2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044699 بازدید | 684402 پست
نمیشه گفت که راضی نبودم .اگر بخوام خلاصش بگم از دکتر شیوا راضی نبودم چون خیلی کوتاهی میکرد  نگ ...

مرسی عزیزم .ان شاالله شما هم خیلی زود نتیجه بگیرین 🤲🌷

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اگه میخوای بری تهران باید با دکتر ارولوژیست همون مرکزی ک میری ویزیت بشه و دارو استفاده کنه  پر ...

عزیزم مکملی که به شوهرتون دادن چی بود؟چه قرصی به شما دادن که هایپر نشدی؟پس چرا فریز کردن واسه تون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله دو ماه دیگه برام خیلی دعا کن امید اخرمه

حتما اگه قابل باشم .ان شاالله این انتقال مامان میشی 😍🌷🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
 قربونت ممنونم از راهنمایی هات ببخشید منو که خیلی سوال میکنم چون هیچی نمیدونم میپرسم یه سوال ...

نه عزیزم خواهش میکنم 

منم تامین اجتماعی هستم 

تو مرکز آزاد حساب میشه هزینه ها بعدا با مدارک‌میری بیمه .

برا تکمیلی چون نداشتم اطلاع ندارم اگه بیمه ای باشه ک پوشش بده باقی هزینه ها ک تامین نمیده ازون میگیری  

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
خدا کنه برا ما هم بشه ، شما چندتا جنین برات تشکیل شد؟

حتما تشکیل میشه اصلا استرس نداشته باش برا تخمکات خوب نیست 

من از ۱۱ تخمک سالم ۱۰ تا جنین شد ولی ۳ تاش کیفیت نداشت فریز نکردن

شد ۷ تا جنین گرید a

داستان من مفصل کوتاه بگم ای وی اف کردم  الان هفته ۹ باداری ام من رویان نرفتم برای همین نمی ت ...

عزیزم شما تخمک اهدایی گرفتین مام 

میخوام بدونم مراحلش از اول چطوریه؟؟دونر از خودتون بود یا اونجا معرفی کردن ؟

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
عزیزم مکملی که به شوهرتون دادن چی بود؟چه قرصی به شما دادن که هایپر نشدی؟پس چرا فریز کردن واسه تون

مکمل ها پروفرتیل ال کارنتینین ال ارژنین سلنیوم کیوتن اسپریژن 

قرص کابرگولین از قبل پانکچر میخوردم بنظرم همون باعث شد هایپر نشم بعد پانکچر هم دو تا آمپول ستروتاید

انتقال فریز کلا از فرش بهتره درصورتیکه فرش انتقال میدن ک مثلا سه تا جنین تشکیل بشه مطمئن نباشن  ک اینا کیفیتشون اینقد خوب هس ک از فریز دبیان بعدا برا همین فورا انتقال میدن 

بعد اینکه بدن استراحت میکنه

سلام خانما منم مادر شدم خیلی وقته نیومده بودم پیشتون مرکز مام ای وی اف با دکتر نصر داشتم از عمق وجودم برا همتون این روز رو ارزو میکنم

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
شهرستانم، الان ی هفته ست اومدم تهران خونه خواهرم تو این شرایط با این که خیلی محبت دارن بهمون ولی باز ...

نه این حس رو نداشته باش کلی باهم بگین و بخندین و اصلا به پانکچر فکر نکن.

ممنون عزیزم.   من کمی‌لکه بینی داشتم. همون روزه دردش. البته گفتم که من ایبوپروفن خوردم بعدش

ممنونم عزیزم 

سلام عزیزم خوبی؟؟چرا نمیای پیش رستمی منم تازه رفتم پیشش خیلی خوبه همه چیو بررسی میکنه تازه تقویتی هم ...

عزیزم نوبت زود میده؟

سونو واژینال خودش انجام میده یا نه؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
نه عزیزم خواهش میکنم   منم تامین اجتماعی هستم  تو مرکز آزاد حساب میشه هزینه ها بعدا ...

ببخشید همسرتون از چندماه قبل مکمل مصرف کردن چون میخوام کارم یکم جلو بیفته که از الان تقویتی ها رو بگم بخوره دکتر اطرج بود برای شما یا مظلومی فرد؟