2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044517 بازدید | 684391 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما میدونید که تامین اجتماعی چند درصد از هزینه ها رو پس میده ؟و اینکه میشه هم از تامین و هم از بیمه ...

خانوما من اصلا منظورتون رو از تامین اجتماعی متوجه نمیشم مگه خودشون چون بیمه داریم مبلغ تامین رو کم نمیکنن که فقط مال تکمیلی رو بعد پیگیری کنیم اخه چه داروخانه چه سونوهای مطب بخش تامین اجتماعی رو خودشون کم می‌کنم مابقی کارت می‌کشیم که تکمیلی پس میده

تو مام چه آمپولی تجویز کردن همون سینال فقط؟من ذخیره یک بار ۴ بود یک بار۳/۵

یادم نیس دقیقا ولی من کلا گونال و سینال و اینبار النوا زدم ،گونال ک سه چهار سال پیش بود  النوام ک تازه زدم پ احتمالا سینال واسه مام بود

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
خانوما من اصلا منظورتون رو از تامین اجتماعی متوجه نمیشم مگه خودشون چون بیمه داریم مبلغ تامین رو کم ن ...

ی سری داروهارو ک با پرونده میری سازمان بیمه هزینه کم میشه مثلااا همین امپول النوا آزاد هشت میلیون گفتن ب من ،با تاییدیه بیمه ۸۰۰شد

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
مام از زمانی که دکتر نصر بود هم همینطور بود .همش پیشنهاد اهدایی میده

کاش دکتر نصر خودشم بود میگن دیگه نیست هدف شون از اهدایی آمار مثبت مرکزه که الانم واقعا همه با نگاه اول مام رو انتخاب می‌کنن بعد که می‌رن میگن اهدایی پس میفتن یکیش خود من

مرسی عزیزم انشاالله  🤲❤عزیز دلم انشاالله برای شما هم مثبت میشه پانکچر کردین شما؟

نه سه روز دیگه البته اگه کنسل نشه چون وضع اسپرم شوهرم خراب تر شده و dfiبالاتر رفته نمیدونم بینم چی میشه تا فرد

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
رویان عزیزم .هزینه اش رو نپرسیدم راستش رو بخوای

خوبه که دارن بررسی های لازم رو انجام میدن .متاسفانه برای من که اینطور نبود.خودت هم علایمی از عفونت داری عزیزم؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نگران نباش توی بیضیه اسپرمها سالمن و نیازی نیست نگران dfi باشی ان شاالله همه چیز به خوبی میگذره  ...

خدا کنه همش سردرگمم خسته شدم😔

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
خانوما من اصلا منظورتون رو از تامین اجتماعی متوجه نمیشم مگه خودشون چون بیمه داریم مبلغ تامین رو کم ن ...

عزیزم منظور هزینه های عمل هست .مثل انتقال و پانکچر و هیستروسکوپی و ...

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بار اول فقط پرگووریس بود.  بار دوم که وارد سیکل نشدم پرگووریس و گونال اف با هم بود

منم شنیدم پرگوریس همراه گونال که باشه خیلی خوب جواب میده اتفاقا میخواستم به دکتر پیشنهاد بدم ایندفعه اگه امکان داره همراه گونال پرگوریس بده یعنی چی وارد سیکل نشدین طبیعی باردار شدین؟😍

کاش دکتر نصر خودشم بود میگن دیگه نیست هدف شون از اهدایی آمار مثبت مرکزه که الانم واقعا همه با نگاه ا ...

واقعا نمیشه گفت کارشون درست یا ن .گاهی با خودم فکر میکنم چون پزشک های این مرکز تیم دکتر نصر هستن و خوب نصر هم چون لندن هست، طبق پروتکل اونجا عمل میکنه .شاید هم واقعا کار درستی انجام میدن 

نه سه روز دیگه البته اگه کنسل نشه چون وضع اسپرم شوهرم خراب تر شده و dfiبالاتر رفته نمیدونم بینم چی م ...

نگران نباش عزیزم .کدوم مرکزی ؟پشمالو هم همسرش با دی اف آی بالا تسه شد و خدا رو شکر الان بارداره