2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044517 بازدید | 684391 پست
سلام دوستان، پری جان گفته بودی روندمو اینجا بگم که چی شد  امروز روز 5پریودیم بود رفتم سنو، از ...

تا اینجا ک خوب بوده عزیزم ۱۱ تا فولیکول داشتی ایشالا سایزشون برسه همه بتونن بکشن 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
چرا طبیعی چشه من خیلی دوس دارم تجربش کنم ولی 🥲

من خیلی اذیت شدم سر زایمان اولم دیگه در حد توانم نی 🤪🤪ان شالله که تو زایمان اسونی داشته باشی من زایمانم سخت بود ۱۸ساعت طول کشید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه خصوصی بری ببین برا هزینه هات اول ببر تامین اجتماعی بهت ی مبلغی میدن بعد بقیه اشم ببر تکمیلی.البت ...

شما میدونید که تامین اجتماعی چند درصد از هزینه ها رو پس میده ؟و اینکه میشه هم از تامین و هم از بیمه تکمیلی همزمان هزینه رو بگیریم ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من فقط سونو ان تی گفتم ای وی افم اونم بعدش تو برگه سونو نوشت آزمایشگاه هم برام زد جون ای وی اف باید ...

بعد از سه ماه دیگه کلا پرونده ای وی اف بسته میشه همه جا قانون همینه فکر کنم 

سلام عزیزم ذخیره ات چند ؟؟من دوبار مام انتقال داشتم  نمیدونم چرا جدیدا هرکی میره مام پیشنهاد ا ...

مام از زمانی که دکتر نصر بود هم همینطور بود .همش پیشنهاد اهدایی میده

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
وای درکت میکنم دقیقا  تازه باید حواست ب دوتا باشه 😍😍 امان از دست تو چه کردی با شوهر 😅😅😅&n ...

خب خداروشکر😘شوهرم دیگه متن سونو رو حفظ شده بود تا میرفتیم داخل میگفت الان میگه جفت قل اول قدامی قل دوم خلفی🤣🤣🤣🤣

خداياشكرت....❤️ 
شما میدونید که تامین اجتماعی چند درصد از هزینه ها رو پس میده ؟و اینکه میشه هم از تامین و هم از بیمه ...

درصدشو نمی‌دونم.برو تامین بپرس.فک کنم دوستان از دوتاشم گرفتن.

چیکا جان عزیزم علت خونریزی چی بود؟ شما به خواست خودتون سرکلاژ شدی منم دوقلو باردارم دوشنبه وقت ان تی ...

خونریزی بدون علت عزیزم فقط یک احتمال بود که اونم سقط قل دومم بود که خداروشکر به خیر گذشت. نه دکترم اولین حرفی که بهم زد‌گفت برو ان تی جوابشو برام بیار فردا صبحش برو بیمارستان برای سرکلاژ. من خودم شوکه شدم گفتم اگر نخوام چی گفت بنویس امضا و اثرانگشت بزن که خودم نخواستم سرکلاژ بشم وگرنه من یک درصدم برای دوقلوها ریسک نمیکنم؛ که دیگه منم بهش اعتماد کردم و رفتم: اصلا اصلا اصلا درد نداره حتی یه کوچولو هم درد نداره فقط چندروز اول مراقبت داره و یه حسی تو دهانه رحمت داری همین که اونم عادی میشه.

خداياشكرت....❤️ 
من خیلی اذیت شدم سر زایمان اولم دیگه در حد توانم نی 🤪🤪ان شالله که تو زایمان اسونی داشته باشی من زا ...

ینی ۱۸ ساعت درد کشیدی 🥲 

پس اینکه میگن ۳ ساعت ۱ ساعت الکیه 

من از بخیه رو شکمم میترسم میگم طبیعی همون لحظه تموم میشه میره 

خب خداروشکر😘شوهرم دیگه متن سونو رو حفظ شده بود تا میرفتیم داخل میگفت الان میگه جفت قل اول قدام ...

ا چه جالب یکیش خلفی بود یکی قدامی ؟ حتما دخترت قدامی بود نه ؟ 

شما میدونید که تامین اجتماعی چند درصد از هزینه ها رو پس میده ؟و اینکه میشه هم از تامین و هم از بیمه ...

من مدارکمو از مام گرفتم روز انتقال ولی وقت نکردیم ببریم بیمه تامین اجتماعی هنوز 

دوس داشتم بدونم چقدشو پس میدن 

ینی ۱۸ ساعت درد کشیدی 🥲  پس اینکه میگن ۳ ساعت ۱ ساعت الکیه  من از بخیه رو شکمم میترسم م ...

اره سه صبح کیسه ابن پاره شد و ی ساعت بعدش دردم شروع شد و ۱۱ شب دخترم بدنیا اومد تازه برام بی حسی نخاعی هم استفاده کردن ولی مردم 

من مدارکمو از مام گرفتم روز انتقال ولی وقت نکردیم ببریم بیمه تامین اجتماعی هنوز  دوس داشتم بدو ...

بیمه تکمیلی نداری ؟زودتر ببر تحویل بده یه وقت میبینی میگن باید زودتر میاوردی