بعضی دکترها😒

بچه ها من حالم خیلی بده .واقعا نمیدونم اثر داروهاست یان .ولی همش دارم منفی فکر میکنم.حس میکنم رسیدم به آخر راه .همش میگم شاید واقعا قسمت من مادر شدن نیست 

خیلی دلم میخواد برگردم به زندگی ولی واقعا نمیتونم .حتی کارهای خونه رو هم به زور انجام میدم 

همش با خودم میگم الکی الکی روح و جسمم نابود شد 

الکی این همه هزینه کردیم

از همه مهمتر جوونیم که دیگه هیچ وقت برنمیگرده

همیشه خودم رو سرزنش میکنم که چرا زود ازدواج کردم.سن ازدواح من الان بود ن ۷ سال پیش 

ترو خدا با دلهای پاکتون برام دعا کنید حداقل از لحاظ روحی آرامش پیدا کنم