2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044467 بازدید | 684390 پست
نگران مباش وقتی سلفری سالم بوده اونم نرماله مطمعن باش اره همون انومالیه برا منم گفت ۲۲ دسامبر  ...

بهارک و باران جان شما که ایران نیستید داروهای تخمک کشی تون چه چیزایی بود؟

ببین اگه مشکلی نداری، حتما روزانه کمی راه برو. دکتر من خیلی تاکید میکرد که توی خونه نشینم و تحرک داش ...

تو خونه غذا می پزم ظرف می شورم هفته ای یکبار سرویس بهداشتی می شورم 

هفته ای یکبار دوش می گیرم

همین ها.دو شب پیش یه ربع تو محوطه راه رفتم

هفته پیشش ام یه ساعت  راه رفتم.

همین ها 

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو خونه غذا می پزم ظرف می شورم هفته ای یکبار سرویس بهداشتی می شورم  هفته ای یکبار دوش می گیرم ...

آهان نمازمم نشسته می خونم 

کارای این‌جوری دیگه تو خونه می چرخم ولی بیرون اصلا نرفتم.

شادی صدام کنید
خانمی من ابن سینا میرم بخاطر اینکه با دفترچه ما قرارداد داره و هزینه هامون کلا رایگانه    ...

میتونید بگید درصد مثبت های هر کدوم چقدره؟ من بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی ایران دارم قبول میکنن؟

میتونید بگید درصد مثبت های هر کدوم چقدره؟ من بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی ایران دارم قبول میکنن؟

اگه خصوصی بری ببین برا هزینه هات اول ببر تامین اجتماعی بهت ی مبلغی میدن بعد بقیه اشم ببر تکمیلی.البته تامین اجتماعی یکم طول داره برو ازشون بپرس واینکه بایداز مدارکت دوتا بگیری که به هردوشون بدی یا بعدش تامین پس میده که بدی تکمیلی یابرعکس

نه عزیزم درصدی که نمیدونم ، ولی خیلیا رو دیدم که مثبتن مرکز ابن سینا ، دیگه به شرایط ادم بستگی داره ممکنه یکی مام که بهترین مرکز هست جواب نگیره . 

اگ از لحاظ مالی مشکلی ندارید مام فک کنم بهتر باشه .

بیمه شما رو نمیدونم عزیزم مگه تماس بگیرید بپرسید 

من بیمه نیرومسلح دارم .

عزیزم شستن سرویس بهداشتی حذف کن.

چی می دونم میگم مردم حامله میشن سرکار میرن

یا بچه کوچیک دارند به بچه شونم می رسن

دیگه اینجوری ام همش می شینم یا دراز می کشم کلافه میشم

هر کار دیگه ای می خوام بکنم میگم نکنه ضرر داشته باشه

شادی صدام کنید
چی می دونم میگم مردم حامله میشن سرکار میرن یا بچه کوچیک دارند به بچه شونم می رسن دیگه اینجوری ام ه ...

عزیزم منظورش از کار کردن نی منظورش اینه مواد شوینده که برا شستن سرویسا استفاده میکنیم برا جنین ضرر داره منم با اینکه سر کار میرم و همه کار خودم میکنم ولی سرویسا با همسرمه چون شوینده ضرر داره