2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044425 بازدید | 684389 پست
سلام دوست های مهربون و دلسوزم  منم  اومدم شیرازم رفتم پیش دکتر افسون زارعی  که دوبا ...

ضخامتم روز ۲۶ پریودی گفت ۷ است به نظرتون امیدی روی افزایش ضخامتم‌ است ؟ گفت توی این موقع نمیشه روش حساب کرد 😒

این دکتر رو از اینترنت انتخاب کردم نمیدونم خوبه یا نه؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداردشکر که خوبین .😍 ان شاالله تا اخر بارداری خوبی داشته باشین 🤲🌷 نه پرسیدم گفتن انجام نمیدیم داخ ...

ممنون عزیزم.  

من کمی‌لکه بینی داشتم. همون روزه دردش. البته گفتم که من ایبوپروفن خوردم بعدش

بچه ها برای آزمایش بتا لازم نیست که ناشتا باشم؟ فداتون بشم برای فردا دعام کنید مثبت بشه

نه خواهرلازم نیست ناشتایی،خوش خبرباشی انشاالله🙏

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
منم شنیدم پرگوریس همراه گونال که باشه خیلی خوب جواب میده اتفاقا میخواستم به دکتر پیشنهاد بدم ایندفعه ...

پرگوویس و گونال ترکیبی خوب جواب میده. اره قبل شروع سیکل دوم طبیعی باردار شدم 

عزیزم این فکرارو اولا از خودت دور کن بعدشم بله میمونه و بعدتر هم اینکه صحیح و سالم بغلشون میکنی به ا ...

ایشالا منم این دوران رو به خوشی بگذرونم الان ۳ روزه دخترم بدجور مریض شده یکسره سرفه میکنه ۳ باره دکتر میبرم بهتر نشده کارم شده گریه همش ۲ شنبه سونو دارم خدا کنه هماتومم رفع شده باشه حالشون هم خوب باشه 😑

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
برای شروع اول تصمیم بگیر کجا میخوای بری بعد دوتا نوبت میگیری تو ی روز یکی برا خودت دکتر زنان یکی برا ...

قربونت ممنونم از راهنمایی هات

ببخشید منو که خیلی سوال میکنم چون هیچی نمیدونم میپرسم

یه سوال دیگه

ما بیمه تامین اجتماعی هستیم

تکمیلی نداریم

بنظرت میارزه بریم تکمیلی بگیریم ؟تا اون موقع سه ماه هم سده که بشه استفاده کرد...

یا نمی ارزه؟

چقد میده بیمه تکمیلی ؟

یا بیمه تامین اجتماعی اصلا قبول میکنن یا نه,کلا ازاده؟

ضخامتم روز ۲۶ پریودی گفت ۷ است به نظرتون امیدی روی افزایش ضخامتم‌ است ؟ گفت توی این موقع نمیشه روش ح ...

سلام عزیزم خوبی؟؟چرا نمیای پیش رستمی منم تازه رفتم پیشش خیلی خوبه همه چیو بررسی میکنه تازه تقویتی هم برای پانکچر وهم برای انتقال میده

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بچه ها برای آزمایش بتا لازم نیست که ناشتا باشم؟ فداتون بشم برای فردا دعام کنید مثبت بشه

فک کنم لازم نیست شما چندم انتقال دادین 

علائمتون  چیه؟؟؟ 

انشالله که مثبت میشی عزیزم

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
سلام عزیزم‌ همسر منم تسه شد با دی اف ای ۵۰  دکتر علیرضایی گفت وقتی تسه میشه چون اسپرما جوونن ه ...

خدا کنه برا ما هم بشه ، شما چندتا جنین برات تشکیل شد؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍