2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044425 بازدید | 684389 پست
انشاالله که وضع همسرتون خوب میشه🤲  dfi همسر من قبل از عمل واریکوسل ۲۲ بود الان نمیدونم چنده م ...

ممنون قشنگم والا هر چی بگی رو امتحان کردیم فایده نداشت

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس شما از رویان راضی نبودین .حالا من توی بیمارستان بهمن نتیجه نگرفتم امدم رویان .گفتم شانسم رو اینجا ...

نمیشه گفت که راضی نبودم .اگر بخوام خلاصش بگم از دکتر شیوا راضی نبودم چون خیلی کوتاهی میکرد 

نگران نباش انشالله که شما نتیجه میگیری.خیلی از بچه ها اونجا نتیجه گرفتن .فقط خودت باید خیلی حواست باشه که یه وقت کوتاهی نکنن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بعد هم کنسل نمیشه تخمک کشی شما نهایت تخمک شما رو فریز می‌کنم تا بعد شوهرت بهتر بشه با این همه ف ...

خدا کنه همینطور بشه ممنون عزیزدلم خیلی دلم رو آروم کردی ممنونم ازت 💗💗

نه نگران نباش همه چیز خوب پیش میره  استرس هم بخودت راه نده که برای تخمکهات خوب نیست سعی کن بهش ...

شهرستانم، الان ی هفته ست اومدم تهران خونه خواهرم تو این شرایط با این که خیلی محبت دارن بهمون ولی باز آدم معذبه

عزیزم نکو اینجوری  قوی باش تو خودت داری والبته خدا رو هر چقدر هم خواهر برادر داشته باشی بازم ا ...

عزیزم ابن چ حرفیه همه ما سختی کشیدیم هرکس ب ی نحوی ایشالا نی نی تو سالم بغل بگیری سختیا یادت بره 🤲🤲

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
 خودت میدونی راه دوره و سخت... راهنماییم میکنی؟ من نمیخوام طول بکشه الان شوهرم طبق گفته داد ...

اگه میخوای بری تهران باید با دکتر ارولوژیست همون مرکزی ک میری ویزیت بشه و دارو استفاده کنه 

پروسش دقیقا همینی ک برات نوشتم 

نوبت دهی مام اینترنتی از سایته نوبت میگیری میری 

هزینه ها رو الان اطلاع ندارم چقد میشه ولی ویزیت اول بری میتونی همونجا بپرسی برگه تعرفه دارن بهت میدن

پشمالو  بیا تجربه ت رو بگو لطفا

سلام عزیزم‌ همسر منم تسه شد با دی اف ای ۵۰ 

دکتر علیرضایی گفت وقتی تسه میشه چون اسپرما جوونن هنوز دسخوش تغییر نشدن و سالمن ینی دی اف ای سالم دارن 

مام بهتره یا رویان؟؟ هزینه چقد میشه حدودی؟

من رویان نبودم نمیدونم واقعا 

هزینه هم من فروردین پانکچر شدم تسه ۳ تومن شد پانکچر ۱۳ فک‌کنم هزینه فریز ۷ تا جنین ۴ تومن ینی مجموعا ۲۰ تومن 

هزینه انتقال ۶ تومن شد دارو همسرم چن دوره استفاده کرد حدادوا ۷ تومن شد دارو پانکچر ۴ تومن بقیشم هزینه خورد خورد سونو آزمایش و رفت آمد 

اگه میخوای بری تهران باید با دکتر ارولوژیست همون مرکزی ک میری ویزیت بشه و دارو استفاده کنه  پر ...

حدودی !!

چون هیچ پیش زمینه ای تو ذهنم نیست

شوهرم میگه دویست میلیون میشه شاید

من میگم شاید سی میلیون

الان برای شروع, باید چکار کنم ؟؟

سلام دوست های مهربون و دلسوزم 

منم  اومدم شیرازم رفتم پیش دکتر افسون زارعی 

که دوباره پانکچر کنم

من هیچ داروی استفاده نکردم گفت تعداد تخمک هات کمه تخمک اهدایی نمیخوای گفتم نه

نمیدونم چرا دکترها همش حرف از رحم اجاره ای و تخمک اهدایی بهم میزنند دیگه حالم از هر چه دکتر‌ به هم میخوره خسته ام‌ تو رو خدا هر کی پیامم رو می بینه دعام کنه 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
حدودی !! چون هیچ پیش زمینه ای تو ذهنم نیست شوهرم میگه دویست میلیون میشه شاید من میگم شاید سی میلی ...

پیام بالایی نوشتم هزینه ها رو 

بعد اینکه ی جا نمیدی 

بیشترین هزینه همون روز پانکچره 

حدودی !! چون هیچ پیش زمینه ای تو ذهنم نیست شوهرم میگه دویست میلیون میشه شاید من میگم شاید سی میلی ...

برای شروع اول تصمیم بگیر کجا میخوای بری بعد دوتا نوبت میگیری تو ی روز یکی برا خودت دکتر زنان یکی برا همسرت دکتر ارولوژی دیگه باقیشو برات توضیح میدن خودشون