2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044516 بازدید | 684391 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داستان من مفصل کوتاه بگم ای وی اف کردم  الان هفته ۹ باداری ام من رویان نرفتم برای همین نمی ت ...

عزیزم میشه درخواست دوستی دادم قبول کنین چند تا سوال داررم از مرکز 

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
جنین هات هم بلاست و آ بودن ؟

بلاست بودن بله گریدشونم پرسیدم گفتن خوبه مثلا ازیه نی ۵ تایی گفتن دوتاش بلاست شده و کیفیتش خیلی خوبه برام انتقالدادن

حتا سری قبل دوبار توی یه ماه انتقال دادن به فاصله دو روز که دومیش بلاست بود

اره همینطور ببین مثلا من با سینال که ایرانی بود ۲۰تا تخمک داشتم ولی با گونال ۱۰تا اما جنین های که با ...

اره عزیزم ولی رو من جواب عکس داد کاملااااا ،تنها چیزی ک رو من خوب جواب میده گونال بقیه اش انگار اب مقطر خالیه😑 باورت میشه من از ی ماه قبل پانکچر اووبوست و پودر فرتی بیوتیک خوردم ،کوکیوتن و امگا و ال ارژنین  فک میکردم دیگ با این بمبارون دیگ ده تا بلاست رو شاخشه 😀😀 اخرشم گفتن ۵تا تخمک دوتا جنین با کیفیت b ,cالانم روز هشتم انتقالم ب اصرار خودم چون جنین شناس همچین مایل نبود  دیگه سپردم ب خدا انشاالله ک مثبته

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
بلاست بودن بله گریدشونم پرسیدم گفتن خوبه مثلا ازیه نی ۵ تایی گفتن دوتاش بلاست شده و کیفیتش خیلی خوبه ...

ایندفعه هیستروسکوپی رو امتحان کن شاید مشکل رحمی باشه چون تعداد جنین بالاست و حتی پنج روزه هم انتقال میدی و چندین بار منفی شده و مشکل ایمنی انعقادی هم دارو خوردی دیگه احتمالا از رحم اینجا دکتر میشیم واسه خودمون😂

اره عزیزم ولی رو من جواب عکس داد کاملااااا ،تنها چیزی ک رو من خوب جواب میده گونال بقیه اش انگار اب م ...

پس با هم هستیم منم روز هشتم 🖐🏻من که تست زدم منفی بود چون جنین ها پنج‌روزه بودن اگه قرار بود حداقل هاله میندااخت انشاالله واسه شما گرفته

سلام عزیزم .من دکترم عارفی بود .ااا دکتر رزاقی دیگه برنمیگرده؟ خیلی تعریفش رو شنیده بودم ..میخوای دو ...

اره قربونت دیگه برنمیگرده ایران 

والا من تازه چکاپ کامل شدم هیسترو هم شدم من فقط دوتا نی برده بودم نیکان بقیشون هنوز بهمن هستن

اره عزیزم ولی رو من جواب عکس داد کاملااااا ،تنها چیزی ک رو من خوب جواب میده گونال بقیه اش انگار اب م ...

یعنی دفعه های قبل که تقویتم نکرده بودی با گونال یا حتی سینال جنین هات بهتر از بی و سی بودن؟

[QUOTE=258837122]ایندفعه هیستروسکوپی رو امتحان کن شاید مشکل رحمی باشه چون تعداد جنین بالاست و حتی پنج روزه هم انتقال ...[/QUOTE

واقعا تجربه مهمه ممنون عزیزم   

من حدودا ۵ سال پیش هیستروسکوپی شدم البته بخاطر برداشتن پولیپ توی یه بیمارستان دیگه 

ولی رویان نشدم حالا به دکترش بگم ببینم چی میگه

واقعا دیگه نمیخام الکی انتقال بدم ومنفی بشه 

پس با هم هستیم منم روز هشتم 🖐🏻من که تست زدم منفی بود چون جنین ها پنج‌روزه بودن اگه قرار بود حداقل ...

ناامید نشو جدای از اینک زود زدی ،خیلی وقتا هورمون بارداری اول تو خون دیده میشه بعد تو ادرار  خیلیام برعکس  ،من جنینام ۳روزه بود و انتقالم فرش،انشاالله ک بارداری

اهل فکر کردم منوپور شما همینه که ما استفاده کردیم👌😂 اخه اینجا دونه ۱۱هزارتومنه با بیمه نگو اسم شون ...

من بخدا داروهایی که ایران استفاده میکنن اطلاع ندارم باز بقیه دوستان بیشتر اطلاع دارن 

یعنی دفعه های قبل که تقویتم نکرده بودی با گونال یا حتی سینال جنین هات بهتر از بی و سی بودن؟

ن تقویتی ک ثابت من همیشه قبل پانکچر اووبوست و فرتی بیوتیک میخورم ،ولی با سینال و گونال همیشه بلاست بودم 😑

واسه همینم اینبار اصرار کردم همینارو انتقال بدین شاید فرجی شد ،خوبیش این استرس ندارم یعنی شوک نمیشم اگرر نشه چون وضعیت رو میدونستم